Voordeelarrangementen

Ben je op zoek naar een dagvullend programma? Dan zit je hier helemaal goed! Check hieronder onze simpele voorwaarde voor wat extra korting!

Hoe werken de voordeelarrangementen?

Je krijgt bij ons altijd al korting wanneer je voor grotere groepen een offerte aanvraagt. De specifieke kortingen vind je op de pagina's van de activiteiten. Maar, wanneer je een dagvullend programma wenst (twee activiteiten en een buffet) dan krijg je extra korting! Kies in ons offerteformulier voor een buitenactiviteit, een binnenactiviteit en een willekeurig buffet, en ontvang nog eens € 5 extra korting per persoon!

Wanneer je dus met een grote groep bent en zoekt naar een dagvullend programma, dan kan je korting hard oplopen! Bijvoorbeeld:

Je kiest Beleef de Mol als buitenactiviteit.
Je kiest een Pubquiz als binnenactiviteit.
Je kiest een Luxe Lopend Buffet als diner.
En je bent met 50 personen.

Normaal zouden de kosten dan € 67 per persoon inclusief BTW bedragen.

Maar omdat je met een grotere groep bent, en voor een dagvullend programma gekozen, loopt je korting op tot € 13 per persoon!

De kosten per persoon bedragen dan nog slechts € 54 per persoon inclusief BTW!

Dus, ga snel naar ons offerteformulier en bekijk meteen de korting die jouw arrangement oplevert. Mooi meegenomen, dachten wij zo!

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Geen zorgen. Je kunt altijd je eigen uitje samenstellen via de menu-optie 'Online je totaalprijs berekenen'. Wanneer je daar twee activiteiten en een buffet kiest, zorgen wij met een op maat gemaakte offerte dat jij de korting krijgt die daarbij hoort. Of:

Start typing and press Enter to search