Skip to content

Online bedrijfsuitjes

Online bedrijfsuitjes en groepsuitjes, speciaal gemaakt voor de beste beleving!

Online bedrijfsuitjes en groepsuitjes: Ze zijn er!

Wij hebben vijf verschillende activiteiten gecreëerd, speciaal om online te spelen! Van 10 tot 150 personen, en altijd net zo leuk! Belangrijk om te weten:

Wij maken ook online activiteiten op maat voor groepen vanaf 50 deelnemers! Afhankelijk van de mate van maatwerk kan je rekenen op een meerprijs tussen € 3 en € 7 per persoon

Klik op onderstaande activiteiten voor meer informatie:

Lees even deze algemene info, als je wilt weten hoe zo’n online uitje in z’n werk gaat.

Activiteit 1: Beleef de Mol Online

Beleef De Mol is afgeleid van het bekende TV-programma, waarbij één persoon ongemerkt alle opdrachten moet saboteren. Wij hebben nu een speciale online variant gemaakt met vier unieke opdrachten! Elke deelnemer ontvangt per post een opdrachtendocument, zodat je samen kunt werken om zo veel mogelijk virtueel geld te scoren met de opdrachten. Het team met het hoogste virtuele bedrag in de pot wint het spel, maar pas op… De Mol zit niet stil!

Wat belangrijk is om te weten: De handelingen om deel te nemen aan de online activiteit kúnnen niet eenvoudiger! Toch hebben wij voor alle benodigde stappen een simpele maar heldere uitleg, zodat zelfs de grootste computerhater hiermee in een paar minuten online is! Deze ontvangt iedereen per e-mail.

 • 18 t/m 25 personen: € 16 p.p. exclusief btw
 • 26 t/m 49 personen: € 14,50 p.p. exclusief btw
 • 50 of meer personen: € 12,50 p.p. exclusief btw
 • Duur: 2,5 uur
 • Locatie: Je (thuis)werkplek
 • Inclusief livestream met spelleider, documenten per teamlid per post, presentatie met speluitleg en opdrachtuitleg

Activiteit 2: Funquiz Online

Onze quizzen zijn altijd al één van onze meest populaire activiteiten geweest en nu is er ook een te gekke online variant! Ook nu natuurlijk weer boordevol originele vragen, met veel audio- en videofragmenten. In teams van vier of vijf personen gaan jullie onderling de strijd aan om eeuwige roem, maar is het vooral ook gezellig, zelfs online!

We presenteren dus in een grote, gezamenlijke presentatie en overleg vindt plaats in hetzelfde programma, maar dan in diverse online vergaderruimtes per team. Dit wordt volledig automatisch door ons gedaan, jullie hoeven alleen maar achterover te zitten en alles te laten gebeuren. Ja, behalve de antwoorden dan, die moet je zelf invullen! De antwoorden sturen jullie eenvoudig door via een online formulier, simpeler kan het niet! Wij kijken de antwoorden na en geven natuurlijk halverwege ook een tussenstand door. Na zes rondes hebben wij een trots winnend team, die er met de eeuwige roem vandoor gaan!

 • 10 t/m 25 personen: € 16 p.p. exclusief btw
 • 26 t/m 49 personen: € 14,50 p.p. exclusief btw
 • 50 of meer personen: € 12,50 p.p. exclusief btw
 • Duur: 2,5 uur
 • Locatie: Je (thuis)werkplek
 • Inclusief livestream met spelleider, presentatie met speluitleg en zes rondes quiz, online antwoordformulieren

Activiteit 3: The Big Music Quiz Online

The Big Music Quiz is nu ook online beschikbaar! Ga in teams de strijd aan in deze sfeervolle quiz boordevol herkenbare meezingers en klassiekers van hits! In een gezamenlijke meeting bekijken we per ronde steeds eerst de vragen (uiteraard propvol met audio- en videofragmenten) om daarna per team afzonderlijk de vragen te gaan beantwoorden. The Big Music Quiz Online is enigszins vergelijkbaar met een (online) pubquiz, maar dan met extra veel (muzikale) sfeer!

We presenteren dus in een grote, gezamenlijke presentatie en overleg vindt plaats in hetzelfde programma, maar dan in diverse online vergaderruimtes per team. Dit wordt volledig automatisch door ons gedaan, jullie hoeven alleen maar achterover te zitten en alles te laten gebeuren. Ja, behalve de antwoorden dan, die moet je zelf invullen! De antwoorden sturen jullie eenvoudig door via een online formulier, simpeler kan het niet! Wij kijken de antwoorden na en geven natuurlijk halverwege ook een tussenstand door. Na vijf rondes hebben wij een trots winnend team, die er met de eeuwige roem vandoor gaan!

 • 10 t/m 25 personen: € 16 p.p. exclusief btw
 • 26 t/m 49 personen: € 14,50 p.p. exclusief btw
 • 50 of meer personen: € 12,50 p.p. exclusief btw
 • Duur: 2,5 uur
 • Locatie: Je (thuis)werkplek
 • Inclusief online presentatie, online formulieren en benodigdheden

Activiteit 4: Ranking The Stars

Bij Ranking the Stars Online doen we precies hetzelfde als bij onze populaire ‘offline’ activiteit, maar dan in een algemene online meeting waarbij wij de presentatie verzorgen via een professioneel systeem! Jullie vullen van tevoren een online programma in met jullie antwoorden op prikkelende vragen, en de eindresultaten van de optelsom van al jullie rankings gaan we met z’n allen bespreken! Iedereen komt aan het woord en wij fungeren als gespreksleider.

We presenteren dus in een grote, gezamenlijke presentatie. De spelleider brengt elke vraag in beeld, en iedere deelnemer gaat vooraf aan het tonen van de top 5 ranking invullen wat hij of zij denkt dat hier uit gaat komen. De resultaten worden door jullie besproken waarbij de spelleider optreedt als gespreksleider. Jullie inschattingen sturen jullie eenvoudig door via een online formulier, simpeler kan het niet! Wij kijken jullie inschattingen na en geven natuurlijk halverwege ook een tussenstand door wie er het best heeft gescoord. Na alle vragen hebben wij een trotse winnaar, waarvoor we een leuk klein prijsje hebben!

 • 15 t/m 25 personen: € 16 p.p. exclusief btw
 • 26 t/m 49 personen: € 14,50 p.p. exclusief btw
 • 50 of meer personen: € 12,50 p.p. exclusief btw
 • Duur: 2 uur
 • Locatie: Je (thuis)werkplek
 • Inclusief online software voor rankingsysteem, livestream met spelleider, online antwoord-formulieren

Activiteit 5: Foute Muziek Bingo

Onze Bingo is offline een feest, maar online gaan we nu ook sfeer maken! Je speelt individueel, maar moet ook in teams samenwerken om een aantal cijfers vrij te spelen. Zo heb je sfeer voor de hele groep bij de (optioneel film- en) muziekfragmenten, maar ook een stukje teambuilding wanneer je in breakoutrooms met teams aan de slag gaat om de puzzels op te lossen (waarmee je cijfers vrijspeelt die je mag afstrepen)!

De Bingo bestaat uit één ronde, met vier prijsjes (1 rij vol, 2 rijen vol, et cetera). Die ronde is opgedeeld in vijf fases. Elke fase bestaat uit twee delen: In het eerste deel gaan we met z’n allen luisteren of kijken naar twaalf muziekfragmenten, die elk horen bij een cijfer. Weet je het liedje? Zoek ‘m op in onze lijst en streep het bijbehorende nummer af (als die op je kaart staat, natuurlijk…)! Daarna ga je in groepjes een puzzel oplossen. Da’s ook vooral voor de gezelligheid, en je zit steeds met andere deelnemers in een groepje. Elke puzzel leidt tot één cijfer. Staat ie op je kaart? Afstrepen maar!

Dus in een grote, gezamenlijke presentatie is het lekker ontspannnen en gezelllig, en het actieve gedeelte (oplossen van de puzzels) vindt daarna plaats in hetzelfde programma, maar dan in diverse online vergaderruimtes per team. Dit wordt volledig automatisch door ons gedaan, jullie hoeven alleen maar achterover te zitten en alles te laten gebeuren. Ja, behalve de antwoorden dan, die moet je zelf oplossen! De puzzels worden jullie voorzien via online formulieren.

 • 15 t/m 25 personen: € 16 p.p. exclusief btw
 • 26 t/m 49 personen: € 14,50 p.p. exclusief btw
 • 50 of meer personen: € 12,50 p.p. exclusief btw
 • Duur: 2,5 uur
 • Locatie: Je (thuis)werkplek
 • Inclusief online presentatie, online formulieren en benodigdheden en vier kleine prijsjes

Hoe werkt dat online gebeuren nou eigenlijk; is dat wel leuk?

Wat belangrijk is om te weten: De handelingen om deel te nemen aan de online activiteit kúnnen niet eenvoudiger! Toch hebben wij voor alle benodigde stappen een simpele maar heldere uitleg, zodat zelfs de grootste computerhater hiermee in een paar minuten online is!

Wij stemmen, in overleg met jullie, een datum en tijdstip af. Op het overeengekomen moment zal er een livestream online gaan, waarvoor iedereen een uitnodiging ontvangt via e-mail. Klik op de link in deze mail, en je bent in de online meeting! In deze online ruimte is iedereen samen, en voor elkaar zichtbaar.

In deze online ruimte geven wij de uitleg, toelichting en krijg je de algemene delen van de activiteit te zien. Wanneer jullie met de uitwerking van de vragen (Funquiz, Big Music Quiz en Ranking the Stars) of opdrachten (Beleef de Mol en Foute Muziek Bingo) gaan beginnen worden jullie steeds opgedeeld in kleinere teams die elk een eigen online ‘vergaderruimte’ krijgen, waarbinnen de teamleden (vier tot zes per team) elkaar kunnen zien en horen. Dit is gewoon in hetzelfde programma en wordt volledig automatisch door ons gedaan; jullie hoeven alleen maar achterover te zitten en alles te laten gebeuren. De spelleider zal ook in de vergaderruimtes per team even langskomen, om even een praatje te maken!  Het gaat zo makkelijk, da’s altijd leuk!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Chat openen