Teambuilding in eindhoven

Voor de leukste bedrijfsuitjes van Eindhoven moet je bij ons zijn, en ook teambuilding is onderdeel van het pakket!

Teambuilding in heel gezellige sfeer: het moet natuurlijk ook leuk zijn!

Ben je op zoek naar een heel leuke teambuilding in Eindhoven? Dan moet je zeker onze activiteiten eens bekijken. Met meer dan 25 leuke activiteiten (en dat aantal wordt steeds groter) waaronder een aantal die bij uitstek geschikt zijn voor teambuilding! Vaak worden deze activiteiten gecombineerd met een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of restaurant Indonesia, en/of een borrel achteraf. Je kunt bij ons dus van A tot Z alles regelen, zodat je slechts één aanspreekpunt nodig hebt voor alle zaken rondom je teambuilding.

Of je nu in de zomer lekker buiten een activiteit wilt doen, of in de winter warm binnen wilt zitten en een toffe quiz wilt spelen, bij Beleef Eindhoven hebben we genoeg opties. Heb je in het verleden gemerkt dat er wisselende reacties waren op het programma? Geen zorgen, vraag ons gerust om advies wat voor jullie teambuilding het beste scenario is, en wat de doelstelling van je teambuilding is. Met onze ruime ervaring kunnen wij je altijd van een goed advies voorzien om er zo voor te zorgen dat de activiteit goed aansluit op de interesses van jullie groep.

Percussieworkshop

15 tot 100 personen

€ 18,10 - € 21,40 ex. BTW

Duur: 1,75 uur

Ranking The Stars

10 tot 100 personen

€ 15,70 - € 19,00 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Wie is de Mol?

10 tot 100 personen

€ 19,00 - € 22,30 ex. BTW

Duur: 3 uur

Bij een teambuilding hoort ook een heerlijk buffet of gezellige borrel

Wanneer je eenmaal je keuze voor een activiteit hebt gemaakt, rest nog de vraag of jullie teambuilding afgerond wordt met een borrel of diner. Ook daarin kunnen wij voorzien. Onze heerlijke buffetten worden altijd met veel complimenten ontvangen, en niet in de laatste plaats omdat het altijd een ruim aanbod van verschillende verse gerechten omvat, die altijd op de dag zelf bereid worden door onze traiteur. Vanuit onze gezellige en hippe bar serveren wij alle drankjes die jullie wensen. Je kunt de consumpties afkopen per persoon per uur, of per consumptie. Wil je naast het standaard assortiment iets extra's, zoals feestelijke prosecco of bepaalde soorten speciaalbier? Geen probleem. Geef het even aan bij je aanvraag, en wij zorgen ervoor.

Of je nu een losse activiteit wilt, of een volledig arrangement: voor elke teambuilding-uitje zorgen wij ervoor dat het een geslaagde dag wordt. Gezellig, intiem, ervaren en professionele begeleiding en ons hele café helemaal voor jullie groep. Check gerust onze recensies op Facebook of Google om er zeker van te zijn dat niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat we er altijd een geslaagd uitje van weten te maken!

Teambuilding betekent onder andere samenwerken. En laat dat nou het sleutelwoord zijn bij de percussieworkshop!

Teambuilding Eindhoven

teambuilding op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.