Ranking the Stars Online

Rank je collega's en bespreek de resultaten online!

ranking-the-stars-2

Samenvatting:

Van tevoren vult iedereen een online vragenlijsten in via geautomatiseerd systeem, welke worden samengevat tot een spelshow. Je gaat de totaalrankings inschatten, en wie dat het beste doet wint Ranking the Stars! Alle rankings worden met jullie besproken en interessante anekdotes worden gedeeld. Eigen vragen mogelijk, continu begeleiding door welbespraakte quizmaster.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 60 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 12.50per deelnemer
    15.12per deelnemer

  • Duur: 2,25 uur | Locatie: Op je (thuis)werkplek
  • Inclusief online software voor rankingsysteem, livestream met spelleider, online antwoord-formulieren

Dé online activiteit waarbij iedereen centraal staat!

Bij Ranking the Stars Online doen we precies hetzelfde als bij onze populaire 'offline' activiteit, maar dan in een algemene online meeting waarbij wij de presentatie verzorgen via een professioneel systeem! Jullie vullen van tevoren een online programma in met jullie antwoorden op prikkelende vragen, en de eindresultaten van de optelsom van al jullie rankings gaan we met z'n allen bespreken! Iedereen komt aan het woord en wij fungeren als gespreksleider.

Wat belangrijk is om te weten: De handelingen om deel te nemen aan de online activiteit kúnnen niet eenvoudiger! Toch hebben wij voor alle benodigde stappen een simpele maar heldere uitleg, zodat zelfs de grootste computerhater hiermee in een paar minuten online is!

Hoe gaat zo'n online activiteit in z'n werk?

Wij stemmen, in overleg met jullie, een datum en tijdstip af. Op het overeengekomen moment zal er een livestream online gaan, waarvoor iedereen een uitnodiging ontvangt via e-mail. In deze online ruimte is iedereen samen, en voor elkaar zichtbaar. Hier presenteren wij de 'spelshow', en komen de vragen en rankings voorbij. Onze spelleider is gedurende de volledige activiteit bij jullie en begeleidt jullie door de rankings.

intermission-ranking
de-deelnamers-screenshot
ranking Eindhoven

Online antwoordformulieren

We presenteren dus in een grote, gezamenlijke presentatie. De spelleider brengt elke vraag in beeld, en iedere deelnemer gaat vooraf aan het tonen van de top 5 ranking invullen wat hij of zij denkt dat hier uit gaat komen. De resultaten worden door jullie besproken waarbij de spelleider optreedt als gespreksleider. Jullie inschattingen sturen jullie eenvoudig door via een online formulier, simpeler kan het niet! Wij kijken jullie inschattingen na en geven natuurlijk halverwege ook een tussenstand door wie er het best heeft gescoord. Na alle vragen hebben wij een trotse winnaar, waarvoor we een leuk klein prijsje hebben!

Klaar om online te quizzen?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp