Alle activiteiten

Hieronder staan al onze activiteiten. Gebruik de filters om te vinden wat je zoekt, of scroll er relaxed doorheen om alles even te bekijken!

Filters:

(Gezelligheid & plezier staan standaard aangevinkt!)

1. Type activiteit:

Buiten- of binnenactiviteit:

2. Wat ik belangrijk vind:

Welk element vind je belangrijk aan de activiteit?

3. Wat ik ook belangrijk vind:

Wat vind je nog meer belangrijk?

Bekijk binnen- of buitenactiviteit:

Buiten- of binnenactiviteit:

Onze activiteiten:

Let op: De kenmerken in onze filters zijn gebaseerd op onze ervaringen. Twijfel je over een activiteit? Bel of mail ons dan even!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Waarom zou je een groepsactiviteit in Eindhoven bij ons boeken?

Zoek je naar spannende en unieke groepsuitjes en activiteiten in Eindhoven? Ontdek het beste van onze stad met ons gezellige team en aan de hand van onze te gekke activiteiten! Van teambuilding tot feestelijke evenementen, wij bieden een scala aan opwindende ervaringen die perfect zijn voor bedrijfsuitjes, teambuildings, vrijgezellenfeesten en meer. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering van hetgeen wij bieden, en dat zie je terug in onze activiteiten! Of het nu om een binnen- of buitenactiviteit gaat, ze zijn altijd origineel, en (als we dat zelf mogen zeggen) van topkwaliteit!

Stap in de wereld van de stad van Philips en voel de energie terwijl je door de straten van Eindhoven wandelt. Onze citygames nemen je mee langs de leukste plekjes, terwijl je vol enthousiasme bezig bent met één van onze toffe activiteiten. Of je nu geïnteresseerd bent in puzzelen, ludieke opdrachten of spannende zoektochten, er is voor elk wat wils.

Voor de avontuurlijke groepen bieden we op maat gemaakte speurtochten en citygames aan, waarbij teamwork en strategie worden getest terwijl je de mysteries van Eindhoven ontrafelt. Of misschien wil je je sensuele kant laten zien tijdens een salsaworkshop, waarbij je samen met je collega’s aan je ritme en samenspel werkt!

Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer ontspannen uitje, bieden we ook gezellige citygames, waar je kunt genieten van de stad, de omgeving en de mensen, terwijl je op een relaxte manier vragen beantwoordt en foto-opdrachten uitvoert.

Bij Beleef Eindhoven geloven we in het creëren van onvergetelijke ervaringen die de banden versterken en de teamgeest vergroten. Onze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook ontworpen om samenwerking en communicatie te bevorderen, waardoor je als groep dichter bij elkaar komt (of, zoals bij Beleef de Mol, misschien wel juist niet…).

Dus waar wacht je nog op? Ontdek Eindhoven op een unieke en opwindende manier met ons en ons team, en maak van je volgende groepsuitje een onvergetelijk avontuur! Neem vandaag nog contact met ons op om je uitje te plannen!

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code