Ik hou van Holland

Het teamuitje met Hollands Glorie op z'n best!

hou van holland bedrijfsuitje eindhoven

Samengevat:

In teams tegen elkaar strijden, maar gezelligheid staat voorop! Allerlei bekende Ik Hou van Holland rondes komen voorbij, en wij houden de punten in guldens bij. Onze vrolijke quizmaster maakt er een mooi geheel van, en zorgt voor een heerlijk eerlijk spelverloop. Plezier en uitdaging gaan hand in hand bij deze te gekke activiteit!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 16.50per deelnemer
    19.97per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief visuele presentatie, alle benodigdheden, te gekke locatie en dito quizmaster, prijs voor de winnaars

Ik hou van Holland: Het ideale spel voor jouw bedrijfsuitje!

De combinatie van humor, strijdlustigheid en teamwork maakt dit spel een echte topper. Wie raadt de meeste liedjes? Wie weet er het beste geen Ja, Nee en Uhhh te zeggen? Wie weet de meeste dingen op te noemen in de rijtjesronde?  Zie je collega’s van de meest lollige kant, en behaal de meeste punten (ofwel guldens) met jouw team!

Voorkeuren voor bepaalde spelrondes? Zo geregeld!

Specifieke vragen of andere suggesties? Wij regelen het voor je. Bijna niets is te gek en ons team zorgt er graag voor dat jullie de leukste tijd beleven. Onze quizmaster zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en begeleidt jullie met een handige Prezi-quiz. Aan het einde van het spel wordt de score opgemaakt en krijgen de winnaars een toffe prijs!

bedrijfsuitje eindhoven hou van holland
Ik Hou van Holland Eindhoven

Kies voor een heerlijk buffet bij Ik hou van Holland

Van een goed uitje krijgt iedereen wel trek. Ook voor een lekkernij en/of een verfrissende borrel ben je bij ons aan het juiste adres. Kies uit een heerlijk buffet van Slagerij Beerens of Restaurant Indonesia. Er is voor iedereen wat wils. Wil je naast het standaard assortiment feestelijke bubbels of een karaktervol speciaalbiertje? Laat het ons weten in de aanvraag en wij regelen het!

Een avond organiseren waarvoor je complimenten krijgt?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp