Skip to content

Teambuilding in Eindhoven!

WKR vriendelijke teambuilding? Dat kan gewoon!

Teambuilding dient meerdere doelen!

Teambuilding is een term die vaak op twee totaal verschillende manieren wordt gebruikt. Aan de ene kant kennen we de uitleg: Werken aan de saamhorigheid en samenwerking binnen het team. Aan de andere kant wordt ook regelmatig gewoon een teamuitje bedoeld. Je weet wel, gezellig samenzijn, met een leuke activiteit, een drankje en een hapje. Geen probleem, want hoe je het ook uitlegt, wij zorgen dat het geregeld wordt!

Onze activiteiten vinden allemaal plaats in hartje Eindhoven. De buitenactiviteiten meestal door het hele centrum heen, de binnenactiviteiten in ons eigen café. Wanneer je op zoek bent naar een teamuitje, dan zit je met elke activiteit goed. Ben je echt op zoek naar teambuilding? Wil jij de banden eens goed aanhalen binnen het team? Dat kan ook! Het best neem je dan even contact met ons op, omdat teambuilding meestal wat maatwerk vergt. Denk jij het af te kunnen met één van onze activiteiten zoals je ze op de website vindt? Top! Hoe dan ook, bij ons zit je eigenlijk voor elke team-aangelegenheid wel goed!

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

teamuitje-brabant

De activiteit is belangrijk, maar eten en drinken ook!

Wist jij dat teambuilding, in de opleidingszin van het woord, heel erg WKR vriendelijk is? Ja? Mooi! Wist je dat niet? Wanneer jouw teambuilding een (werk)inhoudelijk element bevat, dan valt het buiten de WKR. En laten wij nu net wat mensen in dienst hebben die gecertificeerd zijn om jouw teambuilding (werk)inhoudelijk aan te pakken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Het ‘noodzakelijke’ met het plezierige combineren? Natuurlijk doe je dat! Wij bieden diverse heerlijke en uitgebreide buffetten aan, verschillende soorten hapjes, en hebben in ons café natuurlijk ook een bar van waaruit wij de lekkerste biertjes en wijntjes serveren. Of een frisje natuurlijk. Nieuwsgierig geworden? Check snel de rest van onze site of neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Neem contact met ons op:

Chat openen