Teambuilding in Eindhoven!

WKR vriendelijke teambuilding? Dat kan gewoon!

Teambuilding dient meerdere doelen!

Teambuilding is een term die vaak op twee totaal verschillende manieren wordt gebruikt. Aan de ene kant kennen we de uitleg: Werken aan de saamhorigheid en samenwerking binnen het team. Aan de andere kant wordt ook regelmatig gewoon een teamuitje bedoeld. Je weet wel, gezellig samenzijn, met een leuke activiteit, een drankje en een hapje. Geen probleem, want hoe je het ook uitlegt, wij zorgen dat het geregeld wordt!

Onze activiteiten vinden allemaal plaats in hartje Eindhoven. De buitenactiviteiten meestal door het hele centrum heen, de binnenactiviteiten in ons eigen café. Wanneer je op zoek bent naar een teamuitje, dan zit je met elke activiteit goed. Ben je echt op zoek naar teambuilding? Wil jij de banden eens goed aanhalen binnen het team? Dat kan ook! Het best neem je dan even contact met ons op, omdat teambuilding meestal wat maatwerk vergt. Denk jij het af te kunnen met één van onze activiteiten zoals je ze op de website vindt? Top! Hoe dan ook, bij ons zit je eigenlijk voor elke team-aangelegenheid wel goed!

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

De activiteit is belangrijk, maar eten en drinken ook!

Wist jij dat teambuilding, in de opleidingszin van het woord, heel erg WKR vriendelijk is? Ja? Mooi! Wist je dat niet? Wanneer jouw teambuilding een (werk)inhoudelijk element bevat, dan valt het buiten de WKR. En laten wij nu net wat mensen in dienst hebben die gecertificeerd zijn om jouw teambuilding (werk)inhoudelijk aan te pakken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Het ‘noodzakelijke’ met het plezierige combineren? Natuurlijk doe je dat! Wij bieden diverse heerlijke en uitgebreide buffetten aan, verschillende soorten hapjes, en hebben in ons café natuurlijk ook een bar van waaruit wij de lekkerste biertjes en wijntjes serveren. Of een frisje natuurlijk. Nieuwsgierig geworden? Check snel de rest van onze site of neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Als het erg slecht weer is kan de buitenactiviteit aangepast worden. Hierover kun je ons tot 48 uur voor de activiteit telefonisch bereiken. Onder slecht weer verstaan wij wel dusdanig slecht weer waardoor de activiteit eronder zou lijden. De activiteit zal dus wel plaatsvinden als er een paar druppels regen vallen. Als het weer erg slecht is kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Het doen van de buitenactiviteit in een aangepaste vorm is een reële optie. Daarnaast kan de activiteit omgezet worden naar een binnenactiviteit, als er een ruimte beschikbaar is. Het annuleren van de activiteit doen we alleen onder uitzonderlijke omstandigheden.

Dat kan. Het is zeker mogelijk om zelf te bepalen wanneer je start met je activiteit. Dit geldt tevens ook voor het buffet. Laat ons van te voren even weten welke tijden je voor ogen hebt, dan kunnen wij je adviseren wat de beste optie is. Houd bij je planning wel rekening met de tijdsduur van de activiteit. Indien gewenst kunnen wij deze vrijwel altijd voor je aanpassen, maar dan moeten we het wel even van tevoren weten.

Wij kunnen aan bijna alle dieetwensen voldoen. Doordat onze diners vers bereid worden kunnen we vaak last-minute nog je wensen doorgeven. Als er behoefte is naar halal vlees moeten we dit wel op tijd weten, omdat dit speciaal moet worden ingekocht.

Dit is bij ons zeker mogelijk. Sterker nog, wij houden hier al rekening mee in de prijs. Zo vragen we je bij quizzen en bijvoorbeeld bij onze GPS Games om eigen vragen aan te leveren. Deze implementeren we dan vervolgens in de activiteit. Bijgeleverde bedrijfslogo’s implementeren wij ook waar mogelijk in de activiteit om het persoonlijker te maken. Daarnaast worden bij bepaalde groepen (die vaker bij ons terugkeren of van een bepaalde grootte) gepersonaliseerde prijzen gehanteerd. Als je zelf nog ideeën hebt om je activiteit persoonlijker te maken, dan staan wij daar altijd voor open.

Absoluut. Bijna al onze activiteiten zijn gemakkelijk te verplaatsen en daardoor kunnen we de activiteiten ook op een eigen gekozen locatie uitvoeren. Houd hierbij wel rekening met eventuele extra kosten, omdat er maatwerk bij kan komen kijken. Dit geldt alleen voor de buitenactiviteiten. Voor de binnenactiviteiten worden er geen extra kosten in rekening gebracht, behalve eventuele reiskosten.

Neem contact met ons op:

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code