Jonge en vooruitstrevende organisatie

Beleef Eindhoven. Wie of wat is dat nou eigenlijk? Kort gezegd: Emile en Sander. Wij kennen elkaar inmiddels alweer 23 jaar, sinds de brugklas van het Van Maerlantlyceum in Eindhoven. Ieder met een eigen achtergrond, maar tegelijkertijd allebei met grote affiniteit met de vrijetijdssector. Wij hebben onszelf als doel gesteld om groepsuitjes anders aan te pakken. Leuker. Gezelliger. Kwaliteit boven kwantiteit. Met aandacht voor de mensen die bij ons over de vloer komen. In de hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als wij.

Wat willen wij nou eigenlijk bereiken?
Als geboren, getogen en vooral trotse Eindhovenaren voelt het als een natuurlijke verantwoordelijkheid ‘onze’ stad op een zo goed mogelijke manier te vertegenwoordigen. Eindhoven biedt volop mogelijkheden en is daarnaast een broeinest van onder andere kennis, technologie, topsport en creativiteit. Natuurlijk mag volgens Brabants gebruik ook de gezelligheid en gemoedelijkheid niet ontbreken, en daaraan hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen vanuit onze eigen locatie aan de Jan van Lieshoutstaat. Wij stellen kwaliteit bovendien voorop, en zullen om die reden ook altijd rekening houden met de wensen van onze gasten. De grootste worden? Waarschijnlijk nooit, en dat willen we ook niet. Want op onze schaal en op onze manier kunnen we wél de persoonlijke en prettige sfeer neerzetten waar wij zelf zo van houden.

Onderscheidend zijn

Wij willen ons graag onderscheiden van de massa. Dingen anders doen. En anders is niet altijd beter, maar in ons geval vinden wij stiekem van wel. Door alles zelf te doen, van spelontwikkeling tot een biertje tappen, kunnen wij persoonlijk ervaren wat de beste manier van werken is, en bovendien in dicht contact staan met de mensen die er toe doen. Wat jullie leuk vinden, vinden wij leuk, want dat is de uitgangsbasis. En gelukkig sluit dat erg goed op elkaar aan. De combinatie van professionaliteit en flexibiliteit maakt dat elk uitje voor zowel jullie als ons bijzonder gezellig en buitengewoon geslaagd is, zelfs in die mate dat diverse klanten ook regelmatig opnieuw contact met ons opnemen om hun uitje weer bij ons te boeken. En dat is zo'n beetje het grootste compliment dat kunt krijgen, toch?

Jan van Lieshoutstraat

Zoals gezegd hebben wij een pand in het hartje van Eindhoven verbouwd tot onze eigen locatie, en deze is in gebruik sinds januari 2016. Hiermee is een heel gezellige caféruimte ontstaan voor feesten, borrels of vergaderingen, maar vooral voor als uitvalsbasis voor onze buitenactiviteiten en als dé locatie voor alle binnenactiviteiten. Om exclusiviteit te garanderen, zorgen wij er altijd voor dat alleen jullie groep bij ons te gast is, en er geen andere groepen tegelijkertijd aanwezig zijn. Ben je nog niet bekend met onze locatie? Dan is het hoog tijd dat je ook eens bij ons langskomt om die Brabantse gezelligheid te ervaren en te genieten van al het leuks dat wij te bieden hebben! En mocht je onverhoopt toch een uitje op eigen locatie willen, dan kan dat natuurlijk ook!

Waar je dus ook voor komt: een bedrijfsuitje, een feestzaal, een vrijgezellenfeest, een personeelsborrel of gewoon een losse activiteit: bij ons ben je altijd aan het juiste adres. We horen daarom graag van je!

Met Eindhovense groet,

Team Beleef Eindhoven