Tandem tour

Company outing on 2 wheels and 2 saddles

Samengevat:

De wind door je haren en de zon op je kruin, dat is onze tandemtocht in Eindhoven! Aan de hand van een fotoroute en via prachtige locaties leer je Eindhoven en omgeving kennen. Het fietsen op een tandem is ook nog eens leuker dan je denkt! Natuurlijk met tussenstops, zodat je lekker kan genieten van een verfrissend drankje.

 

Customers rate us with an average of 9.3!
Check out our reviews on Google or Facebook!

VIEW THE PRICES INCLUSIVE OR EXCLUSIVE VAT:

You didn't add any pricing tables yet!

This is what you can expect

De tocht is zo’n 30 kilometer. Inclusief optionele tussenstops ben je een kleine vier uur onderweg. Je kan in overleg altijd afwijken van de route, of deze naar eigen inzicht korter of langer maken! Je zoekt en vindt de route op basis van foto’s. Let op: dit klinkt makkelijker dan het is! Je komt op de route drie locaties tegen waar je optioneel kan stoppen voor een verfrissend drankje (op eigen kosten).

Specific wishes? (almost) Anything is possible at Beleef!

Mocht je een lunch op één van de locaties willen, of een quizvorm in de tandemtocht, dan maken wij dat mogelijk. In overleg kijken wij altijd op maat hoe jullie de mooiste tocht beleven. Wil je langs een specifieke plek touren of juist een plek overslaan? Laat het ons weten in de aanvraag en wij gaan ermee aan de slag.

Ready to bike?

Calculate the price of your outing online, and request a quote immediately. In your mailbox within a minute!

REQUEST MORE INFORMATION:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp