Een bedrijfsuitje op Strijp-S?

Al een groepsuitje of bedrijfsuitje gehad in het centrum van Eindhoven, en nu een keer zin in wat anders? Veel van onze activiteiten zijn ook op Strijp-S te boeken!

Strijp-S: de nieuwe ontmoetingsplek!

Willen jullie een bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren in Eindhoven, maar een keer iets anders dan het centrum? Al onze buitenactiviteiten zijn te boeken op Strijp-S. Lange tijd stond Strijp- S bekend als de verboden stad. Het was omringd met hekken en Eindhovense bebouwing, en het was niet toegankelijk voor bezoekers. Nu, jaren later, is het gebied ontwikkeld tot een woongebied, maar ook creatieve en levendige broedplaats voor ondernemers. Een gebied vol historie, oude panden en nieuwe mogelijkheden. Een perfecte pek voor een groepsuitje of bedrijfsuitje!

Geschoten door Wildschieters
strijp

De mooiste en leukste locaties!

Wij kunnen op Strijp-S samen met onder andere het Blue Collar Hotel, Radio Royaal, Ketelhuis, PopEi en het Philips Stadion (ja, dit ligt er net buiten, maar is ook een ideale uitvalsbasis) voor jullie een arrangement samenstellen. Wil je dat liever vanuit een andere locatie organiseren, dan is dat geen probleem. Laat het ons weten en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn, zodat we naar jouw gewenste locatie kunnen komen.

Offerte aanvragen

Op de pagina “Online je prijs berekenen” kun je de prijsindicatie zien van jouw uitje. Je kunt hier aangeven met hoeveel personen je bent, welke activiteit(en) je zou willen doen en wat je qua eten en drinken in gedachten hebt. De prijzen voor het centrum en Strijp-S zijn gelijk, dus geen rare verrassingen!

Geschoten door Wildschieters

Heb je vragen? Of wil je een offerte ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op! Op (praktisch) elke vraag is een antwoord, dus vraag maar raak.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp