Wie Is De Mol? op Strijp-S

Wie Is De Mol? op Strijp-S

Unieke opdrachten, een levendig Strijp-S als decor en per team één deelnemer die de boel saboteert: dat is Wie is de Mol bij Beleef Eindhoven, een levendig uitje gegarandeerd!

Informatietabel  buitenactiviteit

Wie Is De Mol? op Strijp-S
duur:
180 minuten
locatie:
Strijp-S
minimum:
10 personen
maximum:
100 personen
prijs tot 20 pers.:
€ 26,00 p.p.  incl. btw
20 tot 40 pers.:
€ 24,25 p.p.  incl. btw
40 pers. en meer:
€ 22,50 p.p.  incl. btw

Grotere groepen zijn in overleg (beperkt) mogelijk. Groepen kleiner dan 10 personen betalen de prijs voor 10 personen, tenzij anders overeengekomen.   

Wie Is De Mol op Strijp-S, hét groepsuitje van de Verboden Stad!

'Wie Is De Mol?' is het bekende televisieprogramma, waarbij één iemand de uit te voeren opdrachten moet saboteren zonder opgemerkt te worden. Wij hebben enkele unieke opdrachten verzonnen waar zowel de Mol als het team zich mee zullen vermaken. Speel het spel op het hippe Strijp-S en scoor punten met de opdrachten, maar let op: De Mol zit niet stil..!


 • Het spel is gebaseerd op het bekende televisieprogramma, en is qua opdrachten puzzelachtig van aard.
 • De groep wordt opgedeeld in kleinere teams van vijf tot zeven personen, en per team krijg je alle middelen benodigd.
 • Je gaat met je team Strijp-S verkennen, en daar vijf opdrachten uitvoeren. Je staat als team constant met ons in contact.
 • Het doel is om als team zo veel mogelijk geld binnen te halen voor de pot, door (delen van) opdrachten tot een goed einde te brengen.
 • Ieder team krijgt een Mol toebedeeld, die door ons tijdig wordt geïnformeerd. De Mol heeft als taak het saboteren van de opdrachten.
 • Na twee uur wantrouwen, spanning en puzzelen bepalen wij de winnaar op basis van de antwoorden.
 • Daarnaast wordt er per groepje een stemmingsronde gehouden om uiteindelijk de beste Mol te bepalen.
 • Aan de Mol de taak om zo onopvallend mogelijk de boel te saboteren, en zo de beste Mol te worden!
 • Aan het team de taak om zoveel mogelijk opdrachten tot een goed einde te brengen en zo méér geld binnen te halen dan de andere teams!
 • Inclusief één consumptie voor onderweg, uitgebreide speluitleg, gebruik van tablets en prijsuitreiking met smakelijke prijs!
 • Let op: omdat deze activiteit op Strijp-S plaatsvindt, en onze eigen locatie in het centrum gelegen is, zit er een half uur wandeltijd tussen deze activiteit en een mogelijk buffet na afloop of lunch vooraf. Dit omdat wij helaas geen eigen lunches of buffetten kunnen aanbieden buiten onze eigen locatie.

Nu ook op Strijp-S: dit unieke decor is uitermate geschikt voor deze spannende en superleuke activiteit!  

Het televisieprogramma Wie Is De Mol? boeit iedere aflevering opnieuw miljoenen mensen, en niet zonder reden; iedereen wil er achter te komen wie de Mol is! Nu kun je zelf ondervinden hoe het is om gesaboteerd te worden, of… om zelf de boel te dwarsbomen!

Jullie zullen worden opgedeeld in groepen van vier tot zeven personen, en deze groepen zullen het tegen elkaar gaan opnemen, door verschillende opdrachten uit te voeren. In ieder team zit één mol, die zo onopvallend mogelijk de boel moet saboteren. Voer je als team de opdracht toch goed uit, dan verdien je geld. Weet de Mol echter te slagen in zijn of haar opzet, en mislukt de uitvoering van de opdracht? Dan heb je pech! De groep met het meeste geld in de pot wint deze versie van Wie Is De Mol?, en wacht natuurlijk een mooie prijs! Ook de beste Mol krijgt zijn verdiende loon op positieve wijze: eeuwige roem en een leuk prijsje!"Het spel bevat pittige opdrachten die professioneel in elkaar zijn gezet en onder tijdsdruk goed uitgevoerd moesten worden. We zijn flink uitgedaagd en hebben een topmiddag gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Complimenten!"
Annelies Hermsen, HC Eindhoven

 

 

 

Bereken hier direct online je prijs en vraag meteen je offerte op!

Stap 1: kies je activiteit
Kies hier de onderdelen van jouw uitje. Bij stap 2 kan je direct online de totaalprijs en prijs per persoon zien. Voor speciale aanvragen (grotere groepen dan aangegeven bijvoorbeeld) kan je het contactformulier gebruiken.

Stap 2: bereken de kosten
Met één klik op de knop hieronder zie je meteen alle prijsinformatie voor jouw uitje. Stap 3 (het aanvragen van de offerte) wordt toegankelijk na een klik op onderstaande knop.

“Eindhoven, da's de mooiste stad van de wereld!”

Theo Maassen in “Bepaalde Dingen”, 1994

Wat anderen over ons zeggen!