Teamuitje in eindhoven

TEAMUITJE EINDHOVEN: ALTIJD EEN PASSENDE ACTIVITEIT BIJ BELEEF EINDHOVEN

Teamuitje in Eindhoven: altijd een passende activiteit bij Beleef Eindhoven

Ben je op zoek naar een gezellig teamuitje in Eindhoven? Dan moet je zeker onze activiteiten eens bekijken. Met meer dan 25 leuke activiteiten (en dat aantal groeit nog steeds) zit er voor elk team iets leuks tussen! Vaak worden deze activiteiten gecombineerd met een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of restaurant Indonesia, en/of een borrel achteraf. Je kunt bij ons dus van A tot Z alles regelen, zodat je slechts één aanspreekpunt nodig hebt voor alle zaken rondom je teamuitje.

De beste beleving voor het hele team

Van een spannende zomeractiviteit in de buitenlucht, tot gezellig warm pubquizzen bij ons café in de winter. Bij Beleef Eindhoven zijn de opties eindeloos, want geen vraag is ons te gek. Vanwege onze brede ervaring, voorzien wij jou van een sterk advies. Hierdoor sluit elke activiteit feilloos aan op de interesses van jouw team. Klik op onderstaande knop voor een vrijblijvend advies of bekijk onze activiteiten eens.

Beleef de Mol

10 tot 150 personen

€ 19,00 - € 22,30 ex. BTW

Duur: 3 uur

Ranking The Stars

10 tot 80 personen

€ 15,70 - € 19,00 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Codecrackers

12 tot 150 personen

€ 20,60 - € 23,10 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Teamuitje Eindhoven: heerlijk napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Geen teamuitje is compleet zonder een drankje en hapje. En ook daarin kunnen wij voorzien. Onze heerlijke buffetten worden altijd met veel complimenten ontvangen, vooral door het ruime aanbod van verse gerechten, maar ook door de heerlijke smaak ervan! Je kunt de consumpties daarbij afkopen per persoon per uur, of per consumptie.  Ook kan je op nacalculatie drinken, wanneer je dat zou willen. Wil je naast het standaard assortiment iets extra's, zoals feestelijke prosecco of bepaalde soorten speciaalbier of mixdranken? Geen probleem. Geef het even aan bij je aanvraag, dan zorgen wij ervoor.

Met het hele team Ik hou van Holland doen? Keigezellig!

Teamuitje-Eindhoven

Wij zijn best trots op onze reviews. Gaat jouw teamuitje daar ook bij horen?

Check ook eens onze recensies op Facebook of Google om er zeker van te zijn dat niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat we er altijd een geslaagd teamuitje van weten te maken! Wij scoren gemiddeld een 9,3!

Neem contact met ons op

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Teamuitje op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.