Grote Televisie Spelshow

De groepsactiviteit bestaande uit meerdere spelshows!

grote-televisie-spelshow-rond

Samenvatting:

In deze grote Televisie Spelshow speel je in teams tegen elkaar om erachter te komen wie het beste is in de allerleukste televisieprogramma´s van vroeger en nu: Rad van Fortuin, Wie Ben Ik, Minute To Win It, Waku Waku en Boggle! Onder begeleiding van onze leuke quizmaster, aan de hand van een centrale presentatie op onze schermen, worden er verschillende opdrachten uitgevoerd, maar het is natuurlijk vooral gezellig!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 16.50per deelnemer
    19.97per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief visuele presentatie, alle benodigdheden, te gekke locatie en dito quizmaster, prijs voor de winnaars

De Grote Televisie Spelshow, gewoon hier in Eindhoven

Deze activiteit is de leukste mix van gezelligheid, humor, strijdlustigheid en teamwork! Wie is het beste in de leukste televisieprogramma’s van vroeger en nu? In deze activiteit komen vijf spelshows voorbij: Boggle, Rad van Fortuin, Minute to Win It, Wie Ben Ik? en Waku Waku! Speel alle rondes en kroon jezelf en jouw team tot de grote winnaar!

Specifieke voorkeuren? laat het ons weten!

Er komen regelmatig nieuwe rondes bij, dus mogelijk hebben we zelfs nog meer spelshows in ons aanbod dan alleen hierboven genoemd zijn. Vraag naar jouw favoriete spelshow, en wij laten je weten of we deze 'op voorrraad' hebben, of dat we deze zelfs voor je op maat kunnen maken! Op deze manier heb je zelf in handen hoe jouw Grote Televisie Spelshow eruit komt te zien. Heb je verder nog specifieke vragen of andere suggesties? Wij horen het graag van je en bekijken samen met jullie de mogelijkheden. Bij Beleef Eindhoven is (vrijwel) niets te gek en wij zorgen er graag voor dat je de leukste tijd bij ons gaat beleven!

Geschoten door Wildschieters
grote-televisie-spelshow-rond

Stamppottenbuffet bij deze Hollandse activiteit?

Van een leuke activiteit krijgt iedereen trek, daarom is het bij Beleef Eindhoven mogelijk om de gekozen activiteit te combineren met eten en drinken. Kies uit een heerlijk buffet van Slagerij Beerens (o.a. het Stamppottenbuffet) of Restaurant Indonesia. Er is voor iedereen wat wils. Wil je naast het standaard assortiment, feestelijke bubbels of een karaktervol speciaalbiertje? Laat het ons weten in de aanvraag en wij regelen het!

Kom maar naar beneden en sla je slag..!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp