Personeelsuitje in eindhoven

Op zoek naar een zorgeloos en geweldig leuk uitje? dan neem je met een gerust hart contact met ons op.

Personeelsuitje in Eindhoven: voor ieder wat wils, en ook maatwerk is mogelijk.

Ben je op zoek naar een supergezellig personeelsuitje in Eindhoven? Dan ben je op de juiste pagina beland. Met meer dan 25 leuke activiteiten (en dat aantal wordt steeds groter) zit er voor elk uitje iets leuks tussen! Vaak worden deze activiteiten gecombineerd met een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of restaurant Indonesia, en/of een borrel achteraf. Je kunt bij ons dus van A tot Z alles regelen, zodat je slechts één aanspreekpunt nodig hebt voor alle zaken rondom je personeelsuitje.

Of je nu in de zomer lekker buiten een activiteit wilt doen, of in de winter warm binnen wilt zitten en een toffe quiz wilt spelen, bij Beleef Eindhoven hebben we genoeg opties. Wil jij laten zien dat je weet wat leuk is? Kies dan één van onze te gekke activiteiten, en vraag ons gerust om advies wat voor jullie personeelsuitje het beste scenario is. Met onze ruime ervaring kunnen wij je altijd van een goed advies voorzien om er zo voor te zorgen dat de activiteit goed aansluit op de interesses van jullie team.

Stadsspel de erfenis

12 tot 100 personen

€ 20.60 - € 23,10 ex. BTW

Duur: 3 uur

Pubquiz

10 tot 100 personen

€ 13,20 - € 16,50 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Ranking The Stars

10 tot 100 personen

€ 15,70 - € 19,00 ex. BTW

Duur: 2,5 uur

Jullie personeelsuitje is niet compleet zonder onze heerlijke buffetten

Als je je keuze voor een activiteit hebt gemaakt, rest nog de vraag of jullie personeelsuitje afgerond wordt met een borrel of diner. Ook daarin kunnen wij voorzien. Onze heerlijke buffetten worden altijd met veel complimenten ontvangen, en niet in de laatste plaats omdat het altijd een ruim aanbod van verschillende verse gerechten omvat, die altijd op de dag zelf bereid worden door onze traiteur. Vanuit onze (al vaak op de gevoelige plaat vastgelegde) bar serveren wij alle drankjes die jullie wensen. Je kunt de consumpties afkopen per persoon per uur, of per consumptie. Wil je naast het standaard assortiment iets extra's, zoals feestelijke prosecco of bepaalde soorten speciaalbier? Dat kan natuurlijk ook, geen probleem. Geef het even aan bij je aanvraag, en wij zorgen ervoor.

Of je nu een losse activiteit wilt, of een volledig arrangement: voor elk personeelsuitje zorgen wij ervoor dat het een geslaagde dag wordt. Gezellig, intiem, ervaren en professionele begeleiding en ons hele café helemaal voor jullie groep. Check gerust onze recensies op Facebook of Google om er zeker van te zijn dat niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden dat we er altijd een geslaagd personeelsuitje van weten te maken!

Een gezellige en vooral ook heel leuke pubquiz: een goede keuze voor een fijne avond met je collega's!

personeelsuitje eindhoven

Personeelsuitje op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.