Afdelingsuitje in eindhoven

Voor de leukste bedrijfsuitjes van Eindhoven moet je bij ons zijn, en dat geldt natuurlijk ook voor afdelingsuitjes.

Afdelingsuitje in Eindhoven: Beleef Eindhoven is een goede keuze

Ben je op zoek naar een te gek afdelingsuitje in Eindhoven? Dan moet je zeker onze activiteiten eens bekijken. Met meer dan 25 leuke activiteiten (en dat aantal wordt steeds groter) zit er voor elke afdeling iets leuks tussen! Vaak worden deze activiteiten gecombineerd met een heerlijk buffet van Slagerij Beerens, of restaurant Indonesia, en/of een borrel achteraf. Je kunt bij ons dus van A tot Z alles regelen, zodat je slechts één aanspreekpunt nodig hebt voor alle zaken rondom je afdelingsuitje.

Of je nu in de zomer lekker buiten een activiteit wilt doen, of in de winter warm binnen wilt zitten en een toffe quiz wilt spelen, bij Beleef Eindhoven hebben we genoeg opties. Heb je in het verleden gemerkt dat er wisselende reacties waren op het programma, en wil je dat niet nog eens meemaken? Geen zorgen, vraag ons gerust om advies wat voor jullie afdelingsuitje het beste scenario is. Met onze ruime ervaring kunnen wij je altijd van een goed advies voorzien, zodat we er samen voor zorgen dat de activiteit goed aansluit op de interesses van jullie afdeling.

Wie is de Mol?

10 tot 100 personen

€ 19,00 - € 22,30 ex. BTW

Duur: 3 uur

Ik Hou van Holland

10 tot 100 personen

€ 17,30 - € 20,60 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Geitenwollensokken Bingo

12 tot 100 personen

€ 17,30 - € 20,60 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Je afdelingsuitje is niet compleet zonder onze heerlijke buffetten

Wanneer je eenmaal je keuze voor een activiteit hebt gemaakt, dan rest nog de vraag of jullie afdelingsuitje afgerond wordt met een borrel of diner. Ook daarin kunnen wij voorzien. Onze heerlijke buffetten worden altijd met veel complimenten ontvangen, en niet in de laatste plaats omdat het altijd een ruim aanbod van verschillende verse gerechten omvat die altijd op de dag zelf bereid worden door onze traiteur. Vanuit onze inmiddels al vaak op de gevoelige plaat vastgelegde bar serveren wij alle drankjes die jullie wensen. Je kunt de consumpties afkopen per persoon per uur, of per consumptie. Wil je naast het standaard assortiment iets extra's, zoals feestelijke prosecco of bepaalde soorten speciaalbier? Geen probleem. Geef het even aan bij je aanvraag, en wij zorgen ervoor.

Of je nu een losse activiteit wilt, of een volledig arrangement: voor elk afdelingsuitje zorgen wij ervoor dat het een geslaagde dag wordt. Gezellig, intiem, ervaren en professionele begeleiding en ons hele café helemaal voor jullie groep. Check gerust onze recensies op Facebook of Google om er zeker van te zijn dat niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat we er altijd een geslaagd afdelingsuitje van weten te maken!

Met de hele afdeling een wijnproeverij doen? Erg gezellig!

Afdelingsuitje Eindhoven

Afdelingsuitje op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.