Ranking The Stars

Teambuilding, gezelligheid en anekdotes!

ranking-the-stars-2

Samengevat:

Van tevoren vult iedereen een online vragenlijsten in via geautomatiseerd systeem, welke worden samengevat tot een spelshow. Je gaat in teams de antwoorden inschatten, en het team dat de meeste juiste antwoorden raadt, wint Ranking the Stars! Eigen vragen mogelijk, continu begeleiding door welbespraakte quizmaster.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 50 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 16.50per deelnemer
    19.97per deelnemer

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Centrum
  • Inclusief visuele presentatie, alle benodigdheden, te gekke locatie en dito quizmaster, prijs voor de winnaars

Leer je collega's kennen met deze hilarische activiteit!

Als je Ranking The Stars (afgeleid van het bekende tv-programma) bij ons in Eindhoven speelt, leer je gegarandeerd je collega’s op een heerlijke manier kennen. Door middel van ‘rankings’ (ranglijsten) plaats je jouw collega's van hoog naar laag in antwoord op een vraag, zoals: 'Wie komt het vaakst te laat op het werk?' Je zet je collega’s in het zonnetje en neem je elkaar met een knipoog op de hak. Jullie stellen de individuele ranglijsten op, wij maken er een toffe spelshow van! Win jij de prijs voor beste ‘ranker’?

Veel ruimte voor eigen input

De vragen lopen uiteen van: ‘Wie kijkt er het vaakst in de spiegel?’ tot ‘Wie weet er na het weekend nooit meer wat hij/zij in de kroeg heeft gedaan?’. Ook eigen vragen zijn mogelijk, en die kan je van tevoren aanleveren. Je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt! Jullie antwoorden voegen wij digitaal samen tot eindrankings, die we presenteren op een hilarische interactieve manier, net zoals op televisie!

Pubquiz in Eindhoven 3
Geschoten door Wildschieters

Rond Ranking The Stars in Eindhoven af met heerlijk buffet!

Na een flinke lachpartij en prikkelende vragen krijg je natuurlijk honger. Bij ons regel je ook een smakelijk buffet van Restaurant Indonesia of Slagerij Beerens, op onze te gekke eigen locatie. Wil je naast het standaard drank-assortiment ook een verfrissende mixdrank of bijzonder speciaalbiertje? Laat het ons weten in je aanvraag en ook dat regelen wij voor je!

Voel jij je nu al de Patty Brard van jouw team?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.

×

Hoi!

Klik hieronder om naar WhatsApp Web te gaan, of stuur een mail via info@beleef-eindhoven.nl

× WhatsApp