Dit is ons café (en wie wij zijn)!

Wil je weten waar en bij wie je terecht komt? Onze uitjes vinden vaak plaats in ons eigen café.
Eigenlijk altijd, behalve wanneer je boekt en onze locatie al bezet is. Dan wijken we uit naar één van onze gezellige partners! 

Wie wij zijn

Wij hebben onszelf als doel gesteld om groepsuitjes anders aan te pakken. Leuker. Gezelliger. Kwaliteit boven kwantiteit. Met aandacht voor de mensen die bij ons over de vloer komen. In de hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als wij. In onze huiskamersfeer en door onze informele manier van met elkaar omgaan worden in onze ogen de voorwaarden daarvoor in elk geval gecreëerd.

Eindhoven biedt volop mogelijkheden en is daarnaast een broeinest van onder andere kennis, technologie, topsport en creativiteit. Natuurlijk mag volgens Brabants gebruik ook de gezelligheid en gemoedelijkheid niet ontbreken, en daaraan hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen vanuit onze eigen locatie aan de Jan van Lieshoutstaat. Wij stellen kwaliteit bovendien voorop, en zullen om die reden ook altijd rekening houden met de wensen van onze gasten. De grootste worden? Waarschijnlijk nooit, en dat willen we ook niet. Want op onze schaal en op onze manier kunnen we wél de persoonlijke en prettige sfeer neerzetten waar wij zelf zo van houden.

Wij willen ons graag onderscheiden van de massa. Dingen anders doen. En anders is niet altijd beter, maar in ons geval vinden wij stiekem van wel. Door alles zelf te doen, van spelontwikkeling tot een biertje tappen, kunnen wij persoonlijk ervaren wat de beste manier van werken is, en bovendien in dicht contact staan met de mensen die er toe doen. Wat jullie leuk vinden, vinden wij leuk, want dat is de uitgangsbasis. En gelukkig sluit dat erg goed op elkaar aan. De combinatie van professionaliteit en flexibiliteit maakt dat elk uitje voor zowel jullie als ons bijzonder gezellig en buitengewoon geslaagd is, zelfs in die mate dat diverse klanten ook regelmatig opnieuw contact met ons opnemen om hun uitje weer bij ons te boeken. En dat is zo’n beetje het grootste compliment dat je kunt krijgen, toch?

Waar je dus ook voor komt: een bedrijfsuitje, een feestzaal, een vrijgezellenfeest, een personeelsborrel of gewoon een losse activiteit: bij ons ben je altijd aan het juiste adres. We horen daarom graag van je!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code