tandemtocht

Tandemtocht

Als je op zoek bent naar een unieke fietstocht met een twist, dan is onze tandemtocht in de rustieke omgeving van Eindhoven precies wat je zoekt! Met z'n tweeën op de fiets is lachen!

Informatietabel  buitenactiviteit

Tandemtocht
duur:
240 minuten *
locatie:
In en rondom Eindhoven
minimum:
12 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 26 pers.:
€ 21,00 p.p.  incl. btw
26 tot 51 pers.:
€ 20,00 p.p.  incl. btw
51 pers. en meer:
€ 19,00 p.p.  incl. btw

* Tijdsduur inclusief vier (optionele) tussenstops.  

Tandemtocht bij Beleef Eindhoven: Rondje Eindhoven!

Het Brabantsche land verkennen met de wind in je haren en de zon op je kruin; dat is onze tandemtocht! Via prachtige locaties verken je Eindhoven en omgeving, en het fietsen op een tandem is nog leuker dan je denkt!


  • De tocht is zo'n 35 kilometer. Inclusief optionele tussenstops ben je een kleine vier uur onderweg.
  • Je zoekt en vindt je route op basis van foto's. Let op: dit klinkt makkelijker dan het is!
  • Je komt op je weg drie locaties tegen die wij hebben geselecteerd. Hier kan je optioneel een stop houden voor een drankje (eigen kosten).
  • Afwijkende wensen, zoals een lunch op één van de locaties, of een quizvorm in de tocht, zijn altijd mogelijk.
  • Inclusief een consumptie bij ontvangst (bier, fris, wijn, koffie, thee), het gebruik van de tandems en tablets met routebeschrijving.

 
Je fietst via pittoreske dorpen, uitgestrekte bossen en gezellige terrassen een rondje van zo’n 35 kilometer, hetgeen gelijk staat aan een kleine tweeënhalf uur fietsen. Inclusief vier optionele tussenstops op de prachtige locaties die wij hebben geselecteerd, ben je dus zo’n drieënhalf tot vier uur onderweg. Ook voor deze activiteit geldt dat afwijkende wensen kunnen worden besproken. Denk bijvoorbeeld aan een lunch op één van de locaties, (te) gekke opdrachten voor een vrijgezel of de hele groep, of een quizvorm verwerkt in de tocht! Je vindt je weg op basis van foto’s, die chronologisch de gehele fietsroute in beeld brengen.

De navigator zal aan de hand van de fotoroute moeten bepalen welke kant de groep op moet, en dat klinkt misschien wel makkelijker dan het is… Deze activiteit staat in helemaal in het teken van de ontspanning, en combineert goed met bijvoorbeeld een bier- of wijnproeverij na afloop. Als je voor een uitdaging wilt gaan, raden wij onze tandemtocht ‘Waar fietst de Mol?’ aan, een uitdagende mix tussen deze tandemtocht, en het fameuze ‘Wie Is De Mol?’ spel!"Life is like riding a bicycle: in order to keep balance, you must keep moving."
Albert Einstein

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!