Teamuitje in eindhoven

Voor de leukste bedrijfsuitjes van Eindhoven moet je bij ons zijn, teamuitjes inclusief!

Teamuitje in Eindhoven: altijd een passende activiteit bij Beleef Eindhoven

Ben je op zoek naar een gezellig teamuitje in Eindhoven? Dan moet je zeker onze activiteiten eens bekijken. Met meer dan 25 leuke activiteiten (en dat aantal groeit nog steeds) zit er voor elk team iets leuks tussen! Vaak worden deze activiteiten gecombineerd met een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of restaurant Indonesia, en/of een borrel achteraf. Je kunt bij ons dus van A tot Z alles regelen, zodat je slechts één aanspreekpunt nodig hebt voor alle zaken rondom je teamuitje.

Of je nu in de zomer een spannende buitenactiviteit wilt doen, of in de winter warm binnen wilt zitten en één van onze keileuke quizzen wilt spelen, bij Beleef Eindhoven hebben we genoeg opties. Heb je in het verleden gemerkt dat er wisselende reacties waren op het programma? Geen zorgen, vraag ons gerust om advies wat voor jullie teamuitje het beste scenario is. Met onze ruime ervaring kunnen wij je altijd van een goed advies voorzien om er zo voor te zorgen dat de activiteit goed aansluit op de interesses van jullie team(s).

Wie is de Mol?

10 tot 100 personen

€ 19,00 - € 22,30 ex. BTW

Duur: 3 uur

Ranking The Stars

10 tot 100 personen

€ 15,70 - € 19,00 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Diverse proeverijen

12 tot 70 personen

€ 18,10 - € 21,40 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Geen teamuitje is compleet zonder een heerlijk hapje en drankje

Geen teamuitje is compleet zonder een drankje en hapje. En ook daarin kunnen wij voorzien. Onze heerlijke buffetten worden altijd met veel complimenten ontvangen, en niet in de laatste plaats omdat het altijd een ruim aanbod van verschillende verse gerechten omvat, die op de dag zelf bereid worden door onze slager/traiteur. Vanuit onze bar, die er best gezellig uitziet al zeggen we het zelf, serveren wij alle drankjes die jullie wensen. Je kunt de consumpties afkopen per persoon per uur, of per consumptie. Wil je naast het standaard assortiment iets extra's, zoals feestelijke prosecco of bepaalde soorten speciaalbier of mixdranken? Geen probleem. Geef het even aan bij je aanvraag, dan zorgen wij daarvoor.

Of je nu een losse activiteit wilt, of een volledig arrangement: voor elk teamuitje zorgen wij ervoor dat het een geslaagde dag wordt. Gezellig, intiem, ervaren en professionele begeleiding en ons hele café helemaal alleen voor jullie groep. Check rustig onze reviews op Facebook of Google om ook van anderen te horen (lezen) dat wij er bij Beleef Eindhoven altijd een geslaagd teamuitje van weten te maken!

Met het hele team Ik hou van Holland doen? Keigezellig!

Teamuitje-Eindhoven

Teamuitje op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.