Skip to content

Codecrackers

Een te gekke mix tussen een Escape Game en Kraak de kluis!

Samenvatting:

Deze citygame is voor de echte detectives onder ons. Denken, samenwerken en uitzoeken staan hier centraal. Een ideale mix tussen escape room en kraak de kluis! Welk team ontcijfert als eerst de hints om de eindlocatie te vinden en uiteindelijk de kluis te kraken? Uitdagend, spannend en gewoon heel erg leuk om samen te doen. Kraak de codes en zorg dat jouw team zegeviert!

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 61 of meer deelnemers
21exclusief btw, per deelnemer
(€ 25,41 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Vind de eindlocatie, en kraak dan de kluis!

Het einddoel van het spel is het openen van een slot op een kist. Dit slot wordt geopend op basis van een cryptische omschrijving. Je krijgt deze omschrijving echter pas van ons wanneer je de eindlocatie in de stad hebt gevonden. Deze eindlocatie ga je zoeken op basis van verschillende hints die doorheen de stad liggen verspreid. Let op: Niet alle hints zijn direct; veel hints moeten worden ontcijferd uit verschillende soorten puzzels en vraagstukken. Dus… Verzamel de hints, vind de eindlocatie, ontvang de cryptische omschrijving en open het slot!

Hints in allerlei vormen en maten

Op de telefoon zie je punten of hints in allerlei vormen (tekst, foto of audio). Sommige hints zijn heel direct, de andere ontcijfer je uit puzzels of cryptische omschrijvingen. Ook krijg je tijdelijke hints op de plattegrond te zien. Dit zijn hints die slechts van korte duur te zien zijn. Ze kunnen erg waardevol blijken, dus zorg dat jouw team er als de kippen bij is!

Je bent de snelste als de anderen langzamer zijn...

Naast de hoofdactiviteit, kan je ook nog andere teams dwarszitten. Zo zorg je ervoor dat jij, zelfs als niet alles soepel gaat, alsnog als eerste kunt eindigen! Plaats valstrikken om andere teams strafminuten te bezorgen, of zorg dat je bonusminuten krijgt door een mini-spel te spelen tegen een ander team! Heb je door de stad heen voldoende hints verzameld om de eindlocatie te bepalen, dan ga je op zoek. Heb je de eindlocatie gevonden? Dan haast je je terug naar de beginlocatie. Hier wacht nog een kist met beloning erin. Maar, krijg jij deze wel als eerste geopend..? Succes!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen