GPS Game The Target

GPS Game The Target

Speel de spannende GPS-based citygame The Target exclusief bij Beleef Eindhoven! Een spannend achtervolgingsspel door het centrum van Eindhoven maakt het ideale actieve uitje!

Informatietabel  buitenactiviteit

GPS Citygame The Target
duur:
150 minuten
locatie:
Eindhoven centrum
minimum:
12 personen
maximum:
64 personen
prijs tot 25 pers.:
€ 24,00 p.p.  incl. btw
25 tot 49 pers.:
€ 21,50 p.p.  incl. btw
49 pers. en meer:
€ 19,00 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 12 personen betalen de prijs voor 12 personen, tenzij anders overeengekomen.  

Beleef een achtervolging met teamuitje The Target!

The Target is een interactieve citygame waarbij je in teams, gewapend met tablets, op zoek moet naar één ander team: de Gangsters. Deze zijn inbraken aan het plegen in de stad, maar af en toe duiken zij op! Werk samen met de andere politieteams en reken hen in!


 • De groep wordt per spel opgedeeld in vier teams: één Gangsterteam en drie politieteams (per 12-16 personen)
 • Per team ontvang je één tablet waarop het spel zich afspeelt middels interactieve plattegrond van het centrum.
 • De Gangsters moeten objecten verzamelen in de stad en hiermee kraken plegen. Met de kraken verdienen ze geld.
 • De Gangsters hebben enkele hulpmiddelen om de politieteams af te schudden.
 • De politieteams moeten al samenwerkend het Gangsterteam insluiten en virtueel neerschieten.
 • De politieteams krijgen diverse soorten informatie waarmee ze de Gangsters kunnen volgen.
 • De politie wint wanneer het de Gangsters neerschiet. De Gangsters winnen als ze € 1.000.000 hebben opgehaald met kraken.
 • Na afloop van het spel begint het opnieuw, tot de 2 uur speeltijd is bereikt.
 • Inclusief één consumptie (bier, fris, wijn, koffie, thee), uitgebreide speluitleg en gebruik van tablets met software.


  The Target is een unieke citygame waarbij de groep wordt opgedeeld in verschillende teams, die met óf tegen elkaar de strijd aangaan in een real-life videospel met Eindhoven als decor. Voorafgaand aan het spel ontvang je een uitgebreide speluitleg, zodat je optimaal voorbereid op pad gaat.

  Eén van de teams is het Gangsterteam, dat in het centrum van Eindhoven verschillende virtuele items moet verzamelen, om daar vervolgens inbraken mee te plegen. Het doel: één miljoen euro aan buit binnenhalen. Als dat lukt, heeft het gangsterteam gewonnen. De andere teams zijn politieteams, die via hun tablet informatie krijgen over de activiteiten van de Gangsters. Zo krijgen zij bijvoorbeeld updates over de items die de Gangsters hebben verzameld, waarmee ze kunnen achterhalen welke kraak de boeven gaan zetten en deze zo kunnen achtervolgen en inrekenen. Alle teams (dus ook de Gangsters) hebben beschikking over een tablet, die via een interactieve plattegrond van het centrum van Eindhoven informatie beschikbaar maakt. De politieteams staan in contact met elkaar en kunnen door samen te werken de Gangsters insluiten en virtueel neerschieten, waarmee het spel opnieuw begint. Ook de Gangsters hebben een aantal handige wapens in hun arsenaal, waarmee ze de politieteams op het verkeerde spoor kunnen brengen.

  Citygame The Target is een razendspannend en enorm populair spel, dat in vele Europese landen gespeeld wordt en onlangs volledig is vernieuwd, en daardoor nog interactiever en spectaculairder is!  "Rennen, schieten, je achter auto's verstoppen; The Target is kicken!"
  Metro Nieuws

   

   

   

  Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

  Stap 1: kies je activiteit
  Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

  Stap 2: bereken de kosten
  Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

  “Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

  Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

  Wat anderen over ons zeggen!

  "Wij hebben het contact met Beleef Eindhoven als zeer goed ervaren, snelle reacties en duidelijke communicatie. Het spel "The Target" was erg geslaagd!"

  Bedrijfsuitje Rabobank

  Jolanda van Hak
  activiteit: The Target
  bedrijf/instelling: Rabobank