Beleef Eindhoven - sinds 2011

Codecrackers

Een te gekke mix tussen een Escape Game en Kraak de kluis!

Samenvatting:

Deze citygame is voor de echte detectives onder ons. Denken, samenwerken en uitzoeken staan hier centraal. Een ideale mix tussen escape room en kraak de kluis! Welk team ontcijfert als eerst de hints om de drie geheime locaties te vinden? Uitdagend, spannend en gewoon heel erg leuk om samen te doen. Kraak de codes en zorg dat jouw team zegeviert!

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
13voor elke extra deelnemer
(€ 15,73 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Vind jij als eerste de drie eindlocaties?

Elk team  gaat op pad met een telefoon met software. Op de kaart vind je drie verschillende soorten hints; groene, oranje en rode hints. Deze horen bij de drie locaties waar wij naar op zoek zijn, en lopen op in moeilijkheidsgraad (groen is makkelijk, oranje gemiddeld en rood is wat pittiger…). De drie geheime locaties ga je zoeken op basis van die verschillende hints die doorheen de stad liggen verspreid. Let op: Niet alle hints zijn direct; veel hints moeten worden ontcijferd uit verschillende soorten puzzels en vraagstukken. Dus… Verzamel de hints en vind de drie locaties!

Hints in allerlei vormen en maten

Op de telefoon zie je punten of hints in allerlei vormen (tekst, foto of audio). Sommige hints zijn heel direct, de andere ontcijfer je uit puzzels of cryptische omschrijvingen. Ook krijg je tijdelijke hints op de plattegrond te zien. Dit zijn hints die slechts van korte duur te zien zijn. Ze kunnen erg waardevol blijken, dus zorg dat jouw team er als de kippen bij is!

Je bent de snelste als de anderen langzamer zijn...

Zodra je twee of drie locaties hebt gevonden, herken je misschien wel een connectie… Stuur ons als laatste wapenfeit jullie gevonden connectie door, want dat is uiteindelijk hetgeen je de winst kan opleveren! Het team dat de connectie heeft gevonden, en/of de meeste locaties heeft gevonden, wint deze puzzelachtige activiteit! Is er een gelijke stand? Dan telt de snelheid ook nog eens mee, dus treuzel vooral niet!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code