GPS Game Jacht naar de Macht

GPS Game Jacht naar de Macht

Jullie gaan als gangsterteams op pad om hints te verzamelen. Deze hints leiden je tot de Don, die zich in de stad bevindt... Je kunt hints krijgen door 'mensen' af te persen (beantwoord eerst de vraag correct!) of om te kopen. Vind dan als eerste de Don en wordt de nieuwe maffiabaas!

Informatietabel  buitenactiviteit

GPS Game Jacht naar de Macht
duur:
150 minuten
locatie:
Eindhoven centrum
minimum:
10 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 27,00 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 25,00 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 23,00 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 10 personen betalen de prijs voor 10 personen, tenzij anders overeengekomen.  

Teambuilding in criminele sferen: Jacht naar de Macht in Eindhoven!

Koop mensen om, pers ze af en zet ze op je loonlijst; alles om de grootste Maffia familie te worden en de Don van zijn troon te stoten. Maar... Zie hem eerst maar eens te vinden! Hij loopt ergens in de stad rond, maar weten jullie hem te herkennen..?


 • De groep wordt opgedeeld in meerdere teams, die allen op pad gaan in het centrum van Eindhoven.
 • Per team ontvang je een telefoon met daarop het spel. Op basis van een GPS systeem verplaats je je willekeurig van locatie naar locatie.
 • Op elke locatie bevindt zich een fictief persoon, die je kunt afpersen of omkopen.
 • Door mensen af te persen verdien je geld en krijg je een hint over het uiterlijk of locatie van de Don. 
 • Met dat geld kan je weer anderen omkopen, om zo meer nog hints te verzamelen.
 • De combinatie van hints zouden je tot de locatie van de Don moeten leiden. Deze machtige maffiabaas vind ergens in de stad!
 • Let op: de Don is een fysiek persoon! Denk je te weten wie het is? Vraag het hem netjes...
 • De Don houdt jullie ook in de gaten...
 • Het doel van het spel is om een zo rijk mogelijke maffia-familie te worden, én daarnaast dien je ook de Don te vinden!
 • Na afloop van het spel wordt het volledige spelverloop middels foto's en grafieken getoond.
 • De winnaar is het team met aan het einde van het spel het hoogste vermogen en zij moeten natuurlijk de Don hebben gevonden!
 • Inclusief één consumptie (bier, fris, wijn, koffie, thee), uitgebreide speluitleg, attributen en gebruik van telefoons met software.


De kwaadaardige Don
De maffia heeft jullie hulp nodig! Sinds enkele maanden is er een kwaadaardige Don actief. Deze Don handelt tegen alle regels van de maffia in en toont totaal geen respect voor de huidige maffiafamilies. Het is aan jullie om deze Don te vinden en er voor te zorgen dat niet hij maar jullie de machtigste maffiafamilie zijn!

Jullie worden onderverdeeld in verschillende maffiafamilies en gaan dus in verschillende teams op zoek naar de Don. Elk team krijgt een speciale smartphone mee waarmee zij ‘mensen’ kunnen afpersen of omkopen. Door dit te doen verzamelen de teams hints over de Don.

Afpersen en omkopen
Het afpersen en omkopen werkt als volgt: Een team loopt naar één van de afperspunten die op de kaart staan aangegeven. Op het moment dat een team daar is aangekomen kan het een vraag op de smartphone beantwoorden. Beantwoord men deze vraag goed dan zal men een hint en geld ontvangen. Met het verdiende geld kan men naar een omkooppunt lopen en door middel van een vraag een persoon omkopen. Ook hier zijn hints te verdienen.

Wie pakt de macht?
Uiteindelijk kan er maar één team de machtigste maffiafamilie worden; het team dat de Don (een fysiek persoon) heeft gevonden én het meeste familiekapitaal heeft verzameld. Familiekapitaal wordt verkregen door het afpersen en omkopen van personen. Als een team eenmaal de Don heeft gevonden gaat dat team gewoon door met het verder opbouwen van familiekapitaal.   

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!