GPS teamuitje

GPS Game Operation Eindhoven

Eindhoven-centrum verkennen aan de hand van vragen en opdrachten, die via de smartphone aan je worden doorgegeven door de ludieke kabouter Freddy; dit groepsuitje is dé opvolger van de traditionele GPS-tocht!

Informatietabel  buitenactiviteit

GPS Citygame Operation Eindhoven
duur:
180 minuten
locatie:
Eindhoven centrum
minimum:
12 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 25,00 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 23,00 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 21,00 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 12 personen betalen de prijs voor 12 personen, tenzij anders overeengekomen.  

'Operation Eindhoven', een gevarieerde groepsactiviteit met GPS!

De stad verkennen aan de hand van vragen en opdrachten, die via de tablet aan je worden doorgegeven door de cynische kabouter Freddy: Dat is Operation Eindhoven in een notendop, een interactieve citygame die alle elementen voor een geslaagd groepsuitje combineert!


 • De groep wordt opgedeeld in meerdere teams van vijf tot zeven personen, en elk team krijgt een tablet met software.
 • Op de tablet wordt de de game middels interactieve plattegrond van het centrum weergegeven.
 • Telkens wordt één punt aangegeven waar je naartoe moet lopen. Daar aangekomen ontvang je je vraag of opdracht.
 • Beantwoord de vraag of voer de opdracht uit, en verstuur je antwoord, foto of audio/video-fragment in het spel.
 • Het team dat aan het eind van de route de meeste punten heeft verdiend, wint het spel en daarmee een leuke prijs!
 • Je kunt andere teams die je tegenkomt uitdagen voor een duel, om extra punten te verdienen!
 • Je scoort extra punten als je de opdrachten zo origineel mogelijk uitvoert!
 • Deze citygame is een moderne variant op de GPS Tocht, met allerlei interactieve mogelijkheden! Achteraf ontvang je ook alle foto's!
 • Deze activiteit is ideaal om de stad te leren kennen. Er zijn meer dan genoeg leuke feitjes waar je je over zult verbazen!
 • Inclusief één consumptie (bier, fris, wijn, koffie, thee), uitgebreide speluitleg, gebruik van tablets met software en prijsuitreiking met smakelijke prijs!


  Eindhoven heeft allerlei gezichten, en Freddy laat deze graag aan je zien! Freddy is een cynische en ontdeugende kabouter die jullie op ludieke wijze via allerlei vragen en missies de stad laat verkennen. Deze vragen of missies kunnen onder andere bestaan uit multiple choice vragen, audiofragmenten, QR-codes of foto's. Omdat jullie groep wordt opgedeeld in verschillende teams, zal de onderlinge strijd groot zijn, zeker omdat jullie elkaar interactief dwars kunnen zitten!

  Je krijgt per team de beschikking over een tablet, waarop de kaart van het centrum van Eindhoven zichtbaar is. Hierop wordt voor jullie op digitale wijze de route uiteengezet, en je krijgt via pop-ups de vragen en opdrachten voorgeschoteld, en degene die de meeste punten daarmee behaalt, wint het spel! Je zult ook de foto- en videofunctie van het toestel regelmatig nodig hebben, maar dat is nog slechts een klein deel van de interactie... Speel het spel om er achter te komen wat Freddy nog meer voor je in petto heeft, en ontdek op deze bijzondere manier onze stad!  "Hartelijk bedankt voor de goede organisatie van ons bedrijfsuitje! We hebben een erg gezellige middag gehad en zijn blij met de gemaakte foto's, leuk dat je deze na afloop krijgt. Ik wil jullie complimenteren over de zeer snelle reacties die ik kreeg en over het feit dat jullie goed met ons meedachten! "
  Brenda Hulsman, BS De Ontmoeting

   

   

   

  Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

  Stap 1: kies je activiteit
  Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

  Stap 2: bereken de kosten
  Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

  “Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

  Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

  Wat anderen over ons zeggen!

  "Hartelijk bedankt voor de goede organisatie van ons bedrijfsuitje! We hebben een erg gezellige middag gehad en zijn blij met de gemaakte foto's, leuk dat je deze na afloop krijgt. Ik wil jullie complimenteren over de zeer snelle reacties die ik kreeg en over het feit dat jullie goed met ons meedachten! "

  Bedrijfsuitje Basisschool De Ontmoeting

  Brenda Hulsman
  activiteit: Operation Freddy
  bedrijf/instelling: OBS De Ontmoeting
  "Het was een zeer geslaagde middag. Het spel was heel erg leuk en we hebben best wel veel geleerd over Eindhoven. De teams waren ook best wel fanatiek en gekoppeld met droog weer was dit natuurlijk een geslaagde dag."

  Bedrijfsuitje ASML

  Maria Spinola
  activiteit: Operation Freddy
  bedrijf/instelling: ASML