De Pubquiz in Eindhoven die voor iedereen leuk is!

Pubquiz

Samenvatting:

Teams van vijf personen, één winnend team. Veel vragen die worden begeleid door grappige audio, video of afbeeldingen. Tweeënhalf uur speeltijd, vijf rondes, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. De pubquiz die voor iedereen geschikt is. Vrijwel alle vragen zijn door iedereen te beredeneren en beantwoorden, het gaat hier om parate kennis die iedereen (in elk geval een beetje) bezit!

Onze prijzen:

Prijs en kortingen exclusief btw, per deelnemer, per staffel:

Groepen kleiner dan 10 deelnemers betalen voor 10 deelnemers. Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren te melden.

Overige info:

Pubquiz Eindhoven: Gezelligheid met een zachte G

Hilarische filmpjes, geweldige muziekfragmenten en op-het-puntje-van-je-tong-liggende breinkrakers. Bij Beleef Eindhoven vind je de leukste pubquiz, die toegankelijk is voor iedereen mét of zonder zachte G. De antwoorden liggen voor velen binnen bereik, waardoor de spanning hoog blijft. Toffe filmpjes, herkenbare audiofragmenten en tekstuele vragen over ieder denkbaar onderwerp komen langs. Maakt jouw team het verschil?

Maak het zo persoonlijk als je wilt

Wil je graag een specifieke categorie terug laten komen in de pubquiz, dan zorgen wij daarvoor! Hetzelfde geldt voor gepersonaliseerde vragen, foto’s of video’s. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsgerelateerde vragen, of vragen over de deelnemers. Hierdoor krijgt de pubquiz een persoonlijk tintje en blijven alle teams gefocust tot het eind. Wij denken graag mee, want wij doen alles voor de beste beleving!

Pubquiz groepsuitje eindhoven

Bij een gezellige pubquiz hoort een leuke quizmaster!

Onze quizmasters staan garant voor gezelligheid met een lach. Naast enthousiast aanspreekpunt zorgt hij/zij ervoor dat alles soepel en eerlijk verloopt. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van een gezellige avond, met bijbehorende prikkelende vragen. De quiz is voor iedereen te doen en onze gastheer of gastvrouw komt na vijf rondes met een uitslag en natuurlijk een roemvolle winnaar. Klik hieronder om te een offerte op te vragen!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code