fbpx

AFDELINGSUITJE IN EINDHOVEN: Beleef het Samen!

Een afdelingsuitje in Eindhoven organiseren voor jouw afdeling? Laat jouw uitje organiseren door Beleef Eindhoven! Wij zorgen voor een onvergetelijk uitje voor de hele afdeling, van activiteit tot ontspanning. Je vindt ons in de binnenstad van Eindhoven. Vlakbij het centraal station en midden in het bruisende centrum. Op deze locatie organiseren wij volledig verzorgde afdelingsuitjes voor jou en je afdeling. Neem je collega's mee voor de leukste binnen- of buitenactiviteiten, een borrel en heerlijk diner! Van het spannende Beleef de Mol of citygame tot een gezellige cocktailworkshop of hilarisch Ranking the Stars. Met keuze uit meer dan 20 activiteiten is er voor iedereen wel een passend uitje samen te stellen!

Bij een afdelingsuitje combineren we vaak een activiteit met eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk Indonesisch, Spaans of luxe buffet. Of geniet van verrukkelijke hapjes van onze tapasschalen. Natuurlijk kun je nog even naborrelen in ons eigen café! 

Professioneel

Ervaren, volwassen en betrokken team

Flexibel

We denken altijd met je mee

Alles in één

Activiteiten, eten en drinken

Origineel

Zelf ontwikkelde activiteiten

Privacy

Ons café alleen voor jouw groep

Populaire buitenactiviteiten In Eindhoven:

Beleef de Mol

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 19,00 p.p.
Duur: 3 uur

Jacht naar Macht

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 2,5 uur

Stadsspel de Erfenis

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 3 uur

Citygame the Target

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 2,5 uur

Populaire binnenactiviteiten in Eindhoven:

Pubquiz

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 13,20 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ranking the Stars

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 15,70 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 17,30 p.p.
Duur: 2,5 uur

Cocktailworkshop

Vanaf: 15 personen
Vanaf: € 22,70 p.p.
Duur: 2,5 uur

EEN AFDELINGSUITJE IN EINDHOVEN, SAMENGESTELD NAAR JOUW WENS

Welke activiteit(en) je ook kiest, Beleef Eindhoven maakt er een onvergetelijk afdelingsuitje van. Samen met ons enthousiaste team zorgen wij ervoor dat jullie het gezelligste afdelingsuitje beleven. Omdat wij kleinschalig en huiselijk werken, zetten wij een persoonlijke en ongedwongen sfeer neer voor jouw afdeling. Kwaliteit boven kwantiteit. Maatwerk boven haastwerk. We denken graag met jullie mee en geven passend advies. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Check ook eens onze recensies op Facebook of Google om er zeker van te zijn dat niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat we er altijd een geslaagd afdelingsuitje van weten te maken!

Ontspanning na het afdelingsuitje!

Na gezellige inspanning met de afdeling hoort natuurlijk ontspanning. Bij Beleef Eindhoven kun je daarom kiezen uit verschillende opties voor eten en drinken. Ook mogelijk in combinatie met een verfrissende borrel met hapjes en borrelgarnituur. Je kunt bij ons de dag afsluiten met een geheel verzorgd diner. Wat dacht je van een heerlijk buffet met Spaanse, Italiaanse of Indonesische gerechten? Of juist een oer-Hollands buffet? Wij houden altijd rekening met specifieke (di)eetwensen en/of allergieën.

Lijkt het je leuk om de dag te beginnen met koffie en gebak of een glas prosecco? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan alle drank afgekocht worden, zodat je hier niet meer over na hoeft te denken op de dag zelf. Op verzoek serveren wij alle drankjes die jullie wensen. Indien er speciale wensen zijn of als je iets extra's wilt doen, laat het ons weten in je aanvraag en wij regelen het!

Met de hele afdeling een wijnproeverij doen? Erg gezellig!

Afdelingsuitje Eindhoven

Afdelingsuitje op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp