Reacties en ervaringen van anderen

Bedrijfsuitje - Ik Hou van Holland

Martijn Brouwer - De Koning

Wij hadden voor ons afdelingsuitje gekozen voor een “Ik hou van Holland” avond. Iedereen van ons team heeft erg genoten van de sfeer op de locatie, de quiz, het heerlijke eten van het luxe buffet, de drankjes, en de organisatie. Bedankt voor een erg leuke avond!

Bedrijfsuitje - Pubquiz

Maurice Claassen

Wat een top bedrijfsuitje/ team-activiteit. Wij, Brunel Engineering Eindhoven, zijn met 35 personen de strijd aangegaan met elkaar in de vorm van een leuk opgezette pubquiz welke plaatsvond in de gezellige café uitstraling van Beleef Eindhoven. Tenslotte hebben wij genoten van een zeer goed buffet, Indische rijsttafel. Kortom een absolute aanrader en succes gegarandeerd!

Bedrijfsuitje ASML - Operation Freddy

Maria Spinola

"Het was een zeer geslaagde middag. Het spel was heel erg leuk en we hebben best wel veel geleerd over Eindhoven. De teams waren ook best wel fanatiek en gekoppeld met droog weer was dit natuurlijk een geslaagde dag."

Bedrijfsuitje Basisschool De Ontmoeting - Operation Freddy

Brenda Hulsman

"Hartelijk bedankt voor de goede organisatie van ons bedrijfsuitje! We hebben een erg gezellige middag gehad en zijn blij met de gemaakte foto's, leuk dat je deze na afloop krijgt. Ik wil jullie complimenteren over de zeer snelle reacties die ik kreeg en over het feit dat jullie goed met ons meedachten! "

Bedrijfsuitje De Lage Landen - Pubquiz | Driegangen diner

Kristof Mentens

"Het was een leuke en gezellige avond onder collega's! Met name de quiz zorgde voor een ontspannende sfeer waar je de mogelijkheid creëert om collega's op een andere manier te ervaren. Het diner daarna was eenvoudig lekker. Kortom, een geslaagde avond wat ons betreft!"

Bedrijfsuitje GGZ Apanta - Wie Is De Mol | BBQ

Patty Buiting

"Sander en Emile, bedankt voor de organisatie van ons personeelsuitje. Iedereen is razend enthousiast en de ontvangst, de uitleg, de activiteit en het eten waren super geregeld. Het weer was ons ook gunstig gezind, dus we hadden het niet beter kunnen treffen. Nogmaals hartelijk dank en complimenten voor jullie werk!"

Bedrijfsuitje HoLaPress - Wie Is De Mol | Pubquiz

Lesley Cox

"We hebben echt een super bedrijfsuitje gehad! Onze collega’s raken er maar niet over uitgepraat en geven aan dat de lat nu wel heel hoog ligt voor volgend jaar. We hebben de communicatie met jullie als erg prettig ervaren. Jullie dachten continu met ons mee hoe we zaken het beste konden aanpakken om ons bedrijfsuitje tot een succes te kunnen maken! De presentatie op de dag zelf zag er heel verzorgd uit. “Wie is de Mol”  was op een moderne en unieke wijze neergezet wat bij onze collega's goed in de smaak is gevallen. De pubquiz en vooral de grappige filmpjes zijn nog steeds onderwerp van gesprek. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie inspanningen, zonder jullie was dit immers nooit gelukt!"

Bedrijfsuitje MMC - Wie is de Mol

Maud Colsters

Een hele leuke dag gehad met het Wie is de Mol spel bij Beleef Eindhoven. Het is een spel waarbij je als groep opdrachten moet uitvoeren in de binnenstad van Eindhoven. Best wel pittig, maar vooral erg leuk! Goed idee voor een familie-uitje, teamuitje of vrijgezellenfeest.  Beleef Eindhoven zorgt ervoor dat je een perfect georganiseerde maar vooral ook gezelligde dag zult hebben.

Bedrijfsuitje Rabobank - The Target

Jolanda van Hak

"Wij hebben het contact met Beleef Eindhoven als zeer goed ervaren, snelle reacties en duidelijke communicatie. Het spel "The Target" was erg geslaagd!"

Bedrijfsuitje Saltoschool - Wie Is De Mol?

Nina Manders

"De communicatie met Beleef Eindhoven verliep prima, fijn dat alles op maat kan worden aangepast! De activiteit "Wie is de Mol"was echt helemaal top. Bedankt voor de geslaagde dag!!"

Bedrijfsuitje TU/e - Wie Is De Mol?

Bart Post

"Beleef Eindhoven is een goede organisatie met een uitstekende manier van communicatie. Wie is de Mol is een fantastisch spel, de prijs is het meer dan waard! Een goede organisatie, een fantastisch spel en uitstekende communicatie zorgen gegarandeerd voor een geslaagd uitje."

Hockeyteamuitje - Cocktailworkshop

Kiki Manders

De cocktailworkshop was erg geslaagd! Het hele hockey team is actief bezig geweest met het maken van verschillende cocktails. Ook hebben we weer eens goed bij kunnen kletsen. De locatie is perfect om met een grote groep af te spreken. Dank voor de leuke avond Beleef Eindhoven!

Surpriseparty - Feestje

Marijke Wieringa-Schilperoort

In samenwerking met jullie, hebben we een fantastische surprise party voor onze dochter bij jullie mogen organiseren: 

- de ruimte met bar (+ personeel) was perfect; 
- dankbaar gebruik gemaakt van de aanwezige muziekinstallatie en beamer; 
- in de aanwezige keuken de hapjes voor de inwendige mens van de gasten kunnen klaarmaken
Het is een TOP feest geworden; dank!!!

Teamuitje - Funquiz

Brigitte Thomassen

Gisteren een geweldig leuk teamuitje gehad. Super georganiseerd. Leuke vragen bij de pubquiz en heerlijk gegeten. Dank voor de gezelligheid en jullie enthousiasme!

Teamuitje - Ik hou van Holland

Ricky K.

Samen met een groep collega's het Ik hou van Holland spel gespeeld als teamuitje. Het team van Beleef Eindhoven heeft het uitje top georganiseerd. De quizmaster en zijn assistent waren heel gezellig en deden het echt geweldig. Daarnaast was het eten heerlijk.

Teamuitje - Pubquiz

Angelique Bakker

Onverwachte plek een superleuke locatie. Wat heel prettig is dat je zonder anderen een gezellige avond hebt met de groep waar je mee bent. Niks is af zonder goed eten en het eten was heerlijk en gastheer en gastvrouw die het geheel afmaken en positieve invloed hebben op de beleving. Pubquiz is een aanrader, we hebben super gelachen en de strijd was geweldig. Dank voor een hele fijne avond!

Teamuitje - Pubquiz

Rob van der Plas

Wij hebben met CQB Beveiliging een zeer geslaagd personeelsuitje beleefd. 

Credits naar Anouk als presentatrice van de pubquiz, wij hebben gelachen, vitruviusman (-: 
Toplocatie, prima georganiseerd. Wij willen graag terugkomen, bedankt Anouk en Emile.

Teamuitje - Wie is de Mol

Marlieke Wouters

Onlangs hebben wij met ons team een uitje gehad bij Beleef Eindhoven. Ons werd het spel 'Wie is de mol?' aangeraden en dat was een groot succes! Erg leuk om te spelen met een groep fanatieke spelliefhebbers! Daarna hebben we genoten van een heerlijk Italiaans buffet! De sfeer was top en alles was erg goed geregeld!! We komen zeker nog eens terug!!

Teamuitje - Wie is de Mol | Funquiz | Buffet

Marjan van der Heijden

Vanuit een gezellige en leuke locatie in Eindhoven met " team Geldrop " 

het spel gespeeld " wie is de mol " Met hierbij een smakelijk uitgebreid warm/koud buffet en een " funquiz ". Marion en Sander, het was kei gezellig. Ook het warm/koud buffet was TOP !! Lang geleden dat iemand mij weer aan een heerlijk cocktail wist te krijgen. Nog genoeg andere activiteiten bij jullie te bespreken dus wie weet........TOT ZIENS 

Teamuitje - Wie is de Mol | Pubquiz | Buffet

Marli van Doorn

Beleef Eindhoven, bedankt voor jullie bijdrage aan de Personeelsdag van Bibliotheek Veldhoven! Erg fijn dat jullie open stonden voor onze vragen/ideeën en echt super hoe jullie hebben meegedacht. De pubquiz was goed opgebouwd en had leuke vragen. En de opdrachten bij Wie is de mol? waren uitdagend en divers. Ook het Italiaans buffet was heerlijk! Er was voor ieder wat lekkers. De dag in één woord: geslaagd!

Teamuitje Dames 2 HC Eindhoven - Wie is de Mol

Annelies Hermsen

"Wie is de Mol? van Beleef Eindhoven heeft voor een heel spannend middagprogramma gezorgd. Het spel bevat pittige opdrachten die professioneel in elkaar zijn gezet en onder tijdsdruk goed uitgevoerd moesten worden. We zijn flink uitgedaagd en hebben een Top middag gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en de communicatie met Beleef Eindhoven verliep geheel naar wens. Echt een aanrader voor groepen die aan teambuiling doen (enige kennis van Eindhoven is wel handig). Complimenten!"

Teamuitje Fontys Speco - Tandemtocht | BoerenGolf | Pubquiz

Iet, Geert, Lilian

"Bedankt voor de goede organisatie van ons teamuitje in Eindhoven en omgeving. Wij hebben onder "jullie toeziend oog" een geweldige dag gehad. Jullie hebben goede ideeën en denken met ons mee, van actief, naar cultureel naar educatief. Jullie ondersteuning is heel professioneel; wij hebben de organisatie uit handen gegeven en konden volledig op jullie vertrouwen. Alles klopte. Dank daarvoor!"

Teamuitje Voetbal - Pubquiz

R. Geijtenbeek

"Beste Sander, de avond is als geslaagd ervaren! Positieve punten hierin zijn het enthousiasme en flexibiliteit van de medewerkers. We werden de gehele avond met een glimlach geholpen en het feit dat er tijdens de quiz nog kon worden geschoven met onderwerpen en er uiteindelijk zelfs een vraag kon worden opgesteld speciaal voor een teamlid was als een kers op de taart!"

Vriendenuitje - Cocktailworkshop

Chantal Sander

Wij hebben een super leuke avond gehad bij jullie, met onwijs goede service en heerlijke cocktails! Echt een aanrader voor iedereen die een gezellige avond met zijn of haar vriendinnen wilt!

Vriendenuitje - Pubquiz

Koen Looijmans

Zaterdag met de vriendengroep naar de pubquiz geweest bij Beleef Eindhoven. Als je eenmaal in het pand bent (het is een beetje verstopt) dan staan daar vriendelijke mensen op je te wachten met duidelijke uitleg van het spel. De spelleidster was enthousiast en we hebben ons supergoed vermaakt. Top!

Vrijgezellenfeest - Bierproefquiz

Mark Jansen

"De bierproefquiz was zeker een groot succes, zeker gezien de onderlinge concurrentie! Leuke combinatie tussen verschillende soorten vragen en opdrachten, met daarbij horende soorten speciaal-bier. Wil tenslotte Sander en Emile enorm bedanken voor de goede begeleiding en de vrijheid die we hebben gekregen die dag!"

Vrijgezellenfeest - Cocktailworkshop

Marlène Joosten

"Beste Sander, we hebben inderdaad enorm genoten van de cocktailworkshop, deze overtrof onze verwachtingen! De prijs van de cocktailworkshop is erg gunstig, een stuk goedkoper in verhouding dan de workshops van andere organisaties. Het was erg goed georganiseerd en we hebben ons goed vermaakt!"

Vrijgezellenfeest - Ik Hou van Holland | Cocktailworkshop

Trudy van Moorsel

Een super enthousiast team wat ons een geweldig vrijgezellenfeest heeft bezorgd met Ik hou van Holland en een cocktailworkshop!

Vrijgezellenfeest - Ik hou van Holland | Cocktailworkshop

Nadie van Dijk

Wij hebben voor een vrijgezellenfeest het Ik hou van Holland spel gedaan en ook de cocktailworkshop. Het was echt perfect geregeld! Als een van de organisatoren van het vrijgezellenfeest kan ik ook zeggen dat de organisatie voorafgaand aan de activiteiten heel goed was. Heel klantgericht, fijn contact en er werd goed meegedacht in onze wensen. Echt absoluut een aanrader!

Vrijgezellenfeest - Pubquiz 90's

Jimmy van Luttikhuizen

"Wij hebben de 90's quiz als een geslaagde middag ervaren. Zowel de quiz als de "quizmaster" hebben daaraan bijgedragen. Overall was de indruk zeker positief!!" 

Vrijgezellenfeest - TU/e Voetgolf

Rudy Soeters

"Het voetgolf was prima georganiseerd met leuke varianten om de bal in het netje te krijgen. Daarnaast was de leiding in voor een geintje tussendoor. Een aanrader!"

Vrijgezellenfeest - Urban Street Golf

Mark Jansen

"Wij hebben het deze dag enorm naar ons zin gehad. De vrijgezel vond het prachtig en daar ging het uiteindelijk om. De Urban Golf was even afwachten hoe iedereen dat beviel, maar het is voor iedereen flink meegevallen. Bijna niemand had ooit een golfclub in zijn handen gehad, maar dat was misschien juist wel het leuke eraan. Goede uitleg en belangstelling van jullie kant, leuke holes en dat het droog bleef hielp natuurlijk ook mee"

Vrijgezellenfeest - Wie Is De Mol?

Dirk Boleij

"Wij hebben een prima middag gehad met het Wie is de Mol spel. Een geslaagd spel, en lekker weer, dus wij waren zeer tevreden."

Zaalvoetbaluitje - TU/e Voetgolf

Samir Toub

"Het Voetgolf was ontzettend leuk om kennis mee te maken. Verschillende elementen zitten er in. Het ontspannen wandelen en genieten van de natuur; het sport- en spelelement, want uiteindelijk wil je toch winnen; je traptechniek uittesten op een andere manier dan op een goal. Voetgolf in Eindhoven is een aanrader voor een 'ander' uitstapje in Eindhoven."