Bootcamptraining

Bootcamptraining

Actiever wordt een uitje niet: de ultieme teambuilding beleef je met onze bootcamptraining! Op het terrein van de universiteit van Eindhoven ga je anderhalf uur lang de uitdaging aan met jezelf en je collega's of vrienden!

Informatietabel  buitenactiviteit

Teambuilding Bootcamp
duur:
90 minuten
locatie:
TU/e terrein
minimum:
10 personen
maximum:
50 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 13,00 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 11,50 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 10,00 p.p.  incl. btw

Houd in een planning rekening met eventuele omkleedmomenten. Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 10 personen betalen de prijs voor 10 personen, tenzij anders overeengekomen.  

Teambuilding in optima forma: Bootcamptraining in Eindhoven!

Als je een keer écht actief wilt zijn met een uitje, twijfel dan niet langer! Bootcamp is een uitdagende training gebaseerd op trainingsmethoden van het Amerikaanse leger. Pep jezelf en de rest op, en ga tot het gaatje!


  • Een heerlijke workout onder begeleiding van een ervaren instructeur.
  • De training vindt plaats op het TU/e terrein.
  • Voor iedereen toegankelijk, maar een bepaalde basisconditie is wel noodzakelijk.
  • Je bepaalt je eigen tempo, maar probeert je grenzen op te zoeken.
  • Op aanvraag is het mogelijk een kleedlokaal voor de hele groep te reserveren.
  • Inclusief verfrissend drankje en begeleiding door een ervaren instructeur.


Cardiotraining, krachttraining en looptraining in de buitenlucht van het centrum van Eindhoven! Ontdek het prachtige terrein van de Technische Universiteit van Eindhoven door middel van een uitdagende, inspannende bootcamptraining onder leiding van een ervaren fitnesstrainer.

De bootcamp bestaat uit een intensieve training van ongeveer anderhalf uur waarin grenzen worden verlegd en waarin regelmatig trainingsvormen in groepsverband worden uitgevoerd. Ideaal dus voor een bedrijfsuitje waarin teambuilding centraal staat! Daag elkaar uit en kijk hoe ver jullie kunnen gaan! De training is geschikt voor alle niveaus. Een redelijk tot goede lichamelijke conditie is echter wel vereist. 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!