Borrels, feesten, 'op maat' activiteiten of arrangementen, het kan allemaal!

Als je speciale wensen hebt, een eigen activiteit volledig op maat wilt laten maken of een hele dag door ons wilt laten organiseren, dan kan dat natuurlijk ook!

Een tienjarig bestaan van een bedrijf, een feestelijke gelegenheid van een vereniging, een vrijgezellenfeest met striptease of een trouwfeest op onze locatie; een aantal willekeurige scenario's waarbij maatwerk vereist is. Omdat wij een eigen flexibele (feest)locatie hebben, talloze contacten in de horeca en activiteitenbranche, en bovendien ruime ervaring hebben in de organisatie van events, kunnen wij ervoor zorgen dat we de perfecte dag voor jullie organiseren. Wij proberen actief met jullie mee te denken maar laten zeker net zoveel ruimte voor jullie eigen ideeën en inbreng. Samen proberen we dan het tofste uitje of het leukste feest te organiseren.

Via de contactpagina kan je direct een berichtje aan ons sturen waarin je je wensen kunt aangeven. Je kunt ons ook even bellen via 040 - 8431853, of een mailtje sturen aan info@beleef-eindhoven.nl.

Doe eens gek, en daag ons uit onze en jullie grenzen te verleggen!