Big Music Quiz

De Eindhovense pubquiz over muziek, mét opdrachten!

muziekquiz eindhoven

Samengevat:

In de Big Music Quiz speel je in teams tegen elkaar om erachter te komen wie de echte muziekkenners zijn. De quiz is een aaneenschakeling van muzikale quizrondes zoals 'Headphone Heroes', 'Twisted Tunes' en 'de Megamix'. Geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen een feest der herkenning. Onder begeleiding van onze leuke quizmaster duurt deze quiz ruim twee uur.

 

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 600 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 14.00per deelnemer
    16.94per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief visuele presentatie, alle benodigdheden, te gekke locatie en dito quizmaster, prijs voor de winnaars

Big Music Quiz in Eindhoven: dit kan je verwachten

The Big Music Quiz is bekend van televisie, en wij hebben ons eigen sausje over deze quiz gegoten. De teams bestaan uit maximaal vijf personen: met deze uitdagende muziekquiz kan je je kennis meten met je collega's, vrienden of familie, maar je hoeft niet per se geen muziekexpert te zijn om te winnen! De Big Music Quiz bestaat namelijk uit vijf rondes met allerlei verschillende muzikale opdrachten en vragen uit diverse categorieën. Denk hierbij aan doe-rondes zoals Headphone Heroes (beeld uit of neurie wat je hoort!), of trivia-vragen met logo's, foto's of albumcovers als onderwerp.

Voorkeur voor bepaalde rondes? Zo geregeld!

De Big Music Quiz wordt continu vernieuwd en hierdoor komen er regelmatig rondes bij of worden rondes nog leuker gemaakt. Heb je een voorkeur voor een bepaalde ronde? Laat het ons weten! Het is mogelijk om deels zelf te bepalen welke rondes terugkomen, en dat maakt het nóg meer een passend uitje! Bij Beleef Eindhoven is (bijna) alles mogelijk, dus aarzel vooral niet wanneer je een suggestie hebt die wellicht iets minder voor de hand ligt...!

Geschoten door Wildschieters
logo-big-music-quiz

Zo'n uitje gaat natuurlijk gepaard met een heerlijke hap

Iedereen weet dat een uitje niet af is zonder een hapje te eten en een kleine borrel (of twee). Daarom is het bij Beleef Eindhoven mogelijk om een activiteit te combineren met een hapje en een drankje, gewoon op onze locatie. Alle buffetten worden vers geleverd, en zijn gewoon hartstikke goed! Onze bar is altijd geopend, en de drank kan worden afgekocht per uur of per consumptie. Bij Beleef Eindhoven is er nog veel meer te doen naast de Big Music Quiz. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor onze andere uitjes.

And the beat goes on..!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp