De Eindhovense quiz over muziek, mét opdrachten!

Big Music Quiz

Samenvatting:

In de Big Music Quiz speel je in teams tegen elkaar om erachter te komen wie de echte muziekkenners zijn. De quiz is een aaneenschakeling van muzikale rondes vol vragen en opdrachten, zoals ‘Headphone Heroes’, ‘Twisted Tunes’ en ‘de Megamix’. Geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen een feest der herkenning. Onder begeleiding van onze leuke quizmaster duurt deze quiz ruim twee uur. Meezingen mag (en moet soms ook)!

Onze prijzen:

Prijs en kortingen exclusief btw, per deelnemer, per staffel:

Groepen kleiner dan 10 deelnemers betalen voor 10 deelnemers. Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren te melden.

Overige info:

Big Music Quiz in Eindhoven: dit kan je verwachten

The Big Music Quiz is bekend van televisie, en wij hebben ons eigen sausje over deze quiz gegoten. De teams bestaan uit maximaal vijf personen: met deze uitdagende muziekquiz kan je je kennis meten met je collega’s, vrienden of familie, maar je hoeft niet per se geen muziekexpert te zijn om te winnen! De Big Music Quiz bestaat namelijk uit vijf rondes met allerlei verschillende muzikale opdrachten en vragen uit diverse categorieën. Denk hierbij aan doe-rondes zoals Headphone Heroes (beeld uit of neurie wat je hoort!), of trivia-vragen met logo’s, foto’s of albumcovers als onderwerp.

Voorkeur voor bepaalde rondes? U vraagt, wij draaien!

De Big Music Quiz wordt continu vernieuwd en hierdoor komen er regelmatig rondes bij of worden rondes nog leuker gemaakt. Heb je een voorkeur voor een bepaalde ronde? Laat het ons weten! Het is mogelijk om deels zelf te bepalen welke rondes terugkomen, en dat maakt het nóg meer een passend uitje! Bij Beleef Eindhoven is (bijna) alles mogelijk, dus aarzel vooral niet wanneer je een suggestie hebt die wellicht iets minder voor de hand ligt…!

Zo'n uitje gaat natuurlijk gepaard met een heerlijke hap

Iedereen weet dat een uitje niet af is zonder een hapje te eten en een kleine borrel (of twee). Daarom is het bij Beleef Eindhoven mogelijk om een activiteit te combineren met een hapje en een drankje, gewoon op onze locatie. Alle buffetten worden vers geleverd, en zijn gewoon hartstikke goed! Onze bar is altijd geopend, en de drank kan worden afgekocht per uur of per consumptie. Bij Beleef Eindhoven is er nog veel meer te doen naast de Big Music Quiz. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor onze andere uitjes.

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Stel je vraag aan Klaartje!
Scan de code