Skip to content

Familiedag in Eindhoven!

De leukste activiteiten voor een goeie prijs!

Familiedag in Eindhoven, da's zo geregeld!

Met de familie, of dat nu neven-nichtendag is, of met alle generaties op pad, zoek je vooral toch iets wat gezellig is! Bij Beleef Eindhoven vind je voor elke familiedag iets geschikts, daar zijn we van overtuigd. En omdat het al lastig  genoeg is om alle agenda’s op één lijn te krijgen, willen wij er ook vooral voor zorgen dat het regelen van het uitje zelf zo gepiept is. Daarom vind je bij ons niet alleen een leuke activiteit, maar regel je ook in één klap de drankjes, hapjes of het diner wat je zoekt. 

Wat je ook zoekt, een spannende activiteit, een ontspannen activiteit maar altijd een gezellige activiteit: Bij ons zit je goed! Inclusief de beste buffetten en de nodige drankjes, is bij ons alles snel geregeld! In de zomer doe je een leuke activiteit met veel interactie, zoals De Erfenis. En tijdens de koude winterdagen zit je heerlijk binnen met onze keileuke pubquiz of een sfeervolle Foute Muziek Bingo!

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

Alles onder één dak!

Omdat wij een eigen café hebben, kan je bij ons niet alleen terecht voor een losse activiteit, maar ook voor je volledige uitje! Wij verzorgen namelijk ook hapjes, buffetten en hebben een eigen bar met uitgebreid aanbod. Met één mailtje kan dus alles geregeld zijn. Via onze online offerte kan je meteen zien wat het kost. Verstuur de offerte naar je mailbox, en wij nemen contact met je op om een en ander te bespreken en zo gewenst direct af te wikkelen. Geen gedoe, gewoon snel en duidelijk zaken regelen. Want het gaat vooral om de dag zelf, en aan het geregel vooraf wil je niet teveel tijd kwijt zijn! Uiteraard wordt alles, ondanks dat het zo eenvoudig geregeld is, perfect voor jullie verzorgd!

Veelgestelde vragen

Neem contact met ons op:

Veelgestelde vragen

Chat openen