Bedrijfsuitje Eindhoven!

Voor het leukste bedrijfsuitje in Eindhoven ben je aan het juiste adres!

Bedrijfsuitje in Eindhoven: Wat bieden wij?

Voor jouw bedrijfsuitje in Eindhoven bieden wij eigenlijk gewoon alles wat je nodig hebt! Unieke, professionele en gewoon keileuke activiteiten, heerlijk uitgebreide buffetten van de beste cateraars en een royaal aanbod aan dranken; van speciaalbieren tot wijnen en van een kopje koffie tot een Ginger Ale. Om te beginnen, check je snel onze activiteiten hieronder:

Filter onze activiteiten:

(Gezelligheid & plezier staan standaard aangevinkt!)

1. Kies binnen- of buitenactiviteiten:

Buiten- of binnenactiviteit:

Bekijk binnen- of buitenactiviteit:

Buiten- of binnenactiviteit:

2. Wat ik belangrijk vind:

Welk element vind je belangrijk aan de activiteit?

3. Wat ik ook belangrijk vind:

Wat vind je nog meer belangrijk?

Onze activiteiten:

Let op: De kenmerken in onze filters zijn gebaseerd op onze ervaringen. Twijfel je over een activiteit? Bel of mail ons dan even!

Wat is belangrijk bij een bedrijfsuitje?

Met jarenlange ervaring in het vak (want dat is het toch echt, een vak) weten wij dat een bedrijfsuitje op veel verschillende manieren beleefd wordt. Waar het ene bedrijfsuitje enkel om de gezelligheid (en vooral alcohol) gaat, is de andere bedoeld om de verschillende afdelingen beter te laten (erkennen dat ze moeten leren) samenwerken. Zeker in Eindhoven mag ook de gemoedelijke sfeer bij een bedrijfsuitje niet ontbreken, dus hebben wij gezorgd dat we een diversiteit aan activiteiten voor jullie hebben die aan al deze eisen voldoen. De ene activiteit is vooral bedoeld voor de gezelligheid (denk aan de Foute Muziek Bingo!), de ander is weer vooral bedoeld om ook een beetje competitie en samenwerking terug te zien (zoals Flikken Eindhoven). De meeste activiteiten omvatten van elk element wel iets. Hierbij kan je denken aan Beleef de Mol, of de simpele maar oh zo geweldig leuke Pubquiz.

De inwendige mens doet ook mee!

Een bedrijfsuitje in Eindhoven moet altijd sfeervol zijn, en daar doen we elke keer weer alles aan! Het is echter ook aan jullie om de gezelligheid mee te nemen! Wij zorgen er dan voor dat alle randvoorwaarden aanwezig zijn. Daar horen natuurlijk ook de nodige drankjes bij, en laat ons daar nu net een heel uitgebreid aanbod in hebben! Omdat het daarnaast altijd zo’n gedoe is om met een grote groep ergens een restaurant te reserveren, kan je bij ons ook heerlijke buffetten afnemen. Om kwaliteit te garanderen, werken wij alleen met lokale toppers! Wat te denken van Hans Adriaans, keurslager uit Valkenswaard en (lokaal) beroemd om zijn geweldige buffetten, en ook onze gezellige buurman Indonesian Streetfood verzorgt een drietal heerlijke buffetten voor ons. Inclusief maatwerk natuurlijk. Want of je nu een vegetarisch of halal gerecht wilt, of een volledig op maat gemaakt buffet: Wij verzorgen het allemaal. Laat ons dus gerust weten hoe jij denkt dat jullie bedrijfsuitje het best ingericht kan worden!

Samen zorgen we voor het gezelligste bedrijfsuitje!

Ons aanbod in bedrijfsuitjes en activiteiten blijft zich altijd vernieuwen. Daarmee bedoelen we niet dat wij een hoop nieuwe activiteiten als paddenstoelen uit de grond laten schieten, want dat gaat ten koste van de kwaliteit. Het betekent wel dat wij, op basis van jullie en onze ervaringen, goed kijken naar wat de wensen van de deelnemers zijn, en dan met nieuwe ideeën komen die in een bestaande activiteit worden verwerkt, of in een volledig nieuwe activiteit. Maar dat hoeft niet alleen uit onze koker te komen! Heb jij een briljant leuk idee wat je uitvoerbaar lijkt? Aarzel dan niet om het in je aanvraag aan te geven! Als wij ook denken dat het een geweldig idee is, dan kunnen wij het voor je realiseren! Jouw idee kan zo maar onze nieuwe activiteit worden, en dat is voor iedereen leuk!

Dus, wat je idee ook is, wat je ook van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven wenst: Van ons mag je verwachten dat we met je meedenken en dat we gaan proberen het te realiseren. Omdat onze activiteiten zich door de jaren heen steeds meer hebben ontwikkeld in de richting van de wensen van onze klanten, zullen we je bijna altijd een aanbod kunnen doen waar je vrolijk van wordt. En dat is nou net de bedoeling van een bedrijfsuitje in Brabant. Of waar dan ook! Check snel onze activiteiten om te bepalen wat jullie dit jaar gaan doen! Tot snel?!

Neem contact met ons op!

Je kunt natuurlijk op deze pagina zelf helemaal je uitje samenstellen, en meteen zien wat de kosten daarvan zijn! Maar, het is net zo goed mogelijk dat jouw bedrijfsuitje in Eindhoven net even iets anders moet zijn dan hetgeen je hier kunt vinden. Dan raden wij altijd aan om ons even te bellen! Onze collega’s zijn zo ervaren dat zij je precies kunnen uitleggen wat wij doen en hoe dat het best past bij jullie wensen! Niet in de gelegenheid om uitgebreid te bellen? Check dan ons contactformulier hieronder: Net zo handig! Zien of spreken we je snel?

Neem contact met ons op:

Veelgestelde vragen

Wordt het slecht weer op de dag dat u een buitenactiviteit heeft geboekt? Je kunt ons dan tot 48 uur van tevoren bellen om hierover afspraken te maken. Dit is alleen mogelijk als de activiteit te lijden heeft onder het weer. Als er een paar druppels vallen, is er geen mogelijkheid om de activiteit aan te passen. Als de weersverwachtingen erg slecht zijn, kunnen we altijd overleggen over andere mogelijkheden. Mogelijk kan de buitenactiviteit in aangepaste vorm gedaan worden. Daarnaast zijn binnen activiteiten zijn mogelijke opties, mits er een ruimte beschikbaar is. Het annuleren van een activiteit is alleen mogelijk onder zeer uitzonderlijke omstandigheden.

Ja, je kunt zelf bepalen hoe laat je wilt beginnen met de activiteit. Ook kun je zelf bepalen wanneer het buffet wordt geopend. Als je ons laat weten wat jullie voor ogen hebben, adviseren wij waarvoor je het beste kunt kiezen. Houd bij het maken van een planning wel altijd rekening met de tijd van een activiteit. Indien gewenst kan deze worden aangepast, maar dat zouden we wel graag op tijd willen weten.

Ja, wij kunnen aan alle dieetwensen voldoen. Omdat onze diners worden verzorgd door Puur Brabant wordt al het eten vers bereid. Hierdoor kunnen we ook nog last-minute wensen aan ze doorgeven. Een uitzondering is halal vlees. Als dit gewenst is moeten wij het wat eerder weten, omdat dit speciaal ingekocht moet worden.

Dit is zeker mogelijk. Sterker nog, dit is standaard in de prijs inbegrepen. Zo vragen wij bij quizzen en de GPS games om zelf vragen aan te leveren om de spellen persoonlijker te maken. Aangeleverde bedrijfslogo’s worden waar mogelijk ook verwerkt in de activiteit. Daarnaast zijn er ook gepersonaliseerde prijzen mogelijk bij groepen van een bepaalde omvang of vaak terugkerende groepen. Wanneer je zelf nog ideeën hebt om de activiteit persoonlijker te maken, dan horen wij dat graag!

Zeker. Doordat al onze activiteiten mobiel zijn kunnen wij vrijwel altijd een uitje op een gewenste locatie doen. Denk hierbij wel aan eventuele extra kosten die erbij kunnen komen als we bijvoorbeeld de buitenactiviteit op maat moeten maken. Voor de binnenactiviteiten is er nooit sprake van een meerprijs, behalve eventuele reiskosten.

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code