Fun Pubquiz

(Also available in English)

Competitie, hilariteit, 'online samen is ook niet alleen'!

funquiz-logo

Samenvatting:

Onze fun pubquiz speel je in teams van vier of vijf personen. Je volgt de online quiz in een gezamenlijke online livestream, en overlegt per (setje van) vragen in een eigen, besloten vergaderruimte per team. De vragen zijn zoals altijd gevarieerd, met veel audio- en videofragmenten. De competitie is groot, de humor aanwezig en het vermaak enorm! Win onze uitdagende en gevarieerde funquiz! Let op: maatwerk leveren wij standaard (bedrijfslogo + eigen vragen)!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
 • 15 - 25 deelnemers

 • 16.00per deelnemer
  19.36per deelnemer

 • Duur: 2,25 uur | Locatie: Op je (thuis)werkplek
 • Inclusief livestream met spelleider, presentatie met speluitleg en vijf rondes quiz, online antwoordformulieren
 • 26 - 49 deelnemers

 • 14.50per deelnemer
  17.54per deelnemer

 • Duur: 2,25 uur | Locatie: Op je (thuis)werkplek
 • Inclusief livestream met spelleider, presentatie met speluitleg en vijf rondes quiz, online antwoordformulieren
 • 50 - 300 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

 • 12.50per deelnemer
  15.12per deelnemer

 • Duur: 2,25 uur | Locatie: Op je (thuis)werkplek
 • Inclusief livestream met spelleider, presentatie met speluitleg en vijf rondes quiz, online antwoordformulieren

De online quiz die gewoon goed in elkaar steekt!

Onze quizzen zijn altijd al één van onze meest populaire activiteiten geweest en nu is er ook een te gekke online variant! Ook nu natuurlijk weer boordevol originele vragen, met veel audio- en videofragmenten. In teams van vier of vijf personen gaan jullie onderling de strijd aan om eeuwige roem, maar is het vooral ook gezellig, zelfs online!

Wat belangrijk is om te weten: De handelingen om deel te nemen aan de online activiteit kúnnen niet eenvoudiger! Toch hebben wij voor alle benodigde stappen een simpele maar heldere uitleg, zodat zelfs de grootste computerhater hiermee in een paar minuten online is!

Hoe gaat zo'n online activiteit in z'n werk?

Wij stemmen, in overleg met jullie, een datum en tijdstip af. Op het overeengekomen moment zal er een livestream online gaan, waarvoor iedereen een uitnodiging ontvangt via e-mail. In deze online ruimte is iedereen samen, en voor elkaar zichtbaar. Hier presenteren wij de quiz (inclusief uitleg natuurlijk), en komen de vragen voorbij. De vragen horen altijd in een setje van drie bij elkaar, en voor het overleg per setje vragen worden jullie steeds in een besloten online vergaderruimte per team geplaatst. Onze spelleider is gedurende de volledige activiteit bij jullie, en hij of zij zal ook in de vergaderruimtes per team even langskomen!

funquiz-logo
website-uitleg-zoom6
Bedrijfsuitje Eindhoven dranken

Online antwoordformulieren

We presenteren dus in een grote, gezamenlijke presentatie en overleg vindt plaats in hetzelfde programma, maar dan in diverse online vergaderruimtes per team. Dit wordt volledig automatisch door ons gedaan, jullie hoeven alleen maar achterover te zitten en alles te laten gebeuren. Ja, behalve de antwoorden dan, die moet je zelf invullen! De antwoorden sturen jullie eenvoudig door via een online formulier, simpeler kan het niet! Wij kijken de antwoorden na en geven natuurlijk halverwege ook een tussenstand door. Na vijf rondes hebben wij een trots winnend team, die er met de eeuwige roem vandoor gaan!

Klaar om online te quizzen?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp