Skip to content

Limoncello CityRace

Een citygame met Eindhovense limoncello als middelpunt!

Samenvatting:

In teams gaan jullie op zoek naar een cocktailrecept, middenin het centrum van Eindhoven. Op diverse locaties vind je opdrachten waarmee je delen van het recept vrijspeelt. Het team dat als eerste met het volledige recept terugkeert en de cocktail op juiste wijze maakt, mag deze cocktail niet alleen opdrinken maar zal waarschijnlijk ook de winnaar worden van deze gezellige activiteit! De activiteit duurt in totaliteit 3 uur, waarvan 2 uur zuivere speeltijd.

of...

Onze prijzen:
Bij 16 - 20 deelnemers
28exclusief btw, per deelnemer
(€ 33 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
26,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 32,07 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
25exclusief btw, per deelnemer
(€ 30,25 inclusief btw)
Bij 61 of meer deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Een combinatie tussen binnen- en buitenactiviteit in Eindhoven

Deze activiteit, in samenwerking gecreëerd met Che Dona Luce Limoncello, bevat het beste van twee werelden! Je vangt aan met een korte cursus limoncello maken. De teams, die bij aanvang bekend worden gemaakt, doorlopen gelijktijdig in een strijd tegen de klok enkele stappen van het proces, om te bepalen welk team als eerste mag vertrekken om het cocktailrecept te verzamelen! Wie als eerste dit deel van de activiteit heeft afgerond, trekt als team de stad in om daar diverse leuke foto- en video-opdrachten te voltooien, waarmee zij stappen van het recept vrijspelen. Eenmaal alle opdrachten gedaan, ben je in bezit van het recept van een heerlijke cocktail!

Een race tegen de klok; en de andere teams!

Keer na het verzamelen van het recept zo snel mogelijk terug naar het startpunt, waar alle spullen inmiddels voor jullie klaarstaan om die heerlijk frisse cocktail te maken. Wees nauwkeurig, want jullie cocktail zal worden beoordeeld! Is de cocktails goed gemaakt? Dan is de activiteit voltooid! Het team dat de meeste punten heeft verzameld met de opdrachten en het maken van de cocktail, wint de activiteit en gaat er met de kleine flesjes Che Done Luce limoncello vandoor! Naast eeuwige roem staan die namelijk op het spel!

Afsluiten met een borrel?

Je kunt de activiteit nog afronden met een buffet, barbecue of borrel! Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag, om het leukste uitje voor jullie te verzorgen. De locatie van deze activiteit is gelegen aan de Fuutlaan, waar zich het hoofdkwartier bevindt van onze partners van Che Dona Luce. Hier wordt de enige echte Eindhovense limoncello geproduceerd, met citroenen van de Philips Fruittuinen (import) , en hier gaan jullie dus zelf ook aan de slag!

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen