TEAMUITJE EINDHOVEN, BOEK JOUW IDEALE UITJE

Een teamuitje organiseren wat past bij jouw team en het doel? Zet Beleef Eindhoven aan het werk en geniet van een verrassend uitje! Met meer dan 20 activiteiten kunnen we voor elk team een geschikt uitje organiseren. Bij lekker weer gaan we lekker an de slag in de buitenlucht. Wat dacht je van een  spannende citygame of GPS-tocht? In het najaar spelen we graag met jouw team een potje geitenwollensokken bingo, Beleef de Mol aan tafel of een pubquiz.

Wil je meer dan alleen een activiteit organiseren? Mooi, want dan ben je bij Beleef Eindhoven aan het juiste adres. Als afsluiting van jullie teamuitje maken we een heerlijk buffet of serveren we hapjes. Wij zorgen ervaar dat jullie een op en top teamuitje beleven. Met alles erop en eraan. Ontdek onze activiteiten en vraag direct online een offerte aan. Wij maken van jouw uitje een gegarandeerd succes!

Professioneel

Ervaren, volwassen en betrokken team

Flexibel

We denken altijd met je mee

Alles in één

Activiteiten, eten en drinken

Origineel

Zelf ontwikkelde activiteiten

Privacy

Ons café alleen voor jouw groep

Populaire buitenactiviteiten In Eindhoven:

Wie is de Mol?

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 19,00 p.p.
Duur: 3 uur

Jacht naar Macht

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 2,5 uur

Stadsspel de Erfenis

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 3 uur

Citygame the Target

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 2,5 uur

Populaire binnenactiviteiten in Eindhoven:

Pubquiz

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 13,20 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ranking the Stars

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 15,70 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 17,30 p.p.
Duur: 2,5 uur

Cocktailworkshop

Vanaf: 15 personen
Vanaf: € 22,70 p.p.
Duur: 2,5 uur

TEAMUITJE EINDHOVEN: HEERLIJK NAPRATEN ONDER HET GENOT VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Geen teamuitje is compleet zonder een hapje en een drankje. Daarom hebben we verschillende mogelijkheden voor eten en drinken. Ga bijvoorbeeld van start met een lekkere kop koffie met gebak of een glaasje prosecco. Of geniet van een schaal met hapjes en tapas of bittergarnituur.

Het teamuitje samen afsluiten met een gezellige borrel of een smakelijk diner? Bij Beleef Eindhoven is het allemaal mogelijk. Onze heerlijke buffetten worden altijd met veel complimenten ontvangen. Vooral door het ruime aanbod van verse gerechten, maar ook door de heerlijke smaak! Zijn er (di)eetwensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons dan weten. Uiteraard horen er ook drankjes bij een teamuitje. Je kunt de consumpties hiervoor afkopen per persoon per uur, of per consumptie. Ook kun je, als je dat liever wilt, op nacalculatie drinken. Hebben jullie nog speciale wensen, zoals feestelijke prosecco of bepaalde soorten speciaalbier of mixdranken? Geen probleem. Geef het aan bij je aanvraag, dan regelen wij het!

DE BESTE BELEVING VOOR HET HELE TEAM

Bij Beleef Eindhoven zijn de opties voor teamuitjes eindeloos, want geen vraag is ons te gek. Vanuit onze brede ervaring voorzien wij jou altijd van een sterk advies. Hierdoor sluit elke activiteit feilloos aan op de interesses van jouw team. Of je nu voor een losse activiteit kiest of voor een geheel verzorgd arrangement: samen maken we er een geslaagd uitje van!

Check ook eens onze recensies op Facebook of Google om er zeker van te zijn dat niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat we er altijd een geslaagd teamuitje van weten te maken! Wij scoren gemiddeld een 9,3!

Met het hele team Ik hou van Holland doen? Keigezellig!

Teamuitje-Eindhoven

TEAMUITJE OP MAAT? VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp