Your own citygame!

Teambuilder: your own fully customized activity!

Samengevat:
Laat je eigen citygame maken, om de deelnemers een volledig unieke ervaring te geven! Van enkele eigen vragen aangevuld met onze te gekke opdrachten, tot een volledig op maat gemaakte activiteit inclusief bedrijfslogo, customized prijsbekers en meer! Speel je eigen citygame op onze tablets met software die helemaal voor jou is ingericht! Vrijwel alles is mogelijk!

Available in:

Customers rate us with an average of 9.3!
Check out our reviews on Google or Facebook!

VIEW THE PRICES INCLUSIVE OR EXCLUSIVE VAT:

You didn't add any pricing tables yet!

Want your own input concerning your activity? Everything is possible with Teambuilder!

Heb je al diverse citygames gedaan en wil je nu zelf wel eens wat inbreng hebben? Vragen of opdrachten die met het bedrijf te maken hebben, of die bepaalde deelnemers in het zonnetje zetten? Foto-opdrachten? Of maak je liever filmpjes? Met jullie logo? En een toffe prijsbeker met eigen tekst? Als je op één of meer van die vragen 'Ja!' zou willen antwoorden, dan kan dat bij ons! Citygame Teambuilder stelt je in staat om, in samenwerking met ons, je volledig eigen game samen te stellen!

You decide yourself to what extent you contribute

Bij deze activiteit zit je zelf op de regisseursstoel. Wil je de vragen en opdrachten helemaal zelf maken? Of lever je liever een indicatie of informatie-sheet aan, waarmee wij aan de slag gaan? Het kan allemaal. Of je nu slechts een aantal vragen in de activiteit verwerkt, of alles erop en eraan wilt, inclusief volledig eigen huisstijl en logo, wij zorgen dat de activiteit precies wordt wat jij wilt. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en wij sturen je een op maat gemaakte offerte met ons voorstel.

Make Eindhoven your playground!

Samen kunnen we bijna alles aan. Althans, binnen de mogelijkheden van de moderne technologie natuurlijk. En soms sturen we bij wanneer je teveel wilt, of als je het even niet meer weet. Wij hebben een voorkeur voor het centrum van Eindhoven als speelveld, maar als jij liever op jullie bedrijventerrein een te gekke game neerzet, dan kan dat natuurlijk ook. Ben jij benieuwd wat al deze mogelijkheden voor jou kunnen betekenen? Dan neem je toch even contact op? Wij helpen je graag!

Yes, i'm a gamemaster in heart and soul

Dan nodigen wij je uit om een offerte aan te vragen. De prijs die je ontvangt is, zoals aangegeven, indicatief. Afhankelijk van jouw wensen en de omvang van jullie groep, sturen wij je een op maat gemaakte offerte!

REQUEST MORE INFORMATION:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp