De Pubquiz

De Pubquiz in Eindhoven die voor iedereen leuk is!

quiz

Samengevat:

Teams van vijf personen, één winnend team. Veel vragen die worden begeleid door audio, video of afbeeldingen. Tweeënhalf uur speeltijd, vijf rondes, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. De pubquiz die voor iedereen geschikt is. Vrijwel alle vragen zijn door iedereen te beredeneren en beantwoorden.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 600 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 14.00per deelnemer
    16.94per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief visuele presentatie, alle benodigdheden, te gekke locatie en dito quizmaster, prijs voor de winnaars

Pubquiz Eindhoven: Gezelligheid met een zachte G

Hilarische filmpjes, geweldige muziekfragmenten en op-het-puntje-van-je-tong-liggende breinkrakers. Bij Beleef Eindhoven vind je de leukste pubquiz, die toegankelijk is voor iedereen mét of zonder zachte G. De antwoorden liggen voor velen binnen bereik, waardoor de spanning hoog blijft. Toffe filmpjes, herkenbare audiofragmenten en tekstuele vragen over ieder denkbaar onderwerp komen langs. Maakt jouw team het verschil?

Maak het zo persoonlijk als je wilt

Wil je graag een specifieke categorie terug laten komen in de pubquiz, dan zorgen wij daarvoor! Hetzelfde geldt voor gepersonaliseerde vragen, foto’s of video’s. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsgerelateerde vragen, of vragen over de deelnemers. Hierdoor krijgt de pubquiz een persoonlijk tintje en blijven alle teams gefocust tot het eind. Wij denken graag mee, want wij doen alles voor de beste beleving!

Geschoten door Wildschieters
Bingo in Eindhoven

Bij een gezellige pubquiz hoort een leuke quizmaster!

Onze quizmasters staan garant voor gezelligheid met een lach. Naast enthousiast aanspreekpunt zorgt hij/zij ervoor dat alles soepel en eerlijk verloopt. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van een gezellige avond, met bijbehorende prikkelende vragen. De quiz is voor iedereen te doen en onze gastheer of gastvrouw komt na vijf rondes met een uitslag en natuurlijk een roemvolle winnaar. Klik hieronder om te een offerte op te vragen!

Bonuspunten bij je collega's of vrienden scoren?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp