Skip to content

Onze buitenactiviteiten

Bekijk hieronder rustig onze activiteiten. Ga met je muis over de activiteit die je leuk lijkt, en je krijgt meteen meer info. Klik op de button om naar de betreffende pagina te gaan. Veel plezier met rondneuzen!

In teams van 6 personen speel je Beleef de Mol. In ieder team zit één Mol die twee uur lang opdrachten dwarsboomt! De opdrachten zitten boordevol uitdaging en creativiteit, en nodigen uit tot fanatisme. Voer zo veel mogelijk opdrachten goed uit en win!
In teams van ongeveer zes personen speel je via een telefoon vragen, foto-opdrachten en uitdagingen tegen andere teams. Het doel? Heel simpel: zo veel mogelijk (virtueel) geld uitgeven door deze goed uit te voeren. Het team dat na twee uur spelen het minste geld in zijn virtuele portemonnee over heeft, is de winnaar!
Puzzelen, zoeken, verstopte hints en antwoorden, algemene kennis en interactie onderling: deze activiteit omvat alles wat je maar wilt in één activiteit! Je gaat op zoek naar de moordenaar, het moordwapen, het tijdstip en locatie van de moord. Weet jij veel? Kan je goed rekenen? Of goed puzzelen? In twee uur tijd ontrafel je de moord op Merel Broeksma!
Ga op pad om in twee uur tijd zo veel mogelijk gijzelaars te bevrijden door de code van hun cel te kraken. Dit doe je door de bijbehorende puzzels op te lossen!
Een spannende actiegame, waarbij je in teams naar de Don op zoek gaan. Hij of zij loopt ergens undercover rond... Jullie hebben als team het doel om zo snel mogelijk De Don te vinden, door verschillende vragen goed te beantwoorden. Hiermee verdienen jullie hints over het uiterlijk en de locatie van De Don. Vind 'm snel!
Afgeleid van het spraakmakende BNN-programma, brengen wij je de enige echte 040-versie. Je wordt in teams opgedeeld en speelt om de winst door de meeste gekke opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Maar pas op! Je moet wel een beetje gek zijn om deze challenges te doen, want onze opdrachten zijn dat ook. Voer in twee uur tijd zoveel mogelijk van de 40 opdrachten uit, scoor punten en word koning Crazy88!
De action citygame van Eindhoven waarbij je, gewapend met telefoons, op zoek moet naar het andere team. De Gangsters, gespeeld door één van de teams, plegen inbraken en jullie moeten ze stoppen! Opgedeeld in vier teams (per 20 personen) bestorm je de stad. Krijgen de Gangsters vrij spel, of staat het politieteam z’n mannetje?
Deze citygame is voor de echte detectives onder ons. Denken, samenwerken en uitzoeken staan hier centraal. Een ideale mix tussen escape room en kraak de kluis! Welk team ontcijfert als eerst de hints om de eindlocatie te vinden en uiteindelijk de kluis te kraken?
Ga in teams op zoek naar het cocktailrecept door opdrachten uit te voeren, creëer de lekkerste cocktail en kroon jezelf tot winnaar!
Verken Eindhoven met de leukste citygame! Doe opdrachten en beantwoord vragen van de ludieke kabouter Freddy via een telefoon. Géén traditionele gps-tocht, maar gewoon een onwijs toffe game met allerlei interactieve mogelijkheden. Achteraf ontvang je alle foto’s en video's in je mailbox.
Een fietstocht in en rondom Eindhoven, heerlijk. Wie is de Mol spelen, altijd spannend. Voor de leukste beleving ontwikkelden wij ‘Waar fietst de Mol?’, de gezelligste combinatie tussen spanning en ontspanning! De tocht duurt ongeveer 4,5 uur inclusief tussenstops. Voer creatieve opdrachten uit en scoor punten! Maar pas op… De Mol fietst ook mee!
Laat je eigen citygame maken, om de deelnemers een volledig unieke ervaring te geven. Van enkele eigen vragen aangevuld met onze te gekke opdrachten, tot een volledig op maat gemaakte activiteit inclusief bedrijfslogo, customized prijsbekers en meer! Speel je eigen citygame op onze telefoons met software die helemaal voor jou is ingericht.
Een budgetuitje met 1 activiteit, 1 buffet en 3 consumpties per persoon. Is jouw budget karig? Dat betekent niet dat je uitje dat ook moet zijn!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Chat openen