Een bedrijfsuitje op Strijp-S?

Al een groepsuitje of bedrijfsuitje gehad in het centrum van Eindhoven en nu een keer zin in wat anders? Al onze buitenactiviteiten zijn ook op Strijp-S te boeken.

Een keer wat anders?

Willen jullie een bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren in Eindhoven, maar een keer iets anders dan het centrum? Al onze buitenactiviteiten zijn te boeken op Strijp-S. Lange tijd stond Strijp- S bekend als de verboden stad. Het was omringd met hekken en Eindhovense bebouwing, het was niet toegankelijk voor bezoekers. Nu, jaren later, is het gebied ontwikkeld tot een creatieve en levendige broedplaats voor ondernemers. Een gebied vol historie, oude panden en nieuwe mogelijkheden. Een perfecte pek voor een groepsuitje of bedrijfsuitje!

Locaties

Wij werken op Strijp-S samen met onder andere het Blue Collar Hotel, Radio Royaal, Ketelhuis, PopEi en het Phillips Stadion. Dit zijn de locatie waarvan wij werken als de activiteiten op Strijp-S plaatsvinden. Wil je het liever op een andere locatie, dan is dat geen probleem. Laat het bij ons weten en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn zodat we naar jouw gewenste locatie toe komen.

Offerte aanvragen

Op de pagina “online je prijs berekenen” kun je de prijsindicatie zien van jouw uitje. Je kunt hier aangeven met hoeveel personen je bent en welke activiteit je zou willen doen. De prijzen voor het centrum en Strijp-S zijn het zelfde. Net zo enthousiast geworden als ons?

Enthousiast of nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op! We staan altijd voor jullie klaar om vragen te beantwoorden. Wij zullen samen met jou voor een leuk uitje zorgen!

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp