Een citygame met Eindhovense limoncello als middelpunt!

Limoncello CityRace

Samenvatting:

In teams gaan jullie op zoek naar een cocktailrecept, middenin het centrum van Eindhoven. Op diverse locaties vind je opdrachten waarmee je delen van het recept vrijspeelt. Het team dat als eerste met het volledige recept terugkeert en de cocktail op juiste wijze maakt, mag deze cocktail niet alleen opdrinken maar zal waarschijnlijk ook de winnaar worden van deze gezellige activiteit! De activiteit duurt in totaliteit 3 uur, waarvan 2 uur zuivere speeltijd.

Onze prijzen:

Prijs en kortingen exclusief btw, per deelnemer, per staffel:

Groepen kleiner dan 16 deelnemers betalen voor 16 deelnemers. Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren te melden.

Overige info:

Een combinatie tussen binnen- en buitenactiviteit in Eindhoven

Deze activiteit, in samenwerking gecreëerd met Che Dona Luce Limoncello, bevat het beste van twee werelden! Je vangt aan met een korte uitleg limoncello maken, waarna jullie de strijd met elkaar aangaan. De teams, die bij aanvang bekend worden gemaakt, gaan de strijd met elkaar aan om als eerste de stad in te kunnen vertrekken! Wie als eerste dit deel van de activiteit heeft afgerond, trekt als team de stad in om daar diverse leuke foto- en video-opdrachten te voltooien, waarmee zij stappen van het recept vrijspelen. Eenmaal alle opdrachten gedaan, ben je in bezit van het recept van een heerlijke cocktail!

Een race tegen de klok; en de andere teams!

Keer na het verzamelen van het recept zo snel mogelijk terug naar het startpunt, waar alle spullen inmiddels voor jullie klaarstaan om die heerlijk frisse cocktail te maken. Is de cocktails goed gemaakt? Dan is de activiteit voltooid! Het team dat de meeste punten heeft verzameld met de vragen, opdrachten en het maken van de cocktail, wint de activiteit en gaat er met de kleine flesjes Che Done Luce limoncello vandoor! Naast eeuwige roem staan die namelijk op het spel!

cocktails maken eindhoven

Afsluiten met een borrel?

Je kunt de activiteit nog afronden met een buffet, barbecue of borrel! Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag, om het leukste uitje voor jullie te verzorgen. Combineer deze Mediterraanse activiteit met een Mediterraans Buffet, of vraag naar onze mogelijkheden voor barbecues! Natuurlijk combineer je een smakelijk maal met misschien nog wel één klein borreltje van deze heerlijke Eindhovense limoncello!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code