Beleef de Mol Online

(Also available in English)

'Wie is de Mol' online biedt toffe mogelijkheden!

beleef-de-mol-logo-online

Samenvatting:

Beleef de Mol Online speel je in teams van zo'n zes personen. Één mol per team saboteert zo'n anderhalf uur lang opdrachten. Geen gekke opdrachten, maar opdrachten vol creativiteit en uitdaging, en gegarandeerd fanatisme. Inclusief speluitleg en prijsuitreiking duurt de activiteit iets meer dan twee uur. Tijdens het spel sta je continu in contact met de spelleider via een online livestream. Maatwerk (verwerken bedrijfslogo, persoonlijke videoboodschap) is standaard inbegrepen wanneer gewenst!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
 • 15 - 25 deelnemers

 • 16.00per deelnemer
  19.36per deelnemer

 • Duur: 2,25 uur | Locatie: Op je (thuis)werkplek
 • Inclusief livestream met presentatie door spelleider, unieke documenten per teamlid, presentatie met speluitleg en opdracht-uitleg
 • 26 - 49 deelnemers

 • 14.50per deelnemer
  17.54per deelnemer

 • Duur: 2,25 uur | Locatie: Op je (thuis)werkplek
 • Inclusief livestream met presentatie door spelleider, unieke documenten per teamlid, presentatie met speluitleg en opdracht-uitleg
 • 50 - 300 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

 • 12.50per deelnemer
  15.12per deelnemer

 • Duur: 2,25 uur | Locatie: Op je (thuis)werkplek
 • Inclusief livestream met presentatie door spelleider, unieke documenten per teamlid, presentatie met speluitleg en opdracht-uitleg

De leukste online 'de Mol' activiteit die je zult vinden!

Beleef De Mol is afgeleid van het bekende TV-programma, waarbij één persoon ongemerkt alle opdrachten moet saboteren. Wij hebben nu een speciale online variant gemaakt, volledig nieuw en met vier unieke opdrachten! Elke deelnemer ontvangt andere documenten, zodat je wel samen zult móeten werken om zo veel mogelijk virtueel geld te scoren met de opdrachten. Het team met het hoogste virtuele bedrag in de pot wint het spel, maar pas op... De Mol zit niet stil!

Wat belangrijk is om te weten: De handelingen om deel te nemen aan de online activiteit kúnnen niet eenvoudiger! Toch hebben wij voor alle benodigde stappen een simpele maar heldere uitleg, zodat zelfs de grootste computerhater hiermee in een paar minuten online is!

Hoe werkt dat online gebeuren nou eigenlijk?

 Wij stemmen, in overleg met jullie, een datum en tijdstip af. Op het overeengekomen moment zal er een livestream online gaan, waarvoor iedereen een uitnodiging ontvangt via e-mail. In deze online ruimte is iedereen samen, en voor elkaar zichtbaar. Wanneer jullie met de opdrachten gaan beginnen worden jullie steeds opgedeeld in kleinere teams die elk een eigen online 'vergaderruimte' krijgen, waarbinnen de teamleden (zes per team) elkaar kunnen zien en horen. Dit is gewoon in hetzelfde programma en wordt volledig automatisch door ons gedaan; jullie hoeven alleen maar achterover te zitten en alles te laten gebeuren. De spelleider zal ook in de vergaderruimtes per team even langskomen, om even een praatje te maken! 

beleef-de-mol-logo-online
website-uitleg-zoom4
Geschoten door Wildschieters

Antwoorden doorsturen en stemmingsronde

De antwoorden sturen jullie door in een groepsapp in WhatsApp, die per team wordt aangemaakt. Hier kan je ook om hints vragen (die natuurlijk virtueel geld kosten). Na afloop van de opdrachten houden we hier ook een stemmingsronde, om te kijken of het team de Mol ook heeft weten te ontmaskeren! Dit gaan we in de algemene presentatie ook op ludieke wijze bekendmaken!

Diverse spel-elementen!

Voor het team geldt dus dat ze zo goed als mogelijk vier opdrachten moeten uitvoeren om daarmee zo'n hoog mogelijk bedrag in de pot te verzamelen. Daarnaast levert het ontmaskeren van de Mol aan het einde van de rit nog een leuk extra bedrag op voor de pot. Probeer dus ook de identiteit van de Mol te achterhalen tijdens het spel, en verdien hier uiteindelijk nog wat extra euro's mee om er met de winst vandoor te gaan! 

Het doel van de Mol is om zijn of haar team onopvallend maar efficiënt te saboteren, omdat er dan minder (of geen!) geld in de pot komt! De Mol moet dit dus zo subtiel als mogelijk doen, zodat deze zijn betrouwbaarheid niet verliest. De Mol krijgt ook een aantal eigen opdrachten waarmee geld uit de pot gespeeld kan worden! Dus Mol: Saboteer zo subtiel mogelijk en maak het je team lastig!

Nu al zin om te Mollen..?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp