Beleef Eindhoven - sinds 2011

Flikken Eindhoven

Puzzel je weg naar het oplossen van een moord in Eindhoven!

Samenvatting:

Flikken Eindhoven wordt gespeeld in teams van zes. Puzzelen, zoeken, verstopte hints en antwoorden, algemene kennis en interactie onderling: deze activiteit omvat alles wat je maar wilt in één activiteit! Je gaat niet alleen op zoek naar de moordenaar, maar we willen ook het moordwapen weten! Weet jij veel? Kan je goed rekenen? Of goed puzzelen? In twee uur tijd ontrafel je de moord op Merel Broeksma!

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
13voor elke extra deelnemer
(€ 15,73 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Een moordspel met een vleugje escape game en een toefje citygame

Deze buitenactiviteit die doorheen het hele centrum van Eindhoven gespeeld wordt, bestaat uit diverse lagen. Op basis van een boekje, telefoon met software en een dossier met belangrijke info, gaan jullie op zoektocht naar de moordenaar én het moordwapen. Je baant je een weg door puzzels, vragen en opdrachten, en kan je ook nog eens andere teams dwarszitten of uitdagen!

Elke kwaliteit moet worden benut

Je wint deze activiteit niet zo maar! Elk deel van de oplossing wordt op een andere manier gevonden. De ene oplossing vind je door te puzzelen, de ander zitten verstopt in de materialen die je meekrijgt. Vragen over de stad worden beantwoord, locaties moeten worden gevonden en een beetje denken als een echte rechercheur helpt je ook zeker op weg!  Het is moeilijk uit te leggen, maar neem van ons aan dat deze activiteit uitstekend in elkaar zit!

Plezier is net zo belangrijk

Het is natuurlijk geen eenvoudige taak die jullie staat te wachten, maar weet ook dat je vooral heel veel plezier zult beleven! Eureka-momentjes, andere teams aftroeven in mini-spelletjes, toffe foto’s maken, en natuurlijk de moordenaar weten te vinden: Flikken Eindhoven bevat het allemaal! Daag jij jezelf en je collega’s of vrienden uit?

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code