Voetgolf

Voetgolf

Voetgolf op het TU/e terrein speel je exclusief bij Beleef Eindhoven! Het is sportief, spannend en iedereen kan het; dit is een unieke activiteit voor ieder soort uitje!

Informatietabel  buitenactiviteit

Voetgolf
duur:
105 minuten
locatie:
TU/e terrein
minimum:
10 personen
maximum:
40 personen
prijs tot 26 pers.:
€ 20,00 p.p.  incl. btw
26 pers. en meer:
€ 18,50 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 10 personen betalen de prijs voor 10 personen, tenzij anders overeengekomen.  

Het uitje voor de sportieveling: Voetgolf op het TU/e terrein!

De uitdaging voor iedereen die wel eens tegen een bal getrapt heeft: Voetgolf brengt niet alleen de stylist in je naar boven, maar ook de winnaar! Troef je tegenstanders af met jouw fluwelen traptechniek, en als dat niet werkt is ook geluk af te dwingen bij deze spannende groepsactiviteit!


  • Jullie worden opgedeeld in groepjes van vijf tot zeven personen.
  • Twee of meer instructeurs zullen jullie begeleiden, maar je krijgt ook een boekje waarin alle holes staan toegelicht.
  • Het doel is uiteraard om per hole de bal in zo min mogelijk pogingen in de Ghole te krijgen.
  • In totaal gaat het om 10 holes, welke zijn uiteengezet op het TU/e terrein.
  • Elke hole heeft zijn eigen hindernissen of beperkingen.
  • Halverwege hebben we een korte pauze met een verfrissend drankje.
  • Na afloop kent ieder groepje natuurlijk een winnaar, maar wordt uiteraard vooral de overall-winnaar geëerd met een leuke prijs!
  • Standaard inclusief het gebruik van alle materialen, instructeurs en sportieve drankjes voor onderweg.
  • Let op: dit is een lente/zomer activiteit. In verband met de weersomstandigheden doen wij deze activiteit in principe niet in de herfst- en wintermaanden.
  • Let op: omdat deze activiteit op het TU/e terrein plaatsvindt en onze eigen locatie in het centrum gelegen is, zit er 25 minuten wandeltijd tussen deze activiteit en een biertje met bitterbal, een mogelijke  lunch vooraf of buffet na afloop. Dit omdat wij geen eigen lunches of buffetten kunnen aanbieden op het TU/e terrein.


Afhankelijk van de groepsgrootte worden jullie in wat kleinere groepjes opgedeeld. De Gholes zijn bij het Voetgolf gelegen op het TU/e terrein, wat de ervaring nog net even wat mooier maakt. Daar is een parcours uitgezet van tien verschillende Gholes, die uitgerust zijn met verschillende hindernissen. Het doel is eenvoudig: gebruik steeds zo weinig mogelijk trappen om de bal in de speciale Ghole te krijgen en versla je teamgenoten met jouw prachtige traptechniek!

Verbeter jij het huidige baanrecord? Ga de uitdaging aan! Onderweg kunnen jullie niet alleen van de omgeving en hopelijk ook het weer genieten, maar standaard hebben we verfrissende drankjes bij ons, om tijdens te pauze te nuttigen."Het voetgolf was prima georganiseerd met leuke varianten om de bal in het netje te krijgen. Daarnaast was de leiding in voor een geintje tussendoor. Een aanrader!"
Rudy Soetens, vrijgezellenfeest

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!

"Wij hebben het deze dag enorm naar ons zin gehad. De vrijgezel vond het prachtig en daar ging het uiteindelijk om. De Urban Golf was even afwachten hoe iedereen dat beviel, maar het is voor iedereen flink meegevallen. Bijna niemand had ooit een golfclub in zijn handen gehad, maar dat was misschien juist wel het leuke eraan. Goede uitleg en belangstelling van jullie kant, leuke holes en dat het droog bleef hielp natuurlijk ook mee"

Vrijgezellenfeest

Mark Jansen
activiteit: Urban Street Golf
"Het voetgolf was prima georganiseerd met leuke varianten om de bal in het netje te krijgen. Daarnaast was de leiding in voor een geintje tussendoor. Een aanrader!"

Vrijgezellenfeest

Rudy Soeters
activiteit: TU/e Voetgolf
"Het Voetgolf was ontzettend leuk om kennis mee te maken. Verschillende elementen zitten er in. Het ontspannen wandelen en genieten van de natuur; het sport- en spelelement, want uiteindelijk wil je toch winnen; je traptechniek uittesten op een andere manier dan op een goal. Voetgolf in Eindhoven is een aanrader voor een 'ander' uitstapje in Eindhoven."

Zaalvoetbaluitje

Samir Toub
activiteit: TU/e Voetgolf