Skip to content

Bedrijfsuitje in Eindhoven!

Voor het leukste bedrijfsuitje in Eindhoven ben je aan het juiste adres!

Bedrijfsuitje in Eindhoven: Wat bieden wij?

Met jarenlange ervaring in het vak (want dat is het toch echt, een vak) weten wij dat een bedrijfsuitje op veel verschillende manieren beleefd wordt. Waar het ene bedrijfsuitje enkel om de gezelligheid (en vooral alcohol) gaat, is de andere bedoeld om de verschillende afdelingen beter te laten (erkennen dat ze moeten leren) samenwerken. Zeker in Eindhoven mag ook de gemoedelijke sfeer bij een bedrijfsuitje niet ontbreken, dus hebben wij gezorgd dat we een diversiteit aan activiteiten voor jullie hebben die aan al deze eisen voldoen. De ene activiteit is vooral bedoeld voor de gezelligheid (denk aan de Foute Muziek Bingo!), de ander is weer vooral bedoeld om ook een beetje competitie en samenwerking terug te zien (zoals Flikken Eindhoven). De meeste activiteiten omvatten van elk element wel iets. Hierbij kan je denken aan Beleef de Mol, of de simpele maar oh zo geweldig leuke Pubquiz.

Een bedrijfsuitje in Eindhoven moet altijd sfeervol zijn, dat is wel een beetje ons kenmerk! Jullie verzorgen de gezelligheid, wij zorgen ervoor dat alle randvoorwaarden aanwezig zijn. Inclusief maatwerk natuurlijk. Want of je nu een vegetarisch of halal gerecht wilt, of een gepersonaliseerde pubquiz: Wij verzorgen het allemaal. Laat ons dus gerust weten hoe jij denkt dat jullie bedrijfsuitje het best ingericht kan worden!

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

teamuitje-brabant

Samen zorgen we voor het gezelligste bedrijfsuitje!

Ons aanbod in bedrijfsuitjes en activiteiten blijft zich altijd vernieuwen. Daarmee bedoelen we niet dat wij een hoop nieuwe activiteiten als paddenstoelen uit de grond laten schieten, want dat gaat ten koste van de kwaliteit. Het betekent wel dat wij, op basis van jullie en onze ervaringen, goed kijken naar wat de wensen van de deelnemers zijn, en dan met nieuwe ideeën komen die in een bestaande activiteit worden verwerkt, of in een volledig nieuwe activiteit. Maar dat hoeft niet alleen uit onze koker te komen! Heb jij een briljant leuk idee wat je uitvoerbaar lijkt? Aarzel dan niet om het in je aanvraag aan te geven! Als wij ook denken dat het een geweldig idee is, dan kunnen wij het voor je realiseren! Jouw idee kan zo maar onze nieuwe activiteit worden, en dat is voor iedereen leuk!

Dus, wat je idee ook is, wat je ook van jullie bedrijfsuitje in Eindhoven wenst: Van ons mag je verwachten dat we met je meedenken en dat we gaan proberen het te realiseren. Omdat onze activiteiten zich door de jaren heen steeds meer hebben ontwikkeld in de richting van de wensen van onze klanten, zullen we je bijna altijd een aanbod kunnen doen waar je vrolijk van wordt. En dat is nou net de bedoeling van een bedrijfsuitje in Brabant. Of waar dan ook! Check snel onze activiteiten om te bepalen wat jullie dit jaar gaan doen! Tot snel?!

Veelgestelde vragen

Neem contact met ons op:

Chat openen