Skip to content

Bereken online je totaalprijs

Vul de elementen van jouw uitje in, en zie direct wat de totaalprijs en prijs per persoon is, inclusief en exclusief btw!

Tip!

Bijzondere wensen:
Wij hebben al onze activiteiten en ‘eet & drink’ opties hiernaast opgenomen. Maar dat betekent niet dat wij ons beperken tot wat je hiernaast vindt. Zou je bijvoorbeeld ons café willen huren voor een cursus, of wil je een luxe vorm van catering? Stuur ons dan even een mailtje, of zet je bijzondere wensen bij je uitje in het opmerkingenveld wanneer je de offerte aanvraagt.

Stel je uitje samen en zie meteen op je scherm de totaalprijs en prijs per persoon!

Aan offertes welke via deze tool zijn berekend, zijn geen rechten te ontlenen. De uiteindelijke offerte is onder andere afhankelijk van de locatie waar we jullie kunnen ontvangen.

Tip!

Je kunt voor elke activiteit kiezen uit 10 tot 600 deelnemers, maar dat is niet altijd mogelijk. Sommige activiteiten hebben een minimum en maximum aantal deelnemers. We hebben deze optie toch open gelaten, zodat je gewoon je aanvraag kunt doen. Wij bekijken dan samen met jou of we de betreffende activiteit misschien toch aan kunnen bieden, mogelijk in aangepaste vorm.

Chat openen