Skip to content

Fun Quiz

Dé pubquiz zonder stomme feitjes, mét prikkelende vragen!

Samenvatting:

De allerleukste quiz van Eindhoven vind je bij ons! Geen serieuze vragen, maar vragen waar alleen maar fun van afspat. Allerlei categorieën komen voorbij, waarvan iedereen wel iets af weet. In vijf rondes gaan jullie de strijd aan en worden er ook leuke (geen rare!) opdrachtjes uitgevoerd. Plezier, gezelligheid, een leuke quizmaster en een prijs voor het winnende team inbegrepen! Zoek je een thema-quiz? Dat kan ook! Denk aan een Bier Quiz of een 50 Tinten Grijs Quiz!

Onze prijzen:
10 - 25
deelnemers
20ex. btw per deelnemer
€ 24,20 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: 2,5 uur
Locatie: Centrum
Inclusief: Quizmaster, locatie, visuele presentatie, alle benodigdheden en prijs voor de winnaars
26 - 49
deelnemers
18,5ex. btw per deelnemer
€ 22,39 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: 2,5 uur
Locatie: Centrum
Inclusief: Quizmaster, locatie, visuele presentatie, alle benodigdheden en prijs voor de winnaars
50 of meer
deelnemers
16,5ex. btw per deelnemer
€ 19,97 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: 2,5 uur
Locatie: Centrum
Inclusief: Quizmaster, locatie, visuele presentatie, alle benodigdheden en prijs voor de winnaars

Is een Fun Quiz niet gewoon een pubquiz?

We horen je denken: wat is het verschil tussen een pubquiz en de Fun Quiz? Nou, niet super veel. Maar wel iets, anders zouden we dit niet bedenken. De Fun Quiz bevat verschillende leuke opdrachten (let op: niets geks, gewoon gezellig!), zodat niet alleen de denkers tot hun recht komen, maar ook de ‘doeners’. Daarnaast gaan we niet jouw diepgaande kennis testen, maar zijn alle vragen onderdeel van ieders dagelijkse leven. Allemaal vragen die iedereen kan beantwoorden! Dus voor ieder wat wils, voor iedereen leuk, alleen maar fun! Onze quizmasters zorgen voor een eerlijk, maar vooral gezellig spelverloop!

Thema-quizzen zijn ook mogelijk!

Naast onze pubquiz en Fun Quiz hebben wij ook diverse thema-quizzen. Zo kan je denken aan een Bier Quiz of de 50 Tinten Grijs Quiz. Heb jij zelf een thema in gedachten? Sport? Films? Eindhoven? Laat het ons weten! Wij hebben door de jaren heen zo veel quizzen gemaakt, dat we vast kunnen voldoen aan jouw wensen! Deze quizzen zijn ook fun, maar dan in een specifieke categorie!

Grote groep quiz Brabant
quiz groepsuitje eindhoven

De Fun Quiz als bedrijfsuitje mét eigen input?

In teams van ongeveer vier tot zes personen strijden jullie voor de winst. De Fun Quiz bevat vijf rondes, met hilarische vragen en opdrachten uit verschillende categorieën en vaak begeleid door audio- of videofragmenten. Onze ervaring is dat deze activiteit zich perfect leent voor een bedrijfsuitje, maar ook voor families altijd een succes is! Omdat de quiz voor iedereen toegankelijk is, zal niemand zich vervelen en iedereen actief meespelen! Wil jij een persoonlijke touch verwerken in de quiz, met eigen vragen, een bedrijfslogo of leuke foto’s van de groep? Dat kan! Bij Beleef Eindhoven willen we dat het jouw feestje is, dus bijna alles wat je wilt toevoegen aan de Fun Quiz is mogelijk.

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen