Beleef Eindhoven - sinds 2011

Grote Televisie Spelshow

Diverse legendarische TV shows in één uitje!

Samenvatting:

In deze grote Televisie Spelshow speel je in teams tegen elkaar om erachter te komen wie het beste is in de allerleukste televisieprogramma´s van vroeger en nu: Rad van Fortuin, Lingo, Wie Ben Ik, Minute To Win It, Waku Waku en The Big Music Quiz! Onder begeleiding van onze leuke quizmaster, aan de hand van een centrale presentatie op onze schermen, worden er verschillende opdrachten uitgevoerd, maar het is natuurlijk vooral gezellig!

of...

Onze prijzen:
Bij 10 - 20 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
21,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 26,02 inclusief btw)
Bij 41 deelnemers
20exclusief btw, per deelnemer
(€ 24,20 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
10voor elke extra deelnemer
(€ 12,10 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

De Grote Televisie Spelshow, gewoon hier in Eindhoven

Deze activiteit is de leukste mix van gezelligheid, humor, strijdlustigheid en teamwork! Wie is het beste in de leukste televisieprogramma’s van vroeger en nu? In deze activiteit komen vijf spelshows voorbij: Lingo, Rad van Fortuin, The Big Music Quiz, Minute to Win It, Wie Ben Ik? en Waku Waku! Speel alle rondes en kroon jezelf en jouw team tot de grote winnaar!

Specifieke voorkeuren? laat het ons weten!

Er komen regelmatig nieuwe rondes bij, dus mogelijk hebben we zelfs nog meer spelshows in ons aanbod dan alleen hierboven genoemd zijn. Vraag naar jouw favoriete spelshow, en wij laten je weten of we deze ‘op voorrraad’ hebben, of dat we deze zelfs voor je op maat kunnen maken! Op deze manier heb je zelf in handen hoe jouw Grote Televisie Spelshow eruit komt te zien. Heb je verder nog specifieke vragen of andere suggesties? Wij horen het graag van je en bekijken samen met jullie de mogelijkheden. Bij Beleef Eindhoven is (vrijwel) niets te gek en wij zorgen er graag voor dat je de leukste tijd bij ons gaat beleven!

Hollands buffet bij deze Hollandse activiteit?

Van een leuke activiteit krijgt iedereen trek, daarom is het bij Beleef Eindhoven mogelijk om de gekozen activiteit te combineren met eten en drinken. Kies uit een heerlijk buffet van Puur Brabant of Restaurant Indonesia of kies voor een Loaded Fries van De Frietbar. Er is voor iedereen wat wils. Wil je naast het standaard assortiment, feestelijke bubbels of een karaktervol speciaalbiertje? Laat het ons weten in de aanvraag en wij regelen het!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code