De gekste opdrachten doen: je moet wel durven!

Crazy 88

Samenvatting:

De enige echte Crazy 88, maar dan in Eindhoven! Afgeleid van het spraakmakende BNN-programma, brengen wij je de enige echte 040-versie. Je wordt in teams opgedeeld en speelt om de winst door de meeste gekke opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Maar pas op! Je moet wel een beetje gek zijn om deze challenges te doen, want onze opdrachten zijn dat ook. Voer in twee uur tijd zoveel mogelijk van de 40 opdrachten uit, scoor punten en word koning Crazy88! Na afloop bekijken we samen alle foto’s en video’s!

Onze prijzen:

Prijs en kortingen exclusief btw, per deelnemer, per staffel:

Groepen kleiner dan 12 deelnemers betalen voor 12 deelnemers. Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren te melden.

Overige info:

Scoor de meeste punten en voer zoveel mogelijk challenges uit

Opgedeeld in teams race je de stad in. Je krijgt twee uur om zoveel mogelijk punten te fixen. Elk team krijgt een opdrachtenboekje en een telefoon met begeleidende software mee, met maar liefst 40 challenges. Elke opdracht is uniek en levert een X aantal punten op. De één meer dan de ander, want de opdrachten variëren in moeilijkheid (en vooral qua durf!). Kies dus tactisch. Weet jouw team de gekste opdrachten uit te voeren, én scoor je de meeste punten? Dan is jouw team koning Crazy 88 Eindhoven!

Knal de video's en foto's op je telefoon!

De challenges zijn vaak hilarisch en zorgen voor onvergetelijke momenten. Daarom krijgt elk team een telefoon van ons mee, om deze momenten vast te leggen via software. Je stuurt ze naar ons door, en wij beoordelen de opdrachten op originaliteit. Zorg dus zeker dat je je van je gekste kant laat zien. Opgelet: deze activiteit is niet geschikt voor groepen die niet bereid zijn enigszins ‘opvallend’ door de stad heen te bewegen! Naast het uitvoeren van de opdrachten, kan je ook de andere teams uitdagen voor een spelletje om zo punten van hen af te pakken (of aan hen te verliezen…) en kan je valstrikken plaatsen om zo nog wat extra puntjes af te troggelen van je concurrentie!

Crazy 88 in Eindhoven: Gezellig terugblikken zonder schaamte!

Als de tijd erop zit en de challenges klaar zijn, komen we samen om de score te bepalen aan de hand van de toegestuurde filmpjes en foto’s. Natuurlijk bekijken we ook het materiaal wat jullie ons hebben doorgestuurd, en gaan we eens even met z’n allen lekker om elkaar lachen. Wie is het gekste van jullie allemaal en gaat er met de winst vandoor? De hoogtepunten van Crazy 88 sturen wij na afloop naar je mailbox. Boeken dus!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code