Beleef Eindhoven - sinds 2011

Ranking the Stars

Sterke verhalen, hilarische reacties en spelen om de winst!

Samenvatting:

Bekend van TV! Van tevoren vult iedereen een online vragenlijsten over elkaar in via geautomatiseerd systeem, welke worden samengevat tot een spelshow. Je gaat in teams de antwoorden inschatten, en het team dat de meeste juiste antwoorden raadt, wint Ranking the Stars! Eigen vragen mogelijk, continu begeleiding door welbespraakte quizmaster.

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
21,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 26,02 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
20exclusief btw, per deelnemer
(€ 24,20 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
10voor elke extra deelnemer
(€ 12,10 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Leer je collega's kennen met deze hilarische activiteit!

Als je Ranking The Stars (afgeleid van het bekende tv-programma) bij ons in Eindhoven speelt, leer je gegarandeerd je collega’s op een heerlijke manier kennen. Door middel van ‘rankings’ (ranglijsten) plaats je jouw collega’s van hoog naar laag in antwoord op een vraag, zoals: ‘Wie komt het vaakst te laat op het werk?’ Je zet je collega’s in het zonnetje en neem je elkaar met een knipoog op de hak. Jullie stellen de individuele ranglijsten op, wij maken er een toffe spelshow van! Win jij de prijs voor beste ‘ranker’?

Veel ruimte voor eigen input

De vragen lopen uiteen van: ‘Wie kijkt er het vaakst in de spiegel?’ tot ‘Wie weet er na het weekend nooit meer wat hij/zij in de kroeg heeft gedaan?’. Ook eigen vragen zijn mogelijk, en die kan je van tevoren aanleveren. Je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt! Jullie antwoorden voegen wij digitaal samen tot eindrankings, die we presenteren op een hilarische interactieve manier, net zoals op televisie!

Rond Ranking The Stars in Eindhoven af met heerlijk buffet!

Na een flinke lachpartij en prikkelende vragen krijg je natuurlijk honger. Bij ons regel je ook een smakelijk buffet van Restaurant Indonesia, Keurslager Danny Megens of Keurslager Hans Adriaans, op onze te gekke eigen locatie. Wil je naast het standaard drank-assortiment (inclusief speciaalbieren) ook een verfrissende mixdrank? Laat het ons weten in je aanvraag en ook dat regelen wij voor je!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code