Skip to content

Foute Muziek Bingo

In Eindhoven is er maar één foute Muziekbingo...!

Samenvatting:

Bingo ouderwets? Bij Beleef Eindhoven niet! Je speelt twee rondes met elk twee prijzen, waarbij je alle nummers afstreept, die middels foute meezingers worden bekend gemaakt! Bingo? Maak je dan klaar voor een opdracht… Wie weet ben jij degene die straks hard ‘BINGO!’ roept en met een prijs naar huis gaat!

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
21,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 26,02 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
20exclusief btw, per deelnemer
(€ 24,20 inclusief btw)
Bij 61 of meer deelnemers
18exclusief btw, per deelnemer
(€ 21,78 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

De foute Muziekbingo in een notendop

Bij onze Foute Muziekbingo speelt elke deelnemer gewoon voor zichzelf. Scoor leuke prijsjes, of spaar alle je geluk op voor de laatste prijs van de avond, die je gerust een hoofdprijs mag noemen! Per ronde zijn er twee prijzen te verdienen. De eerste prijs voor degene die als eerste twee rijen vol heeft, de tweede prijs is voor een volle kaart. Dus als iemand Bingo roept, is er (bijna) altijd nog hoop!

Let goed op terwijl meefeest op onze foute muziek!

Alle getallen worden gecommuniceerd middels onze foute muzieklijst. Wij spelen een liedje af, en jij zoekt ‘m op in onze muzieklijst die op tafel ligt. Elk lied correspondeert met een getal. Heb jij als eerste Bingo? Dan volgt er een opdracht… Voer de opdracht goed uit en neem de prijs mee naar huis! Heb jij als eerste een volle kaart? Kom naar voren en pak je prijs. Oh nee, eerst nog even die (te) gekke opdracht doen… Win de opdracht en win dán de prijs!

Vier prijzen waarvan minimaal één hoofdprijs

Het spelen van Bingo bij Beleef Eindhoven is niet alleen stiekem best spannend en vooral ook reuze-gezellig, maar je speelt natuurlijk ook om de prijzen! Wij vinden dat de prijzen wel de moeite waard moeten zijn, dus hebben we altijd leuke prijsjes en afhankelijk van de groepsgrootte één of meer hoofdprijzen! Wil jij weten wat wij daaronder verstaan? Boek dan snel deze guitige activiteit!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen