Familiedag in Eindhoven!

De leukste activiteiten voor een goeie prijs!

Familiedag in Eindhoven, da's zo geregeld!

Met de familie, of dat nu neven-nichtendag is, of met alle generaties op pad, zoek je vooral toch iets wat gezellig is! Bij Beleef Eindhoven vind je voor elke familiedag iets geschikts, daar zijn we van overtuigd. En omdat het al lastig  genoeg is om alle agenda’s op één lijn te krijgen, willen wij er ook vooral voor zorgen dat het regelen van het uitje zelf zo gepiept is. Daarom vind je bij ons niet alleen een leuke activiteit, maar regel je ook in één klap de drankjes, hapjes of het diner wat je zoekt. 

Wat je ook zoekt, een spannende activiteit, een ontspannen activiteit maar altijd een gezellige activiteit: Bij ons zit je goed! Inclusief de beste buffetten en de nodige drankjes, is bij ons alles snel geregeld! In de zomer doe je een leuke activiteit met veel interactie, zoals De Erfenis. En tijdens de koude winterdagen zit je heerlijk binnen met onze keileuke pubquiz of een sfeervolle Foute Muziek Bingo!

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

Alles onder één dak!

Omdat wij een eigen café hebben, kan je bij ons niet alleen terecht voor een losse activiteit, maar ook voor je volledige uitje! Wij verzorgen namelijk ook hapjes, buffetten en hebben een eigen bar met uitgebreid aanbod. Met één mailtje kan dus alles geregeld zijn. Via onze online offerte kan je meteen zien wat het kost. Verstuur de offerte naar je mailbox, en wij nemen contact met je op om een en ander te bespreken en zo gewenst direct af te wikkelen. Geen gedoe, gewoon snel en duidelijk zaken regelen. Want het gaat vooral om de dag zelf, en aan het geregel vooraf wil je niet teveel tijd kwijt zijn! Uiteraard wordt alles, ondanks dat het zo eenvoudig geregeld is, perfect voor jullie verzorgd!

Veelgestelde vragen

Bij erg slecht weer kunnen we in samenspraak een buitenactiviteit aanpassen. Hierover kun je ons 48 uur voorafgaan aan de activiteit bellen om samen afspraken te maken. Enkel bij zeer slecht weer zullen we de activiteit aanpassen, anders kan het gewoon doorgaan. De mogelijkheden die we kunnen bespreken zijn bijvoorbeeld het doen van de buitenactiviteit in een aangepaste vorm of overstappen naar een binnenactiviteit, mits hiervoor een ruimte beschikbaar is. Het annuleren van een activiteit is enkel onder zeer uitzonderlijke omstandigheden toepasbaar.

Zeker. Je mag zelf bepalen wanneer je wilt starten met je activiteit en/of eventuele buffet. Als je ons even laat weten wat je van plan bent, kunnen wij je helpen met het maken van de juiste keuze. Houd bij het maken van een planning wel rekening met de tijdsduur van de activiteit. Deze kan ook vrijwel altijd aangepast worden, maar dat willen we dan graag wel van te voren weten indien gewenst.

Ja, dat is allemaal bij ons mogelijk. Onze diners worden vers verzorgd door Puur Brabant en daardoor kunnen we aan alle wensen voldoen. Als er halal vlees gewenst is, moet dit wel tijdig doorgegeven worden, omdat dit speciaal ingekocht moet worden.

Dit zit zelfs bij onze prijs inbegrepen. We vragen je bijvoorbeeld bij onze quizzen of GPS Games om je eigen vragen aan te leveren die wij vervolgens implementeren in je activiteit. Dat maakt het uitje wat persoonlijker. Daarnaast kunnen bedrijfslogo’s waar mogelijk verwerkt worden in de activiteit. We hanteren ook gepersonaliseerde prijzen, voor bijvoorbeeld groepen van een bepaalde omvang of groepen die geregeld terugkomen. Als je zelf nog ideeën hebt om je uitje persoonlijker te maken, horen wij dat graag. Hier houden we graag rekening mee.

Dat kan zeker. Bijna al onze uitjes zijn mobiel, waardoor we ze ook op andere locaties kunnen opzetten en uitvoeren. Als je dit wilt, houd dan wel rekening met eventuele extra kosten. Bij sommige buitenactiviteiten komt er bijvoorbeeld maatwerk kijken op een andere locatie. Voor binnenactiviteiten komen er nooit extra kosten bij, behalve eventuele reiskosten.

Neem contact met ons op:

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code