Afdelingsuitje in eindhoven

Het leukste afdelingsuitje in Eindhoven vind je hier. Voor elke gelegenheid een passend uitje!

Afdelingsuitje Eindhoven: Beleef het samen bij ons!

Ook voor jouw afdelingsuitje in Eindhoven kun je terecht bij ons. Van het spannende Wie Is De Mol tot de gezelligste pubquiz. Kies je voor onze 'politie-en-boefje' citygame The Target? Dan moet je pas echt aan de bak. Je moet namelijk echt je best doen om het andere team te vinden. Check onze populairste activiteiten voor afdelingsuitjes hieronder, of je plaatst direct een aanvraag via onze contactformulier.

Onze uitjes zijn altijd aan te vullen met eten & drinken. Kies voor een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of Restaurant Indonesia. Eventueel ook met borrel achteraf!

Wie is de Mol?

10 tot 100 personen

€ 19,00 - € 22,30 ex. BTW

Duur: 3 uur

Ik Hou van Holland

10 tot 100 personen

€ 17,30 - € 20,60 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

De Bingo!

12 tot 100 personen

€ 17,30 - € 20,60 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Een afdelingsuitje in Eindhoven, samengesteld naar jouw wens

Samen met ons enthousiaste team  zorgen wij ervoor dat jullie het gezelligste uitje beleven. Omdat wij kleinschalig en huiselijk werken, zetten wij een persoonlijke en ongedwongen sfeer neer voor jouw afdeling. Kwaliteit boven kwantiteit. Maatwerk boven haastwerk. Wij denken graag mee en geven passend advies. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Check anders ook eens onze recensies op Facebook of Google om er zeker van te zijn dat niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat we er altijd een geslaagd afdelingsuitje van weten te maken!

Met de hele afdeling een wijnproeverij doen? Erg gezellig!

Afdelingsuitje Eindhoven

Na inspanning komt ontspanning

Na gezellige inspanning met het team hoort ook ontspanning. Bij Beleef Eindhoven kan je kiezen voor een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of Restaurant Indonesia. Ook in combinatie met een verfrissende borrel. Wij houden altijd rekening met specifieke dieetwensen. Wil je naast het standaard assortiment bijvoorbeeld speciaalbier of een feestelijke prosecco? Laat het ons weten in je aanvraag en wij regelen het.

Vraag meer informatie op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Afdelingsuitje op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.