Where is the mole cycling?

tandem route + who is the mole = Where is the mole cycling?

Samengevat:

Een fietstocht in en rondom Eindhoven, heerlijk. Wie is de Mol spelen, altijd spannend. Voor de leukste beleving ontwikkelden wij ‘Waar fietst de Mol?’, de gezelligste combinatie tussen spanning en ontspanning! De tocht duurt ongeveer 5 uur inclusief tussenstops. Voer te gekke opdrachten uit en scoor punten! Maar pas op… De Mol fietst ook mee!

 

Available in:

Customers rate us with an average of 9.3!
Check out our reviews on Google or Facebook!

VIEW THE PRICES INCLUSIVE OR EXCLUSIVE VAT:

You didn't add any pricing tables yet!

Where is the mole cycling?! This is what you can expect

De tandemtocht is zo’n 25 kilometer. Inclusief tussenstops zijn jullie ongeveer 5 uur onderweg. Tijdens de tocht voer je een aantal leuke opdrachten uit om zoveel mogelijk (nep)geld in de pot te krijgen. Jullie worden opgesplitst in groepen en per team krijg je één Mol aangewezen. De Mol moet jouw team saboteren, dus blijf alert! Het team dat de meeste opdrachten goed uitvoert wint het spel.

Is your team the best of all?

Aan het einde van de fietstocht kiezen jullie door middel van een stemmingsronde de beste Mol. Dit uitje is inclusief gebruik van tandems, tablets voor de opdrachten en de andere benodigdheden. Aan het einde vindt er een heuse prijsuitreiking plaats voor de enige echte winnaar! P.S. Vergeet naast de leuke rivaliteit niet te genieten van het prachtige Brabantse landschap!

I'm ready for this unique company outing. Bring it on!

Calculate the price of your outing online, and request a quote immediately. In your mailbox within a minute!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp