Maatwerk

Naast ons aanbod in activiteiten kunnen wij je ook van dienst zijn wanneer je maatwerk wenst. Heb je iets te vieren? Of heb je zelf specifieke ideeën hoe je uitje eruit moet zien? Leg je idee gerust aan ons voor.

Personeelsuitjes of bedrijfsuitjes waarbij maatwerk vereist is

Een tienjarig bestaan van een bedrijf, een feestelijke gelegenheid van een vereniging, een vrijgezellenfeest met striptease of een trouwfeest op onze locatie; een aantal willekeurige scenario's waarbij maatwerk vereist is. Omdat wij een eigen flexibele (feest)locatie hebben, talloze contacten in de horeca en activiteitenbranche, en bovendien ruime ervaring hebben in de organisatie van events, kunnen wij ervoor zorgen dat we de perfecte dag voor jullie organiseren. Wij proberen actief met jullie mee te denken maar laten zeker net zoveel ruimte voor jullie eigen ideeën en inbreng. Samen proberen we dan het tofste uitje of het leukste feest te organiseren.

Neem contact op via telefoon (040 8431853), e-mail (info@beleef-eindhoven.nl) of laat een berichtje achter via chat (rechtsonderin) of de contactpagina. We kijken uit naar je ideeën!

Maatwerk. Een percussieworkshop in de Grote Zaal van het Parktheater bijvoorbeeld. Kan gewoon. Probeer ons gerust eens uit.

Bedrijfsuitje Parktheater Eindhoven

Twijfel je of wij aan jouw wensen kunnen voldoen?

Vragen staat altijd vrij. Als wij ergens niet aan kunnen voldoen, dan zullen we dat eerlijk naar je communiceren. Maar, wij verrassen graag, dus probeer het zeker even uit. Niet geschoten...

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp