Beleef Eindhoven - sinds 2011

Activiteiten op Strijp-S

Al een groepsuitje of bedrijfsuitje gehad in het centrum van Eindhoven, en nu een keer zin in wat anders? Veel van onze activiteiten zijn ook op Strijp-S te boeken!

Strijp-S: de nieuwe ontmoetingsplek!

Willen jullie een bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren in Eindhoven, maar een keer iets anders dan het centrum? Al onze buitenactiviteiten zijn te boeken op Strijp-S. Lange tijd stond Strijp-S bekend als de verboden stad. Het was omringd met hekken en was niet toegankelijk voor bezoekers. Nu, jaren later, is het gebied ontwikkeld tot een woongebied, maar ook creatieve en levendige broedplaats voor ondernemers. Een gebied vol historie, oude panden en nieuwe mogelijkheden. Een perfecte pek voor een groepsuitje of bedrijfsuitje!

De mooiste en leukste locaties!

Wij kunnen op Strijp-S samen met onder andere het Blue Collar Hotel, Radio Royaal, Ketelhuis, PopEi en het Philips Stadion (ja, dit ligt er net buiten, maar is ook een ideale uitvalsbasis) voor jullie een arrangement samenstellen. Wil je dat liever vanuit een andere locatie organiseren, dan is dat geen probleem. Laat het ons weten en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn, zodat we naar jouw gewenste locatie kunnen komen.

Offerte aanvragen

Op de pagina “Bereken online je prijs” kan je de prijsindicatie zien van jouw uitje. Je kan hier aangeven met hoeveel personen je bent en welke activiteit je zou willen doen. De prijzen voor het centrum en Strijp-S zijn gelijk, dus geen rare verrassingen!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code