Events voor grote groepen

Voor groepen van formaat (grof genomen vanaf 100 deelnemers) spreek je bijna niet meer van een uitje, maar van een heus event. Hieronder lees je daar meer over!

Een bedrijfsuitje van formaat!

Willen jullie een bedrijfsuitje of bedrijfsevent organiseren in Eindhoven en betreft het een grote groep mensen? Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden. Te beginnen natuurlijk met op maat gemaakte events, waarbij eigenlijk alles mogelijk is. Geef ons een belletje of neem op een andere manier contact op, en we vertellen je er meer over.

Op onze eigen locatie aan de Jan van Lieshoutstraat is plek tot 90 personen voor een activiteit en tot 120 personen voor een feest. Wil je met een grotere groep komen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Of het nu een citygame (zoals De Erfenis) voor 300 personen is, of een pubquiz voor 500 personen, wij doen het allemaal! Voor grote groepen werkten we al eerder samen met verschillende locaties in Eindhoven, zoals het Parktheater, de Effenaar, Ketelhuis GGzE, de Lounge in het Philipsstadion en het Blue Collar Hotel op Strijp-S.

Een offerte is altijd op maat!

Het ligt niet altijd voor de hand, maar naast volledig op maat gemaakte events kan je met grote groepen ook veel van onze reguliere activiteiten gewoon boeken. Het vergt veel maatwerk en een nauwe samenwerking met één of meer locaties, maar we voorzien jullie daar natuurlijk van dezelfde gemakken als dat we op onze eigen locatie doen. Met een grote groep mag je namelijk dezelfde topkwaliteit van onze uitjes verwachten die ook minder grote groepen dagelijks bij ons ervaren. Uiteraard altijd mogelijk in combinatie met een heerlijk buffet, of een borrel op één van deze locaties!

Duidelijk, snel en overzichtelijk: dat mag je van onze communicatie verwachten

Op de pagina “Bereken online je prijs” kan je de prijsindicatie zien van jouw uitje. Je kan hier aangeven met hoeveel personen je bent en welke activiteit je zou willen doen. Let op: Dit is wel echt een prijsindicatie! Voor grote groepen maken wij namelijk een speciale en op maat gemaakte prijs, waarbij afhankelijk van het maatwerk altijd nog een extra korting in wordt verwerkt. We lichten je deze offerte natuurlijk graag nog even mondeling toe, of maken een persoonlijke afspraak met je. Dit communiceert net wat duidelijker, sneller en overzichtelijker!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code