Groepsuitjes op Strijp-S!

Al een groepsuitje of bedrijfsuitje gehad in het centrum van Eindhoven, en nu een keer zin in wat anders? Veel van onze activiteiten zijn ook op Strijp-S te boeken!

Strijp-S: de nieuwe ontmoetingsplek!

Willen jullie een bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren in Eindhoven, maar een keer iets anders dan het centrum? Bijna al onze buitenactiviteiten zijn te boeken op Strijp-S. Lange tijd stond Strijp-S bekend als de verboden stad. Het was omringd met hekken en was niet toegankelijk voor bezoekers. Nu, jaren later, is het gebied ontwikkeld tot een woongebied, maar ook creatieve en levendige broedplaats voor ondernemers. Een gebied vol historie, oude panden en nieuwe mogelijkheden. Een perfecte pek voor een groepsuitje of bedrijfsuitje!

Filter onze activiteiten:

(Gezelligheid & plezier staan standaard aangevinkt!)

1. Kies binnen- of buitenactiviteiten:

Buiten- of binnenactiviteit:

Bekijk binnen- of buitenactiviteit:

Buiten- of binnenactiviteit:

2. Wat ik belangrijk vind:

Welk element vind je belangrijk aan de activiteit?

3. Wat ik ook belangrijk vind:

Wat vind je nog meer belangrijk?

Onze activiteiten:

Let op: De kenmerken in onze filters zijn gebaseerd op onze ervaringen. Twijfel je over een activiteit? Bel of mail ons dan even!

De mooiste en leukste locaties!​

We kunnen jullie ontvangen bij diverse horecalocaties, zoals PopEi de Pub of het Philips Stadion (ja, dit ligt er net buiten, maar is ook een ideale uitvalsbasis). Hier kunnen we voor jullie altijd een mooi arrangement samenstellen! Wil je dat liever vanuit een andere locatie organiseren, dan is dat geen probleem. Laat het ons weten en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn, zodat we naar jouw gewenste locatie kunnen komen.

Wat kan je hier allemaal doen?

Strijp-S is een heel ander gebied dan het centrum. Het is er rustiger, en heeft een ander soort geschiedenis, wat je terugziet in de vele fabrieksgebouwen (die tegenwoordig allemaal een andere bestemming hebben natuurlijk). Er is genoeg te zien, en ook steeds meer te beleven! In combinatie met een te gekke activiteit en goede horeca, maakt dit een geweldige locatie voor een groepsuitje of bedrijfuitje in Eindhoven!

Vraag een offerte op (vrijblijvend natuurlijk)!

Op de pagina “Bereken online je prijs” kan je de prijsindicatie zien van jouw uitje. Je kan hier aangeven met hoeveel personen je bent en welke activiteit je zou willen doen. De prijzen voor het centrum en Strijp-S zijn gelijk, dus geen rare verrassingen!

Neem contact met ons op:

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code