actiongame the target

Police & gangster in the centre with GPS!

Samengevat:

De action citygame van Eindhoven waarbij je, gewapend met tablets, op zoek moet naar het andere team. De Gangsters, gespeeld door één van de teams, plegen inbraken en jullie moeten ze stoppen! Opgedeeld in vier teams (per 20 personen) bestorm je de stad. Krijgen de Gangsters vrij spel, of staat het politieteam z’n mannetje? Inclusief tablets met software. Twee uur speeltijd, kan korter of langer gemaakt worden.

 

Available in:

Customers rate us with an average of 9.3!
Check out our reviews on Google or Facebook!

VIEW THE PRICES INCLUSIVE OR EXCLUSIVE VAT:

You didn't add any pricing tables yet!

Run, search, hide and win this active citygame!

Jullie groep wordt opgedeeld in vier teams per maximaal 20 personen. Ben je met een grotere groep, dan speel je dus meerdere afzonderlijke spellen. Per spelronde zijn er één gangsterteam en drie politieteams. Elk team krijgt een tablet met daarop een interactieve plattegrond en software, zodat je snel uit de voeten kunt. De Gangsters verzamelen objecten in de stad, waarmee ze (fictief natuurlijk) vervolgens inbraken plegen. Hiermee verdienen ze geld voor de pot, teneinde één miljoen euro te bereiken. Het gangsterteam krijgt enkele hulpmiddelen om de politieteams af te schudden. De politieteams moeten al samenwerkend Gangsters insluiten en virtueel neerschieten.

This is how you win this citygame in Eindhoven!

De Gangsters krijgen een kleine voorsprong, om hun tactiek te bepalen. De politieteams krijgen ‘geclassificeerde’ informatie om de Gangsters op te sporen. Zij winnen als alle Gangsters zijn opgepakt en neergeschoten. Dit doen zij door samen te werken, en de Gangsters op te sluiten in de straten van het centrum van Eindhoven. De Gangsters gaan er echter vandoor met de winst, als zij één miljoen euro ophalen met kraken en inbreken. Na afloop van het spel start je (in andere volgorde) opnieuw tot de speeltijd van twee uur is bereikt. Inclusief welkomstdrankje, uitgebreide speluitleg en tablets met software.

We tackle the gangsters!

Calculate the price of your outing online, and request a quote immediately. In your mailbox within a minute!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp