Personeelsuitje Eindhoven: gezellig met een zachte G

Een personeelsuitje in Eindhoven organiseren? Zet Beleef Eindhoven aan het werk voor een actief en onvergetelijk uitje! In de zomer organiseren we spannende buitenactiviteiten. In de winter zoeken we gezellig de warmte op in ons eigen café in het centrum van Eindhoven. Wat dacht je van Beleef de Mol of een interactieve Citygame in de binnenstad? Met onze ruime ervaring stellen we een programma samen wat aansluit op de interesses van jouw personeel. Vaak sluiten we de dag af met een gezellig borrel of diner/buffet. Wil je liever alleen een activiteit boeken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Beleef Eindhoven regelt jullie personeelsuitje van het begin tot het eind. Neem gerust een kijkje tussen onze activiteiten en vraag direct online een offerte aan.

Professioneel

Ervaren, volwassen en betrokken team

Flexibel

We denken altijd met je mee

Alles in één

Activiteiten, eten en drinken

Origineel

Zelfontwikkelde activiteiten

Privacy

Ons café alleen voor jouw groep

Spannende buitenactiviteiten:

Wie is de Mol?

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 19,00 p.p.
Duur: 3 uur

Jacht naar Macht

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 2,5 uur

Stadsspel de Erfenis

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 3 uur

Citygame the Target

Vanaf: 12 personen
Vanaf: € 20,60 p.p.
Duur: 2,5 uur

Uitdagende binnenactiviteiten:

Pubquiz

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 13,20 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ranking the Stars

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 15,70 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 17,30 p.p.
Duur: 2,5 uur

Cocktailworkshop

Vanaf: 15 personen
Vanaf: € 22,70 p.p.
Duur: 2,5 uur

Elke Personeelsuitje is Uniek

Wat is de reden voor het personeelsuitje in Eindhoven? En wat wil je als organisatie bereiken met het uitje? Met deze informatie kunnen wij onze activiteiten hier perfect op laten aansluiten. Elk uitje is uniek, want geen bedrijf is hetzelfde. Bij de organisatie van het uitje kijken we altijd goed naar de samenstelling van het personeelsbestand. Daarbij houden we rekening met leeftijd en zelfs een bepaalde afdeling van het bedrijf. We bewaren altijd de balans tussen inspanning en ontspanning. Want één ding is zeker: een personeelsuitje moet verbinden en ook gewoon leuk zijn. Bekijk hieronder onze populaire activiteiten of vraag direct een offerte aan!

Eten en Drinken voor het personeel

Zonder een hapje en een drankje is het personeelsuitje natuurlijk niet compleet. Wij bieden daarom verschillende opties voor het eten en drinken. Kies voor een smakelijke ontvangst met koffie en gebak of een glaasje feestelijke prosecco. Ook hapjes- en tapasschalen en bittergarnituur behoren tot de mogelijkheden.

Het personeelsuitje afsluiten met een borrel of diner? Bij Beleef Eindhoven hebben we voor ieder wat wils! Onze traiteur verzorgt een heerlijk vers bereid buffet met gerechten uit een wereldkeuken naar keuze. Uiteraard krijg je van al die activiteiten niet alleen honger, maar ook dorst. Daarom kun je alle drankjes per persoon of per consumptie van tevoren afkopen. We serveren alle drankjes die jullie wensen. Wil je iets extra's zoals prosecco of speciaalbier? Geef het aan bij je aanvraag en wij regelen het. Zijn er (di)eetwensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons gerust weten. Bestel jouw favoriete buffet en maak het personeelsuitje helemaal compleet!

GENOEG OPTIES, GENOEG KEUZE VOOR JULLIE PERSONEELSUITJE

Of je nu kiest voor een losse activiteit of een compleet arrangement: elk personeelsuitje is bij ons een geslaagde dag. Onze ervaring, kennis en creativiteit zorgen ervoor dat er over dit uitje nog lang nagepraat wordt. Wij begeleiden de dag van A tot Z, zodat jullie je nergens zorgen om hoeven te maken. Ons knusse café staat volledig tot jullie beschikking waarbij gezelligheid, intimiteit en professionele ervaring hoog in het vaandel staan. Bekijk de recensies op onze Facebookpagina en zie de lol die voorgaande deelnemers hadden. Dan blijf jij toch niet achter?!

Een gezellige en vooral ook heel leuke pubquiz: een goede keuze voor een fijne avond met je collega's!

personeelsuitje eindhoven

Uitje voor het personeel op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

Start typing and press Enter to search

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp