Bereken online de prijs van jouw uitje

Vul eerst het geschatte aantal deelnemers in, en daarna de onderdelen van je uitje. Als je er met de prijs niet uitkomt, kan je altijd de pagina vernieuwen en het nog eens proberen.

Handige tip!

Bijzondere wensen:
Wij hebben al onze activiteiten en 'eet & drink' opties hiernaast opgenomen. Maar dat betekent niet dat wij ons beperken tot wat je hiernaast vindt. Zou je bijvoorbeeld ons café willen huren voor een cursus, of wil je een luxe vorm van catering? Stuur ons dan even een mailtje, of zet je bijzondere wensen bij je uitje in het opmerkingenveld wanneer je de offerte aanvraagt.

De online activiteiten staan onder 'Binnenactiviteiten'. Heb je een online activiteit in gedachten die je (nog) niet op onze site ziet staan? Vraag er gewoon naar!

Handige tip!

Minimum en maximum aantal deelnemers:
Je kunt voor elke activiteit kiezen uit 10 tot 600 deelnemers, maar dat is niet altijd mogelijk. Sommige activiteiten hebben een minimum en maximum aantal deelnemers. We hebben deze optie toch open gelaten, zodat je gewoon je aanvraag kunt doen. Wij bekijken dan samen met jou of we de betreffende activiteit misschien toch aan kunnen bieden, mogelijk in aangepaste vorm.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp