Uitje voor een grote groep in Eindhoven?

Als je op zoek bent naar een uitje voor een groep die je onder de noemer 'groot' zou scharen, dan ben je bij Beleef Eindhoven ook aan het juiste adres!

Grootste groep tot nu toe:
deelnemers
Daag jij ons uit? Lees hieronder verder!

Een bedrijfsuitje van formaat!

Willen jullie een bedrijfsuitje organiseren in Eindhoven en zijn jullie met een grote groep? Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden. Op onze eigen locatie aan de Jan van Lieshoutstraat is plek tot 90 personen voor een activiteit en tot 110 personen voor een feest. Wil je met een grotere groep komen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Of het nu een citygame (zoals De Erfenis) voor 300 personen is, of een pubquiz voor 500 personen, wij doen het allemaal! Voor grote groepen werken we samen met verschillende locaties in Eindhoven, zoals de Lounge in het Philipsstadion, het Blue Collar Hotel op Strijp-S of de Effenaar in het centrum.

Geschoten door Wildschieters
Geschoten door Wildschieters

Een offerte is altijd op maat

Het ligt niet altijd voor de hand, maar ook met grote groepen kan je veel van onze activiteiten gewoon boeken. Het vergt veel maatwerk en een nauwe samenwerking met één of meer locaties. We voorzien jullie daar natuurlijk van dezelfde gemakken als dat we op onze eigen locatie doen. Met een grote groep mag je namelijk dezelfde topkwaliteit van onze uitjes verwachten die ook minder grote groepen dagelijks bij ons ervaren. Uiteraard altijd mogelijk in combinatie met een heerlijk buffet van Beerens, of een borrel op één van deze locaties!

Duidelijk, snel en overzichtelijk: dat mag je van onze communicatie verwachten

Op de pagina “Online je prijs berekenen” kan je de prijsindicatie zien van jouw uitje. Je kan hier aangeven met hoeveel personen je bent en welke activiteit je zou willen doen. Let op: Dit is wel echt een prijsindicatie! Voor grote groepen maken wij namelijk een speciale en op maat gemaakte prijs, waarbij afhankelijk van het maatwerk altijd nog een extra korting in wordt verwerkt. We lichten je deze offerte natuurlijk graag nog even mondeling toe, of maken een persoonlijke afspraak met je. Dit communiceert net wat duidelijker, sneller en overzichtelijker!

Op maat gemaakte activiteit eindhoven

Enthousiast? En/of toch nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op! We staan altijd voor jullie klaar om vragen te beantwoorden. Wij zullen samen met jou voor een gaaf uitje gaan zorgen!

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp