TEAMBUILDING IN HEEL GEZELLIGE SFEER: HET MOET NATUURLIJK OOK LEUK ZIJN!

Mag jij een activiteit organiseren voor teambuilding? Dan ben je vast en zeker op zoek naar iets actiefs! Bij Beleef Eindhoven zijn we gespecialiseerd in het organiseren van actieve groepsactiviteiten. Van binnenactiviteiten zoals Ik hou van Holland en een gezellige pubquiz tot buitenactivieiten zoals Beleef de Mol op Strijp-S en spannende citygames. Wij hebben alles in huis om er een geslaagde teambuilding van te maken. Zo worden deze activiteiten vaak gecombineerd met een heerlijk buffet of een borrel en een hapje. Wij regelen jouw teambuilding activiteit van A tot Z geheel op maat. Beleef Eindhoven is de ideale locatie voor een actieve teambuilding!

Professioneel

Ervaren, volwassen en betrokken team

Flexibel

We denken altijd met je mee

Alles in één

Activiteiten, eten en drinken

Origineel

Zelf ontwikkelde activiteiten

Privacy

Ons café alleen voor jouw groep

Populaire buitenactiviteiten In Eindhoven:

Wie is de Mol?

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 19,00 p.p.
Duur: 3 uur

Jacht naar Macht

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 2,5 uur

Stadsspel de Erfenis

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 3 uur

Citygame the Target

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 2,5 uur

Populaire binnenactiviteiten in Eindhoven:

Pubquiz

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 13,20 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ranking the Stars

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 15,70 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 17,30 p.p.
Duur: 2,5 uur

Cocktailworkshop

Vanaf: 15 personen
Vanaf: € 22,70 p.p.
Duur: 2,5 uur

BIJ TEAMBUILDING HOORT OOK EEN HEERLIJK BUFFET OF GEZELLIGE BORREL

Wanneer je eenmaal je keuze voor een activiteit hebt gemaakt, rest nog de vraag of jullie teambuilding wordt afgerond met een borrel of diner. Bij Beleef Eindhoven kun je alle activiteiten aanvullen met een heerlijk diner in de vorm van een buffet of hapjes- en tapasschalen. Onze heerlijke buffetten worden altijd met veel complimenten ontvangen, en niet in de laatste plaats omdat het altijd een ruim aanbod van verschillende verse gerechten omvat, die altijd op de dag zelf bereid worden door onze traiteur. Ook voor de drank kan worden gezorgd! Vanuit onze gezellige en hippe bar serveren we bovendien alle drankjes die jullie wensen. Je kunt de consumpties afkopen per persoon per uur, of per consumptie. Wil je naast het standaardassortiment iets extra's, zoals feestelijke prosecco of bepaalde soorten speciaalbier? Geen probleem. Geef het aan bij je aanvraag, en wij zetten het klaar!

Wil je voor de aanvang van de activiteit smakelijk ontvangen worden met een kop koffie met gebak/cake of een andere consumptie? Vink deze optie dan aan bij je offerteaanvraag. Ook hapjes- en tapasschalen en bittergarnituur tijdens de teambuilding zijn een mogelijkheid!

TEAMBUILDING IN EINDHOVEN: VAN A TOT Z GEREGELD

Of je nu een losse activiteit wilt, of een volledig verzorgd arrangement: voor elk teambuilding-uitje zorgen wij ervoor dat het een geslaagde dag wordt. Gezellig, intiem, ervaren en professionele begeleiding en ons hele café helemaal voor jullie groep. Is het zomer en wil je lekker buiten een activiteit doen, of wil je in de winter warm binnen zitten en een toffe quiz spelen? Bij Beleef Eindhoven hebben we genoeg opties. Vraag ons gerust om advies wat voor jullie teambuilding het beste scenario is. Dan denken wij graag met je mee en stellen we op basis van de doelstelling van de teambuilding een uitje samen. Tijdens het uitje begeleiden we jullie van het begin tot het eind, zodat het een uitje wordt om nooit meer te vergeten!

Check gerust onze recensies op Facebook of Google om er zeker van te zijn dat niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat we er altijd een geslaagd uitje van weten te maken!

Teambuilding betekent onder andere samenwerken. En laat dat nou het sleutelwoord zijn bij de percussieworkshop!

Teambuilding Eindhoven

Teambuilding op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp