Personeelsuitje in Eindhoven!

Gezelligste personeelsuitje in Eindhoven: Activiteiten + eten + drinken onder één dak!​

Personeelsuitje in Eindhoven: Waarom boek je bij ons? Hierom:

Bij ons vind je de leukste personeelsuitjes in Eindhoven! Eén contactpersoon zorgt voor een volledig uitje inclusief gave activiteit, een uitgebreid buffet en de nodige drankjes! In hartje centrum, met ons eigen café als ideale locatie voor alle uitjes, vind je alle gezelligheid en/of de nodige uitdaging met één van onze activiteiten. Wat te denken van het uitdagende Flikken Eindhoven, het op Wie is de Mol gebaseerde Beleef de Mol of de leukste pubquizzen die alleen maar leuke, grappige of uitdagende vragen bevatten waar iedereen iets van weet? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij zorgen dat jouw personeelsuitje in Eindhoven naadloos aansluit op je wensen!

Heb jij uitgesproken ideeën? Of heb je juist geen idee hoe je jullie personeelsuitje wilt invullen? Je kan altijd contact met ons opnemen om te bespreken hoe wij jullie zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Met onze activiteiten van hoge kwaliteit, die bovendien steeds worden uitgebreid en vernieuwd, hebben we altijd wel wat top-ideeën in petto. Zelfs wanneer je zelf een bijzondere ingeving hebt die je niet direct op onze site kan vinden, dan kan je samen met ons bekijken of en hoe we hier invulling aan kunnen geven. Aarzel dan ook niet en neem meteen contact met ons op!

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

Jullie maken een feestje van jullie personeelsuitje, wij doen de rest!

Of het nu in ons eigen café is, of bij één van onze horecapartners, we gaan er altijd een klein feestje van maken. Of ja… Eigenlijk doen jullie dat! Versta jij daar gezellig borrelen onder? Geen probleem, doen we dat. Een pubquizDe Slimste Mensen of Ik Hou van Holland; ze zijn allemaal geschikt om een gezellig, ongedwongen uitje te hebben. Wil je een beetje voetjes van de vloer zien? Boek dan onze Foute Muziek Bingo of Karaoke & Drinks!

Voor of na je activiteit kan je je uitje compleet maken, met een heerlijk buffet! Altijd uitgebreid, altijd méér dan genoeg, en altijd van heel goede kwaliteit. Wij houden altijd rekening met diverse dieetwensen (denk aan glutenallergie, lactose-intolerantie of vegetarische wensen). Ten slotte rond je je activiteit natuurlijk af met de nodige drankjes. Bekijk ons café als je wilt zien waar je terecht komt, da’s gezellig toch?! Hopelijk zien we je snel!

Veelgestelde vragen

Wordt het slecht weer op de dag van jullie uitje? Geen probleem, je kunt ons tot 48 uur van tevoren bellen om hier samen afspraken over te maken. De mogelijkheden die we kunnen bespreken is het overstappen naar een binnenactiviteit als hier een ruimte voor is of het doen van de buitenactiviteit in een aangepaste vorm. Deze aanpassingen zijn echter enkel mogelijk als het weer dusdanig slecht is dat de activiteit eronder zal lijden. Het annuleren van de buitenactiviteit is enkel mogelijk onder zeer uitzonderlijke omstandigheden.

Ja, dit kunnen jullie helemaal zelf bepalen. Laat ons even weten wat voor planning jullie in gedachte hebben dan kunnen wij jullie hierbij adviseren in verband met de lengte van de activiteit. Meestal kan de tijdslengte van de activiteit ook aangepast worden, maar dat willen wij wel graag op tijd weten indien dit gewenst is.

Zijn er bepaalde specifieke dieetwensen? Laat het ons weten! Wanneer je het tijdig laat weten, kunnen wij met vrijwel alle dieetwensen of andere bijzonderheden rekening houden. Als er personen in de groep zijn die halal eten willen wij dit graag nog eerder doorkrijgen, omdat dit speciaal ingekocht moet worden.

Dat kan zeker. Wij vragen bij bijvoorbeeld onze quizzen en GPS games om zelf vragen op te sturen die wij vervolgens implementeren in de activiteit. Bedrijfslogo’s worden waar mogelijk verwerkt in de activiteit. Daarnaast maken wij gebruik van gepersonaliseerde prijzen voor bijvoorbeeld groepen van een bepaalde omvang of die vaak bij ons terugkomen. Als er vanuit jou zelf suggesties zijn om de activiteiten aan jullie wensen te laten voldoen dan willen wij het graag horen!

Dit is zeker mogelijk. Veel van onze activiteiten zijn mobiel en kunnen daarom prima op een andere locatie plaatsvinden. Houd hierbij wel rekening met eventuele extra kosten, wanneer er bijvoorbeeld een buiten activiteit op maat gemaakt moet worden voor de locatie. Voor binnenactiveiten op locatie worden nooit extra kosten in rekening gebracht, behalve eventuele extra reiskosten.

Neem contact met ons op:

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code